Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 252 (5459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reamenajări

Laboratorul Synevo de la Spitalul Suceava a fost mutat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă cale de acces a fost creată pentru clienţii laboratorului de analize medicale Synevo. Aşa a informat ieri managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, care a arătat că au fost mutate în incinta fostei spălătorii, în spaţii special amenajate în acest scop, recepţia şi punctul de recoltare al laboratorului Synevo. În vechea locaţie a laboratorului Synevo, din aripa nouă, de lângă morgă, se mai desfăşoară acum doar activitatea de testare, a precizat Vasile Rîmbu.

Managerul Spitalului Suceava a explicat că situarearecepţiei şi punctului de recoltare la un nivel superior al clădirii crea dificultăţi de acces, în condiţiile în care pacienţii bolnavi sau în vârstă din afara spitalului erau puşi în situaţia de a urca scările pentru a-şi face analizele sau a-şi lua rezultatele investigaţiilor. În urma mutării, circuitele interne şi externe ale laboratorului Synevo s-au îmbunătăţit şi se evită trecerea prin alte secţii, a adăugat Vasile Rîmbu.

„Până acum, reacţiile pacienţilor au fost pozitive. Nici unul nu s-a plâns de schimbare, dimpotrivă, oamenii sunt bucuroşi că nu mai trebuie să urce două etaje, fiindcă acolo nu exista posibilitatea tehnică de a instala un lift”, a subliniat managerul Spitalului Suceava.

Laboratorul Synevo este relocat pentru a doua oară în ultimii doi ani. Până în 2011, laboratorul Synevo a funcţionat în holul de la intrarea principală în Spitalul Suceava, pentru ca apoi să fie mutat în aripa nouă, lângă morgă, iar în locul lui să fie înfiinţată o recepţie şi o sală de aşteptare.

 

Biroul de internări cronici, mutat din această lună în incinta fostului magazin alimentar

Din această lună, o altă modificare a fost operată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Biroul de internări cronici din cadrul unităţii a fost mutat din spaţiul pe care îl ocupa în vecinătatea ambulatoriului integrat de specialitate. Vasile Rîmbu a explicat că locaţia biroului de internări cronici a fost schimbată pentru a se evita traficul intens de pacienţi şi aparţinători prin ambulatoriul integrat de specialitate, care din această cauză devenise supraaglomerat. Biroul de internări cronici funcţionează acum în incinta fostului magazin alimentar, spaţiu care dispune de o cale de acces separată, prin curtea interioară a unităţii sanitare. Vasile Rîmbu a explicat că unitatea de alimentaţie publică a eliberat de la 1 octombrie spaţiul pe care-l ocupa la parterul clădirii, după ce contractul încheiat cu spitalul a expirat şi nu a mai fost prelungit.

„Biroul de internări cronice se află din această lună lângă vestiarul în care pacienţii trebuie să-şi lase hainele de stradă la internarea în spital. La externare, pacientul revine la acest birou pentru a-şi lua documentele de externare, după care merge la vestiar pentru a se îmbrăca. În acest fel, este evitată supraaglomerarea ambulatoriului integrat de specialitate, care, în curând, potrivit noilor reglementări, va trebui să-şi intensifice activitatea”, a subliniat managerul Spitalului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laboratorul Synevo de la Spitalul Suceava a fost mutat.
 Vizualizări articol: 5575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Laboratorul Synevo de la Spitalul Suceava a fost mutat5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei