Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 141 (5348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţist din Paşcani, printre clienţii unei fete de 14 ani obligate să se prostitueze într-o pensiune

Vineri, 21 Iunie 2013 (14:54:25)

Un poliţist din Paşcani a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă de 14 ani, racolată de o reţea de traficanţi de persoane şi obligată să se prostitueze la o pensiune din oraşul Roman, afirmă surse judiciare, citate de corespondentul MEDIAFAX.

Daniel Marian Avarvarei, agent de poliţie la Paşcani, a fost reţinut de procurorii DIICOT Iaşi, în urma mai multor percheziţii făcute atât la locuinţa sa, cât şi la domiciliile a cinci membri ai unei reţele specializate în trafic de persoane.

Joi seară, poliţistul din Paşcani a fost dus la Tribunalul Iaşi, iar magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Totodată, în acest caz au fost arestate alte patru persoane - doi membri ai reţelei de trafic de carne vie şi doi agenţi de pază din Roman. Un alt bărbat cercetat în acelaşi dosar a fost dat în urmărire.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în perioada octombrie - noiembrie 2012 gruparea ar fi racolat trei fete cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, care ar fi fost duse la o pensiune din apropierea localităţii Roman, judeţul Neamţ, unde erau obligate să întreţină relaţii seuale cu diverşi clienţi. Costul unei partide de sex varia între 50 şi 100 de lei.

Sursele citate mai spun că una dintre tinere a reuşit să depună plângere, iar ulterior s-a dispus interceptarea convorbirilor telefonice ale traficanţilor. Astfel, anchetatorii au stabilit că unul dintre clienţii traficanţilor era şi poliţistul Daniel Marian Avarvarei din Paşcani, care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani.

Şeful Poliţiei Judeţene Iaşi, chestor Ioan Scripniciuc, a anunţat, vineri, că împotriva poliţistului a fost dispusă de urgenţă cercetarea prealabilă şi că acesta riscă să fie exclus din Poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist din Paşcani, printre clienţii unei fete de 14 ani obligate să se prostitueze într-o pensiune.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţist din Paşcani, printre clienţii unei fete de 14 ani obligate să se prostitueze într-o pensiune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei