Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zeci de păsări moarte, descoperite în camerele italienilor veniţi la vânătoare la Cernavodă

Joi, 11 Octombrie 2012 (14:25:01)

Câteva zeci de păsări moarte, puse în cutii de carton, au fost descoperite în camerele de hotel în care sunt cazaţi cetăţenii italieni veniţi la vânătoare la Cernavodă, anchetatorii descoperind şi mii de cartuşe deţinute ilegal, dar şi mai multe arme de vânătoare.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în urma descinderilor făcute joi dimineaţă în două hoteluri aflate în zona Cernavodă unde era cazat grupul de italieni veniţi la vânătoare în România au fost descoperite 12 arme de vânătoare, aproximativ 7.000 de cartuşe pentru acestea şi mai multe "chemătoare electronice" folosite la atragerea vânatului.

De asemenea, anchetatorii au descoperit şi câteva zeci de păsări vânate care erau puse în cutii de carton ce urmau să fie transportate în Italia.

În urma percheziţiilor au fost ridicate toate probele găsite, inclusiv documente, anchetatorii urmând să stabilească dacă italienii aveau permise de vânătoare. De asemenea, vor fi făcute verificări în acest sens şi la sediul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au descins, joi, la două hoteluri din Cernavodă unde sunt cazaţi mai mulţi cetăţeni italieni veniţi la vânătoare în România, care ar deţine ilegal câteva mii de cartuşe şi despre care anchetatorii afirmă că ar fi făcut "masacru" în rândul păsărilor.

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că este vorba despre 15 - 18 cetăţeni italieni care vin de mai mulţi ani la vânătoare în România şi care, profitând de faptul că legea le permite să folosească "chemătoare electronice" - dispozitive care atrag păsările -, ar fi făcut "masacru".

"Fac un adevărat carnagiu. Folosesc chemătoarele electronice, păsările vin grămadă, iar ei stau pe loc şi trag mii de cartușe. Ne măcelăresc tot vânatul cu chemătoarele electronice. În lumea civilizată au fost interzise, numai la noi mai sunt permise", spuneau sursele citate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de păsări moarte, descoperite în camerele italienilor veniţi la vânătoare la Cernavodă.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de păsări moarte, descoperite în camerele italienilor veniţi la vânătoare la Cernavodă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei