Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 173 (5380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

“Ciuc Music. Live Music”

Supershow făcut de Loredana, Vunk şi Ruby, sâmbătă, în parcarea Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mii de suceveni au fost prezenţi sâmbătă seară în parcarea Iulius Mall, la concertele susţinute de Loredana, Vunk şi Ruby, în cadrul proiectului “Ciuc Music. Live Music”.

Maratonul distracţiei a debutat după ora 20:30, cu Ruby, care a deschis spectacolul cu piesa „Stinge lumina”. După cum a fost prezentată în spectacol, „Ruby este primul artist care a debutat pe o scenă din străinătate. Şi nu orice scenă!”. Tânăra artistă a debutat în cel mai mare club din Germania, în faţa unui public impresionant. Şi la Suceava Ruby a încercat să facă un show nebun alături de dansatorii ei. Tinerii din public au cântat împreună cu artista „Stinge lumina, arată-mi calea, / Pune mâna pe mine, simte chemarea / Inimii mele, inimii mele / Ştiu că îţi face plăcere”. Îmbrăcată lejer, în blugi, cu un maieu care lăsa să se vadă tatuajele, purtând tocuri şi ochelari de soare, tânăra artistă a interpretat şi câteva piese care sunt acum „pe val”, piese cântate de Smiley, Connect-R, What'sUp.

Reprezentanţii Ciuc au avut grijă să ofere şi premii, două chitare cu autografele artiştilor Loredana, Vunk, Ruby şi câteva mp4 playere clienţilor care au cumpărat produse Ciuc din hipermarketul Auchan sau de pe terasa special amenajată la intrarea în Iulius Mall şi care au primit taloane de participare la concurs.

 

Aplauze îndelungi pentru Vunk

Spectacolul a continuat cu concertul live susţinut de îndrăgita trupă Vunk, care, ca de obicei, a rupt inimile admiratoarelor. Cunoscută ca o trupă pop-rock care are piese cu mesaj, piese care merg la sufletul celui care le ascultă, şi de această dată Cornel Ilie, liderul şi solistul trupei, alături de colegii săi, a adunat mii de aplauze, mii de fani, în ciuda mesajului lor din piesa „Pleacă!”. Publicul a cântat, împreună cu trupa, piesa nouă „Aşa, şi?”, care „vorbeşte” despre puterea şi ambiţia de a merge mai departe cu capul sus, într-o lume plină de probleme, fie ele sociale, economice sau personale, dar şi piese mai vechi, foarte îndrăgite de fani.

Nu au lipsit din concert piesele „1000”, „Baladă pentru o minune”, „Fiecare”, „Artificii pe tavan”, „Lacrimi de coniac”. La unison au cântat sucevenii şi piesa „Scapă-mă de ea”: „Scapă-mă de ea, de inima mea, / Ba bate-n gol, ba fără control, / Dă-mi, dă-mi, dă-mi, dă-mi un ajutor. / Scapă-mă de ea, de inima mea, / Ba bate aiurea, ba bate ciudat, / Bate, bate, dar s-a stricat.” Din show-ul marca Vunk nu au lipsit artificiile (la propriu, nu doar pe tavan) şi efectele laser, o adevărată feerie în noapte.

 

Loredana, un artist complet

Spectacolul de sâmbătă seară, din parcarea Iulius Mall Suceava, s-a încheiat târziu în noapte, cu supershow-ul susţinut de Loredana, o artistă completă, una dintre cele mai bune voci feminine din România, care mai bine de o oră a dansat, a cântat (muzică uşoară, populară, ţigănească), împreună cu trupa Agurida şi dansatori. Îmbrăcată cu o fustă scurtă, neagră, cloche, cu o bluză mulată, fără mâneci, care-i punea în valoare bustul, cu o centură neagră cu ţinte argintii, ciorapi negri şi purtând botine negre cu şireturi în stilul anilor 80, Loredana a fost ca de fiecare dată „cool”.

În timpul show-lui, artista s-a „accesorizat” şi cu o tobă şi şi-a asumat rolul de toboşar, spre încântarea publicului. Prima piesă interpretată de Loredana pe scena suceveană a fost single-ul „Apa”. Au urmat alte şi alte piese, oferite cu dragoste publicului din Suceava, „Dragoste” fiind şi numele celui mai recent album al artistei, lansat la aniversarea a 25 de ani de carieră artistică.

 

Nebunie în rândul publicului

Nu au lipsit „Shukar”, „Trandafir de la Moldova”, „Depărtare”, “Zig zagga”, dar şi “Sexthing”, “Mona Lisa”, “Tzuki” şi “Lele”, interpretate original, în stilul Loredanei, piese care au creat nebunie în rândul publicului, care nu se mai oprea din dans şi din aplauze. Artista i-a invitat în mai multe rânduri pe spectatori să se prindă în hore, să danseze, ceea ce mulţi dintre ei au şi făcut. Au fost şi adolescenţi care, sub influenţa lui Bachus sau... Ciuc, au „sărit calul”, cum se spune, şi au fost atenţionaţi de oamenii de ordine. Din fericire, nu s-a ajuns la acte de violenţă.

Publicul i-a cerut artistei, la un moment dat, să cânte „Viva Mamaia”. Fără să ezite, artista le-a făcut un semn instrumentiştilor să dea primele acorduri, că doar, a spus ea, „eu sunt ambasadoarea...”. Show-ul incendiar al divei s-a încheiat cu o piesă mai veche, cunoscută şi foarte iubită de public, “Bună seara, iubite”, după care artista a făcut fotografii cu fanii şi a oferit autografe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supershow făcut de Loredana, Vunk şi Ruby, sâmbătă, în parcarea Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Supershow făcut de Loredana, Vunk şi Ruby, sâmbătă, în parcarea Iulius Mall Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Niciodata trimis de
(29 iul 2013, 12:34:47
voi niciodata nu anuntati inainte ca este vreun concert in Suceava sau un targ ceva orice eveniment , dupa ce s-a terminat apare si stirea atunci citesti si spui ``as fi mers si eu dar nam stiut ``dar de unde ca ziarul local nu poate face o scurta stire cu noile evenimente halal ziar
1.1  RE: Niciodata trimis de
(30 iul 2013, 23:01:07
Ai fost protejat. N-ai pierdut nimic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei