Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andronescu: Sunt convinsă că liderii USL au inteligenţa să ducă această alianţă mai departe

Duminică, 7 Aprilie 2013 (17:41:15)

Liderii USL au "inteligenţa şi înţelepciunea” necesară să ducă alianţa mai departe, iar poziţia premierului Victor Ponta trebuie înţeleasă, pentru că pe lângă responsabilitatea politică pe care o are fiecare, el trebuie să gestioneze zilnic ţara, susţine vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu a fost întrebată, duminică, într-o conferinţă de presă, dacă USL poate să funcţioneze în continuare, în condiţiile divergenţelor care există în uniune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu cred că orice relaţie, dintre doi oameni sau într-o echipă, poate fi admisă ca fiind complicată. Depinde de fiecare dintre noi, de disponibilitatea fiecărei părţi, de a înţelege raţiunea unei decizii sau unei acţiuni din partea celeilalte părţi. În momentul în care am decis că mergem împreună, cred că putem să şi dialogăm între noi şi putem să mergem împreună, pentru că am obţinut voturile oamenilor ca USL şi nu cred că trebuie să-i dezamăgim. Eu cred că, în acelaşi timp, poziţia premierului trebuie înţeleasă aşa cum este. Este şeful Guvernului, are responsabilitatea gestionării ţării, are responsabilitatea în fiecare lună să se asigure că sunt bani pentru pensii, sunt bani pentru salarii, că s-a angajat în campania electorală că o să crească locurile de muncă şi are responsabilitatea de a face tot ceea ce depinde de domnia sa ca aceste lucruri să se întâmple. Adică, dincolo de responsabilitatea politică pe care o are fiecare actor politic angajat într-o funcţie sau alta, are această responsabilitate a gestionării zilnice a ţării", a răspuns Andronescu.

În opinia acesteia, pentru gestionarea ţării trebuie luate toate măsurile posibile şi trebuie ţinut cont de părerile organismelor internaţionale.

"Şi eu cred că în asigurarea gestionării ţării trebuie să ia toate măsurile cu putinţă. România nu mai poate, şi nicio ţară, nu numai România, nu mai poate trăi de una singură, izolată. Luăm decizii aici, nu interesează ce gândesc ceilalţi despre noi? Pentru că dacă nu ne interesează, nici pe ei nu-i mai interesează atunci când stabilesc ce resurse alocă României din fondurile europene, atunci când se stabileşte memorandumul cu FMI, este mai aspru sau mai puţin aspru, adică acest proces al globalizării şi mai ales apartenenţa noastră la Comisia Europeană ne pune în această relaţie de interdependenţă. În concluzie, eu sunt convinsă că liderii USL au inteligenţa, sunt sigură de asta, şi înţelepciunea necesară să ducă această alianţă mai departe", a conchis Ecaterina Andronescu.

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a participat, duminică, la Alba Iulia la conferinţa judeţeană a PSD Alba, în cadrul căreia deputatul Ioan Dârzu a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Alba. Acesta a fost singurul candidat şi a fost ales în unanimitate prin vot deschis, de cei peste 500 de delegaţi prezenţi. Tot la Conferinţa Judeţeană, PSD Alba a decis înfiinţarea funcţiei de preşedinte de onoare, în care a fost ales avocatul Ioan Rus, care a condus mai mulţi ani organizaţia judeţeană şi este membru fondator al partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andronescu: Sunt convinsă că liderii USL au inteligenţa să ducă această alianţă mai departe.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andronescu: Sunt convinsă că liderii USL au inteligenţa să ducă această alianţă mai departe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei