Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 206 (5413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anghel: Cea mai mare pedeapsă pentru moartea lui Ionuţ, să fie obligaţi să rezolve problema câinilor

Joi, 5 Septembrie 2013 (14:12:07)

Tatăl lui Ionuţ, Valentin Anghel, a declarat joi că cea mai mare pedeapsă pentru moartea fiului său ar fi ca cei responsabili să fie obligaţi să rezolve problema câinilor maidanezi, pentru că aceasta ar înseamnă să se cheltuiască nişte bani şi să nu mai aibă profit.

Valentin Anghel a făcut această declaraţie la Biserica Sfântul Gheorghe, unde a fost depus trupul lui Ionuţ, întrebat dacă va cere să fie trase la răspundere autorităţile pentru moartea fiului său.

"Dacă nu erau câinii nu se întâmpla nimic. Că se rătăceau, îi găseam. Nu s-au înecat, nu nimica. A fost din cauza câinelui", a spus tatăl lui Ionuţ, subliniind că trebuie rezolvată problema câinilor.

"Să-i bage în apartamente, în garsoniere, în curţi, în adăposturi, să-i bage oriunde, dar nu în libertate. Să nu fie liberi unde ajung copii că, poate să se mai întâmple ce mi s-a întâmplat mie şi e păcat", a mai spus Valentin Anghel.

Valentin Anghel a spus că deocamdată vrea doar să se ocupe de înmormântarea fiului său.

Trupul lui Ionuţ Anghel a fost depus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe din Capitală, urmând să fie înmormântat joi, în cimitirul Sfânta Vineri.

La capelă au venit zeci de persoane, pentru a fi alături de familie şi a aprinde o lumânare.

În jurul orei 12.30, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ionuţ a fost scos din Capelă şi dus în biserică, pentru slujba de înmormântare.

Printre cei care au venit la Biserica Sfântul Gheorghe sunt şi fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu şi liderul sindical Anton Hadăr.

Naşa lui Ionuţ, Ştefania Mihăilescu, care a venit cu piciorul în ghips, a spus că este "incomensurabilă durerea". "Poate acum se va trage un semnal de alarmă. Tot sperăm, că toţi avem copii, nepoţi", a spus femeia.

Întrebată dacă părinţii vor trage la răspundere autorităţile, aceasta a răspuns că "este foarte greu de spus acum". 'Nici măcar nu ştii ce vei face mâine din moment ce eşti cu aşa o mare durere, care va dăinui cât vor trăi părinţii".

Ea a mai spus, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că fratele lui Ionuţ, care era cu el în momentul producerii tragediei, probabil că va rămâne cu acea imagine în minte pe măsură ce va trece timpul.

"Ce poate fi în mintea unui copil de şase ani? Acum două săptămâni l-am serbat pe cel mic, împlinise patru anişori. Îi văd în curtea restaurantului, erau ca doi îngeraşi, ca două flori erau", a mai spus Ştefania Mihăilescu.

Printre cei care au venit joi la capelă - mai mulţi părinţi, copii şi bunici - a fost şi fosta îngrijitoare de la creşă a lui Ionuţ, Mădălina Popescu.

"Un copil intră azi în pământ ca să ce? Ca să se trezească alţii să ce? De ani de zile se dezbat problemele astea cu câinii. Chiar aşa, suntem într-o ţară de ce? Ai nimănui? (...) Creşti un copil ca să ţi-l mănânce un câine, care şi ăla săracul e tot al cuiva. Nu se poate. Câţi copii mai trebuie să moară ca să ne trezim la realitate", a spus aceasta printre lacrimi.

Ea şi-a amitit că Ionuţ era primul copil care ajungea la creşă adus de tatăl său, iar după un an şi jumătate s-a despărţit de el, pentru că a mers la grădiniţă.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anghel: Cea mai mare pedeapsă pentru moartea lui Ionuţ, să fie obligaţi să rezolve problema câinilor.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anghel: Cea mai mare pedeapsă pentru moartea lui Ionuţ, să fie obligaţi să rezolve problema câinilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei