Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 252 (5459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Camera Deputaţilor primeşte la rectificare 12 milioane de lei

Marţi, 29 Octombrie 2013 (15:54:23)

Camera Deputaţilor va primi la rectificarea bugetară 12 milioane de lei, a precizat, marţi, secretarul Camerei Niculae Mircovici, adăugând că Valeriu Zgonea a mulţumit membrilor Biroului Permanent, precum şi Secretariatului General pentru eforturile făcute pentru încadarea în cheltuieli minime.

"Am avut 2 milioane de lei care s-au pierdut la rectificarea din vară, acum se primesc înapoi cele 2 milioane, plus încă 10 milioane de lei cât mai sunt necesare pentru asigurarea cheltuielilor normale ale Camerei", a precizat Mircovici, după şedinţa Biroului Permanent, la întrebarea privind rectificarea bugetului Camerei.

Mircovici a spus că, la şedinţa Biroului Permanent, preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a mulţumit atât Biroului Permanent, cât şi Secretariatului General pentru efortul depus pentru încadrarea în cheltuielile minime avute până acum.

El a spus că bugetul era calculat pentru 334 deputaţi, dar sunt 407 deputaţi şi este evident că o serie de cheltuieli au crescut, de la cele cu indemnizaţiile, până la cele cu deplasările.

"Săptămâna trecută, la Biroul Permanent s-a discutat că nu se va mai face nicio deplasare externă pentru că nu mai există nicio posibilitate de acoperire financiară", a mai arătat Mircovici.

El a afirmat că banii s-au epuizat pentru cheltuielile normale.

"În acest moment sunt foarte puţini bani, mai puţini decât e necesar cu suma de 12 milioane pe care le primim la rectificare. Acesta este motivul pentru care se primeşte această sumă", a adăugat Mircovici.

El a mai arătat că, până acum, s-au făcut "economii destul de substanţiale". "Aţi văzut: se mai stinge lumina, se mai economiseşte acolo unde se poate câte ceva. La noi la grup, am rămas surprins că nu găseşti o hârtie să te ştergi pe mâini după ce te speli, ceea ce nu este normal", a mai spus Mircovici.

Secretarul Camerei a vorbit şi despre cele 50 de maşini Duster care vor fi achiziţionate de Camera Deputaţilor. "Faceţi o comparaţie între o maşină nouă care consumă cu 45% mai puţin decât o maşină veche şi nici nu mai are nevoie de reparaţii", a spus Mircovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera Deputaţilor primeşte la rectificare 12 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camera Deputaţilor primeşte la rectificare 12 milioane de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei