Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, ambasadorilor: Capitale străine au încă semne de întrebare privind evenimentele din 2012

Marţi, 27 August 2013 (17:06:55)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice, că în capitalele străine sunt încă semne de întrebare privind evenimentele politice din vara lui 2012, adăugând că obligaţia ambasadorilor români este să prezinte corect informaţiile, nu să "coafeze realităţile".

"În ceea ce priveşte diplomaţia noastră în această perioadă, toţi aţi simţit că efectele evenimentelor politice din vara anului trecut încă nu s-au disipat şi există încă foarte multe semne de întrebare în foarte multe capitale. Obligaţia dumneavoastră este ca prin transmiterea corectă şi insistentă a ceea ce se întâmplă în România să facem ca impresiile sau abordările generate ca urmare a evenimentelor politice de anul trecut să fie diminuate şi şterse prin confirmarea faptului că România este un stat de drept destul de consolidat şi care îşi continuă drumul de consolidare a democraţiei", a declarat Băsescu la întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu şefii misiunilor României în străinătate.

El a afirmat că a observat că unii şefi de misiuni diplomatice "tind să coafeze realităţile" despre evoluţia politică din România pe care le prezintă într-un stat sau altul.

"Renunţaţi să faceţi acest lucru, pentru că statele UE îşi iau informaţiile de la ambasadele de aici", le-a spus Băsescu ambasadorilor români, adăugând că e necesară "o corectă informare" în acest sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, ambasadorilor: Capitale străine au încă semne de întrebare privind evenimentele din 2012.
 Vizualizări articol: 700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, ambasadorilor: Capitale străine au încă semne de întrebare privind evenimentele din 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei