Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu, despre Ponta: Au fost lucruri pe care a trebuit să le clarificăm public, din păcate

Miercuri, 18 Septembrie 2013 (17:02:46)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în relaţia cu premierul Victor Ponta au fost lucruri care "au trebuit să fie reglate, din păcate, public", precizând că majoritatea de 70% de care beneficiază Guvernul reprezintă un atu de soliditate, stabilitate şi predictibilitate.

Antonescu a fost întrebat, într-o declaraţie susţinută în Elveţia, în ce măsură a fost vorba despre o "împăcare" cu Victor Ponta, după cum a anunţat premierul.

"Au fost nişte lucruri care până la urmă au trebuit să fie reglate din păcate public, eu cred însă – şi am spus-o şi în momentele mai încordate – avem nişte angajamente atât de serioase, nu atât între noi, cât în faţa cetăţenilor şi nu ne putem juca cu ele. Dacă sunt neclarităţi, după cum vedeţi, le putem clarifica şi merge mai departe. E foarte interesant că această majoritate, pe care şi aici şi oriunde mergem în lume, noi o invocăm ca un atu pentru România şi este privită ca un atu. Atunci când discuţi cu Guvernul, cu Parlamentul unei ţări, unde există o majoritate de 70% ai garanţia solidităţii, stabilităţii şi predictibilităţii şi ca această majoritate să fie păstrată şi această majoritate să lucreze în folosul cetăţenilor", a declarat Antonescu, care se află într-o vizită în Elveţia.

În ultima săptămână, liderii PNL şi PSD, înfrunte cu Crin Antonescu şi Victor Ponta, au lansat o serie de acuzaţii publice reciproce, vorbind inclusiv de riscul ruperii USL şi al căderii Guvernului.

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a anunţat că a discutat marţi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi că s-a "împăcat" cu acesta, iar orice dispută va fi păstrată în viitor într-un cadru privat.

El a precizat că Antonescu rămâne candidatul USL la alegerile prezidenţiale, în condiţiile în care PSD şi-a respectat întotdeauna toate acordurile astfel că nu s-a pus problema nici de această dată de o modificare în acest sens.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru "Gândul", că subiectul candidatului USL pentru prezidenţiale nu a fost atins, marţi, în discuţia avută cu premierul Victor Ponta, liberalul adăugând: "Doar nu o să intru într-o nouă divergenţă cu premierul când spune că ne-am împăcat".

Ponta a afirmat apoi că Antonescu i-a transmis la telefon că doreşte ca USL să funcţioneze în continuare unit, iar acesta rămâne candidatul Uniunii la alegerile prezidenţiale, chiar dacă subiectul nu a fost discutat în detaliu în convorbirea telefonică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, despre Ponta: Au fost lucruri pe care a trebuit să le clarificăm public, din păcate.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu, despre Ponta: Au fost lucruri pe care a trebuit să le clarificăm public, din păcate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei