Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 173 (5380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL cere Guvernului ca la rectificarea bugetară să vină cu soluţii pentru relansarea economică

Luni, 29 Iulie 2013 (14:59:18)

PDL cere Guvernului ca la rectificarea bugetară să vină cu soluţii pentru relansarea economică şi crearea de locuri de muncă, prin repornirea investiţiilor, simplificarea Codului fiscal, eliminarea corupţiei, respectarea promisiunilor electorale, a declarat luni prim-vicepreşedintele Andreea Paul.

Paul a spus, după şedinţa BPN al PDL, că guvernul USL a agravat problemele sărăciei şi şomajului şi că "aventurierii USL duc România spre dezastru".

"PDL solicită Guvernului Ponta ca la rectificarea bugetară să vină cu soluţii pentru relansarea economică şi crearea de locuri de muncă", a spus Paul, arătând că trebuie ca USL să repornească investiţiile, să-şi respecte promisiunile electorale. cum ar fi diminuarea CAS şi TVA.

Ea a adăugat că PDL cere Guvernului să reia dialogul cu mediul de afaceri şi partidele de opoziţie. Ea a mai spus că trebuie eliminată corupţia din sistem şi simplicate Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală, arătând că în 15 luni Guvernul Ponta a modificat de 24 de ori aceste coduri.

"PDL nu poate asista pasiv la o rectificare bugetară în care se pregăteşte tăierea investiţiilor", a mai spus Paul, arătând că investiţiile scad, taxele cresc, birocraţia şi cumetria USL cresc, iar haosul fiscal paralizează economia.

Potrivit lui Paul, Guvernul USL are la îndemână măsurile de relaxare fiscală propuse de PDL, ea arătând că doar prin eliminarea poverii fiscale se pot reporni investiţiile şi crea locuri de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL cere Guvernului ca la rectificarea bugetară să vină cu soluţii pentru relansarea economică.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL cere Guvernului ca la rectificarea bugetară să vină cu soluţii pentru relansarea economică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei