Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Balan: “Pentru români, Guvernul Ponta a devenit deja Guvernul care scumpeşte tot”

Joi, 11 Octombrie 2012 (13:48:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PDL, deputatul Ioan Bălan, consideră că Guvernul Ponta trebuie să-şi asume răspunderea pentru creşterea preţurilor şi depăşirea ţintelor de inflaţie. El a arătat că sub actualul Guvern au crescut toate preţurile în România, în special preţurile la alimente, şi că operaţiunea “întregirea salariilor pe jumătate” la bugetari din luna iunie a fost deja înghiţită de inflaţie.

„Sub Guvernul Ponta, viaţa devine din ce în ce mai grea pentru omul obişnuit. Toate promisiunile USL din opoziţie au picat testul guvernării, iar guvernarea USL nu a adus nimic pozitiv pentru românul simplu. Mai mult, i-a luat şi din ceea ce avea. Inflaţia în acest an a depăşit 5%, cu mult peste ţinta de 3% stabilită de Banca Naţională a României. Ce înseamnă acest lucru? Că banii pe care românii îi au în buzunar valorează din ce în ce mai puţin şi cumpără din ce în ce mai puţin. BNR nu poate face minuni atunci când trebuie să lucreze cu un guvern incompetent şi iresponsabil”, a spus Bălan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan: “Pentru români, Guvernul Ponta a devenit deja Guvernul care scumpeşte tot”.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Balan: “Pentru români, Guvernul Ponta a devenit deja Guvernul care scumpeşte tot”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Imi este rusine cu voi... trimis de
(11 oct 2012, 17:15:21
Corect Domnule Balan,asa este.Va intreb totusi (si sunt sigur ca cititi aceste randuri iar daca sunteti un om asa cum va predindeti raspundeti) unde sunt guvernele voastre ce au adus mariri de salarii, au oferit locuri de munca, au redus preturi si au investit la bunastarea amaratilor tarii??????Nu poti sa faci astfel de declaratii cand tu ai facut NIMIC insa ceri de la altii!Chiar nu v-ati saturat sa roadeti carnea de pe oasele noastre de muritori de rand, de amarati ce "latram" ca niste caini infometati la poarta stapanului chiabur?Chiar nu vedetei realitatea din tara?atat va mai zic ca oricum va doare-n...:SA VA FIE RUSINE!!!!
2.   Pt. dl.Balan trimis de
(12 oct 2012, 07:44:11
rusinica dar cred ca nu mai exista la voi mai bine stati ascunsi numai faceti birouri parlamentare ca degeaba faceti gata cu voi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei