Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 24 (5231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Băsescu a decorat mai mulţi manageri ai unor companii austriece şi germane

Joi, 31 Ianuarie 2013 (16:37:04)

Preşedintele Traian Băsescu i-a decorat, joi, pe mai mulţi manageri din conducerile unor importante companii din Austria şi Germania, prezente pe piaţa din România, cum ar fi OMV, Vienna Insurance Group şi Hornbach AG.

Astfel, Christoph Leitl, preşedintele Camerei Federale a Economiei de la Viena şi preşedinte onorific al Asociaţiei Europene a Camerelor Economice, a fost decorat cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Comandor, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al OMV, Gerhard Roiss şi Wolfgang Ruttenstorfer, preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Vienna Insurance Group şi fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al OMV, au primit Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Ofiţer.

De asemenea, fostului ambasador al Austriei la Bucureşti, Martin Eichtinger, în director general pentru afaceri culturale şi diplomaţie publică în Ministerul Federal al Afacerilor Europene şi Internaţionale, preşedintele Băsescu i-a acordat Ordinul Naţional "Pentru Merit" - în grad de Comandor.

A fost decorat cu Ordinul "Meritul Industrial şi Comercial" - în grad de Mare şi Günter Geyer, director general al Wiener Städtische, preşedinte onorific al Vienna Insurance Group.

Preşedintele Băsescu l-a decorat cu Ordinul "Meritul Industrial şi Comercial" - în grad de Comandor şi pe inginerul Albrecht Hornbach, preşedinte al Consiliului de Administraţie al holdingului Hornbach AG şi consul onorific al României la Neustadt an der Weinstraße.

Decoraţia i-a fost conferită "în semn de înaltă apreciere pentru implicarea sa determinantă şi de durată în impulsionarea economiei româneşti, pentru eforturile depuse în vederea atragerii de investiţii germane în România, precum şi pentru intensificarea relaţiilor economice, politice şi culturale dintre ţara noastră şi Republica Federală Germania".

Decorările au fost făcute la iniţiativa preşedintelui Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Băsescu a decorat mai mulţi manageri ai unor companii austriece şi germane.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Băsescu a decorat mai mulţi manageri ai unor companii austriece şi germane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei