Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 141 (5348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fenechiu a prezentat, alături de Antonescu, bilanţul la şase luni în fruntea Transporturilor

Vineri, 21 Iunie 2013 (13:58:43)

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, şi-a prezentat, vineri, bilanţul la şase luni de la preluarea acestui portofoliu, în prezenţa preşedintelui PNL, Crin Antonescu, punctând asupra deblocării POS Transporturi şi a privatizării CFR Marfă.

Fenechiu a declarat că în cele şase luni de mandat a reuşit să deblocheze Programul Operaţional Sectorial pentru Transporturi, urmând ca anumite secţiuni de autostradă, dar şi lucrări la metroul din Bucureşti, să poată fi decontate din fonduri europene.

De asemenea, el a susţinut că a pregătit demararea unor proiecte în parteneriat public privat precum autostrada Iaşi – Târgu Mureş, precum şi o serie de lucrări în Portul Constanţa.

În plus, ministrul Transporturilor a susţinut că lucrări pentru o serie de aeroporturi ar urma să fie decontate în fonduri europene.

Un alt punct subliniat de Fenechiu a vizat procesul de privatizare al CFR Marfă.

De asemenea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a ţinut să fie prezent la prezentarea bilanţului ministrului Transporturilor deoarece l-a susţinut pentru acest portofoliu atât în partid, cât şi la nivelul USL.

"S-a făcut un scandal enorm, s-a făcut o propagandă neţărmuită, în legătură cu prezenţa domnului Fenechiu în Guvern, cu faptul că acesta ar fi un puct slab pentru România, cu faptul că ar fi inadmisibil ca cineva care are pe rol un proces – nu se precizează exact situaţia, condiţiile – probleme cu justiţia. E mai bine pentru propagandă să spui aşa...Toate aceste lucruri au apăsat şi apasă în continuare asupra unui om politic care este, totuşi, un om în carne şi oase, ca fiecare dintre noi (...) Îndrăznesc să sper că poate pe viitor, pentru un om care a realizat într-un mod atât de spectaculos nişte obiective atât de importante pentru România, lucrurile vor fi distinse", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a precizat că dintre toţi miniştrii Cabinetului Ponta, Fenechiu a fost singurul care "în chip deosebit a fost mandatat cu obiective limită", precum deblocarea POS Transporturi sau privatizarea CFR Marfă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fenechiu a prezentat, alături de Antonescu, bilanţul la şase luni în fruntea Transporturilor.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenechiu a prezentat, alături de Antonescu, bilanţul la şase luni în fruntea Transporturilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei