Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 141 (5348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grupul independenţilor din Camera Deputaţilor va fi în opoziţie faţă de Guvernul USL

Vineri, 21 Iunie 2013 (17:55:41)

Deputatul independent Ion Şcheau a declarat, vineri, la Iaşi, că grupul independenţilor din Camera Deputaţilor, care numără zece parlamentari, se va situa în opoziţie faţă de Guvernul USL, precizând că există discuţii şi cu alţi aleşi pentru a se alătura acestui grup.

Nouă din cei zece parlamentari independenţi din Camera Deputaţilor s-au reunit, vineri, la Iaşi, pentru a discuta priorităţile pentru sesiunea parlamentară următoare, aceştia organizând şi o conferinţă comună de presă la cabinetul deputatului independent de Iaşi Viorel Blăjuţ.

Deputatul Ion Şcheau, liderul grupului independenţilor din Camera Deputaţilor, a spus că nu este vorba despre un "grup balama" care să susţină Guvernul USL, adăugând că deputaţii independenţi vor veni cu iniţiative proprii.

"Suntem în opoziţie, nu suntem un grup parlamentar balama. Puterea are foarte mulţi parlamentari care nu-şi fac treaba, în timp ce opoziţia e firavă şi nu reuşeşte să facă mare lucru", a spus deputatul Ion Şcheau.

Întrebat dacă există discuţii şi cu alţi deputaţi pentru a trece la grupul independenţilor, Şcheau a răspuns: "Purtăm astfel de discuţii şi sperăm să cooptăm noi aleşi în acest grup".

La rândul său, deputatul de Iaşi Viorel Blăjuţ a precizat că grupul independenţilor nu va face compromisuri cu puterea pentru a-şi promova propriile iniţiative şi că deputaţii din acest grup nu-şi vor vinde votul.

"Vom avea propunerile noastre. Ştim că n-o să ne fie uşor, dar vom încerca să sensibilizăm societatea civilă asupra proiectelor noastre. Vom pune presiune şi dacă va fi nevoie vom veni şi cu pancarte în plenul Camerei Deputaţilor", a afirmat Viorel Blăjuţ.

La conferinţa de presă de la Iaşi au fost prezenţi deputaţii Ion Şcheau, Viorel Blăjuţ, Alin Constantin Bucur, Cristinel Marian, Aurelian Mihai, Iacob Puşcaş, Mihai Tararache, Răzvan Tănase şi Remus Cernea. Cu excepţia lui Remus Cernea, ales pe listele USL, toţi ceilalţi parlamentari au demisionat din PPDD.

Deputatul ieşean Viorel Blăjuţ a afirmat că astfel de întâlniri ale parlamentarilor independenţi se vor desfăşura periodic, următoarea reuniune fiind programată în judeţul Teleorman, la finalul acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul independenţilor din Camera Deputaţilor va fi în opoziţie faţă de Guvernul USL.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupul independenţilor din Camera Deputaţilor va fi în opoziţie faţă de Guvernul USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei