Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2008 - Anul XIII, nr. 9 (3690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şoferi cu bulină

Şeful Poliţiei e de părere că permisul de conducere se obţine prea uşor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Permisul de conducere se obţine prea uşor, a declarat, ieri, şeful poliţiştilor suceveni, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, precizând că acesta este cauza care a dus la producerea multor accidente rutiere, în cursul anului trecut, pe raza judeţului.

Şeful IPJ Suceava a precizat că testările ar trebui să fie mai severe, astfel încât şoferii cu bulină să fie pregătiţi să facă faţă oricăror situaţii în trafic.

„Nu vreau să generalizez, dar unii conducători auto obţin permisul auto mult prea uşor. Ar trebui testaţi mai mult în trafic, înainte de a li se da dreptul de a conduce”, a declarat şeful Poliţiei.

Facem precizarea că, de mai mulţi ani, permisele auto nu se mai eliberează de Poliţie, ci de Serviciul Public Comunitar, structură care nu face parte din Poliţia Română.

Todiruţ a dat ca exemplu tragedia de la Vereşti, din luna decembrie a anului trecut, atunci când nu mai puţin de patru persoane au decedat, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin la una dintre trecerile de nivel cu calea ferată de pe raza localităţii.

Tânăra de la volan, moartă şi ea în urma terifiantului accident, avea permis de conducere de nu mai puţin de patru zile, iar lipsa ei de experienţă la volan a fost principala cauză care a dus la producerea tragediei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei e de părere că permisul de conducere se obţine prea uşor.
 Vizualizări articol: 2331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Şeful Poliţiei e de părere că permisul de conducere se obţine prea uşor3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SARACU DE EL trimis de
(12 ian 2008, 13:20:51
Todiruti! mai iesi prin lume savezi cat costaun permis deconducere si care sant testele caretrebuie sale dai. In USA un permis deconducere costa 5$ si dureaza 30-50 deminute. asa canu maispuneti prosti .Dupa mintea ta artrebui ca inaite de89, sa dureze 2-3ani pana sa obtii un permis.De VINA-I SPAGA.
2.   Prea usor trimis de
(12 ian 2008, 13:33:50
Mai trebuie introduse niste taxe , spaga mai mare, cam asta era ideea
3.   Buzunare cat mai largi trimis de
(12 ian 2008, 19:07:19
da foarte usor se obtine un permis 800 euroi si esti sofer la drumul mare,asta stiati dl todirut???????????
4.   Sofer trimis de
(12 ian 2008, 19:50:49
todirut,esti mereu in slujba cetateanului, scoateti puturosii de la rutiera sa dirijeze sa controleze si sa ajute bietul "sofer" cotribuabil la stat si nu sa pandeasca ca hotii cui si unde sa dea amenzi[a se intelege spaga]unde este acel adevarat Domn Dejeu
5.   Uita-te in ograda ta... trimis de
(12 ian 2008, 19:53:31
Mai dom comisar ,te-ai trezit vorbind...ce nu iti mai stau la coada la usa casei tale cu plocoane amatorii de permise si apoi care e treaba ta ?...stii cumva cum se obtine un permis in lumea asta mare?...nu prea cred ca te-ai ostenit pt. al obtine ...asa ca liniste .
6.   Vreau sa ajung General trimis de
(12 ian 2008, 20:27:25
Nici - o sansa ! metoda e fumata !
7.   SOLUTIA OPTIMA trimis de
(12 ian 2008, 21:33:54
CEA MAI MARE GRESEALA CARE S-A FACUT LA EXAMINARE A FOST ACEEA A RENUNTARII LA POLIGONUL AUTO. VIITORII SOFERI PREGATITI (inainte de modificarea procedeului de examinare) SI EXAMINATI IN POLIGON ERAU MULT MAI INSTRUITI IN CEEA CE PRIVESTE PRACTICA IN CONDUCERE. ASADAR VA ASIGUR - DIN PROPRIA EPERIENTA - CA UN SOFER CU POLIGON POATE SA FACA FATA ORICAREI SITUATII DIN TRAFIC. ....DRAGILOR LEGIUITORI LUATI IN SEAMA, LA VIITOARELE MODIFICARI ALE REGULAMENTULUI SI REINTRODUCEREA PROBEI PRACTICE IN POLIGON. Multumesc! PS Viitorilor soferi nu va suparati - este pentru binele vostru si al nostru - asa veti fi adevarati soferi......
8.   Cine vorbeste trimis de
(13 ian 2008, 10:04:46
pt.AIUREA: AR FI BINE SA DEA PESTE TINE IN TRAFIC UNUL CARE A OBTINUT PERMISUL F. USOR, SA TE VEZI IN SPITAL CU CIOLANELE BUCATI SI ATUNCI NU TE-AR MAI INTERESA SACOSELE NIMANUI....DAR TU CUM AI OBTINUT PERMISUL? TOT AIUREA?
9.   Despre sofat trimis de
(13 ian 2008, 11:16:42
Arta de a fi sofer se invata in trafic, dupa ce ai luat carnetul. Cand esti scolar, cu instructorul in dreapta ai impresia ca esti cel mai bun (viitor) sofer. Si apropo de America... Acolo doar sa fii prost sa nu iei carnetul. Si sa fii si mai prost sa faci accident la ce sosele au. Fiecare banda e cam de doua ori mai mare ca a noastra. Atat pe un sens cat si pe celalalt exista cel putin doua, trei benzi. Si in America exista un lucru care noua romanilor ne lipseste cu desavarsiretongueOLITETEA LA VOLAN !!! Adica lipseste marii majoritati a soferilor romani. Va spun nu din auzite ci din vazute si traite.
9.1  RE: Despre sofat trimis de
(13 ian 2008, 11:48:15
Sustin parerea ta, si adaug ca in Romania soferul trebuie sa fie mai bun ca cel din America, din cauza ca el, romanul, nu trebuie sa fie atent numai la trafic, ci si la gropi, caini, pisici si pietonii care-si baga capul in pamant cand traverseaza prin loc nepermis sau nu se asigura deloc la trecerea de pietoni.
9.2  RE: Despre sofat trimis de
(13 ian 2008, 13:51:30
Subscriu. Si sa nu uitam de oi, vaci si CARUTE !!! Biciclistii oricum au banda lor. Sa nu mai vorbesc de handicapatii in carucioare.
10.   INFORMATORULE NATIONAL CE ESTI. trimis de
(13 ian 2008, 21:58:36
Cu tine sa facut cea mai mare greseala,cand te-au numit sa conduci oameni pe care ani in sir i-ai distrus.Laudele lui P[ai nu au nici o acoperire.Oricum esti un gunoi de tomberon vechi.Te intereseaza permisele de conducere.Oricum ai omul tau de baza in aceasta structura,pregatit sa-ti ia locul.Se va intimpla chiar anul acesta.As vrea s-o mai dai in presa locala macar o data pe nevasta-ta MISS POLITIA.De oameni ca tine este plin pamantul.Dimineata.cand calci scarile de la intrarea in inspectoratul de politie,daca ai pe constiinta remuscari din sinistrul tau trecut,inca e bine,iar daca nu,e mai de acceptat sa te impusti.Sa-ti fie rusine ca existi.Nu mai clampani despre coruptie,ca ti se va stramba gura.Parsivenie .
11.   Spaga bat-o vina trimis de
(14 ian 2008, 10:53:40
pe zi ce trece spagile se micsoreaza caci oamenii s-au mai desteptat.desigur ce ce au fost invatati cu spaga isi revendica acest drept cistigat,tot cu ajutorul spagii.normal la prima vedere au dreptate fiind un drept cistigat si numai o instanta de judecata poate decide daca sa ne facem de ris prin anularea unor dreptuiri sau sa revenim la legea pamintului:suprematia spagii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăţei de pui cu mere 4 porţii - 40 minute 600g ficăţei de pui500g mere150g slănină afumată1 ceapă mare150ml vin alb sec1 lingură făinăun vârf de cuţit maghiran uscat± sare, piper Curăţaţi şi spălaţi ficăţeii, daţi-i prin făină, apoi... Citeşte