Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu,despre şefia PNL: Nu sunt în situaţia să declar că îmi doresc, nu aş spune că nu-mi doresc

Marţi, 27 August 2013 (17:07:34)

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, marţi, într-un interviu acordat MEDIAFAX, întrebat dacă ar mai viza funcţia de preşedinte al PNL la un viitor Congres al partidului, că nu este în situaţia să declare nici că îşi doreşte acest lucru, dar nici nu ar spune că nu-şi doreşte.

"Cred că e un orizont destul de îndepărtat. Sigur, acest lucru poate să depindă şi de dorinţa mea sau de disponibilitatea mea cât şi a colegilor mei. Nu sunt în situaţia în momentul de faţă să declar nici că îmi doresc acest lucru, dar nici nu aş spune că nu-mi doresc", a precizat Tăriceanu.

El a arătat că nu este interesat de o candidatură la alegerile europarlamentare.

"Nu mă interesează o candidatură la europarlamentare, pentru că eu cred că experienţa pe care o am ar fi mult mai utilă în ţară, pentru cetăţenii români. Sigur că la Parlamentul European se decid lucruri foarte importante, care au reverberaţie şi consecinţe inclusiv pentru România, dar eu consider prezenţa mea mult mai utilă în spaţiul politic din România", a spus Tăriceanu.

El a mai precizat, răspunzând unei întrebări, că se va implica în campania lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidenţiale în măsura în care va considera că programul prezidenţial se suprapune cu obiectivele majore pe care PNL şi USL le au.

"Trebuie să vedem cum va evolua PNL şi vreau să sper că PNL se arată ca un partid suficient de mare care este capabil să conducă două proiecte simultan: pe de o parte, proiectul care vizează alegerile prezidenţiale, pe de altă parte, proiectul care vizează existenţa şi evoluţia acestui partid în faţa electoratului propriu, dar ca partid. Senzaţia mea este că în ultima perioadă energiile PNL s-au concentrat aproape exclusiv pe proiectul candidaturii prezidenţiale şi temele majore cu care noi ne adresăm electoratului propriu au fost într-o oarecare măsură lăsate în planul doi", a mai spus Tăriceanu.

El a mai arătat că proiectul prin care Crin Antonescu va candida la şefia statului cu sprijinul PSD reprezintă singurul cu care Antonescu poate să ajungă preşedinte al României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu,despre şefia PNL: Nu sunt în situaţia să declar că îmi doresc, nu aş spune că nu-mi doresc.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu,despre şefia PNL: Nu sunt în situaţia să declar că îmi doresc, nu aş spune că nu-mi doresc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei