Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2012 - Anul XVII, nr. 236 (5141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Ovidiu Milici şi titlul de cel mai fraier activist de partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava nu o să recunoască niciodată, însă demisia din partid a purtătorului de cuvânt, Ovidiu Milici, reprezintă o grea lovitură. Dacă domnul Milici ar fi plecat în munţi pentru a se ocupa de cules flori de colţ ar mai fi fost cum ar fi fost, dar acesta a luat drumul Alianţei România Dreaptă, alianţa politică formată în jurul PDL. Dacă domnul Milici ar fi fost un pesedist de tip ficus, adică unul care stă cuminte în banca lui, ar mai fi fost cum ar fi fost, însă acesta s-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai duri critici ai PDL şi ai liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur. Mai trebuie spus că Ovidiu Milici este membru PSD de 11 ani, că deoarece a părăsit partidul îşi va pierde funcţia de consilier judeţean şi că a plecat de la alianţa politică aflată pe val la una care este sub val.

Concluzia este una singură: ca să faci aşa ceva trebuie să fii extrem de supărat pe partid. Mai exact pe conducerea partidului. Înseamnă că briceagul tip pescăruş nu doar că ţi-a ajuns la os, dar ţi-a perforat osul şi dă să iasă pe partea cealaltă. În ordinea importanţei funcţiilor, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava este al treilea, după preşedintele partidului şi după preşedintele executiv al partidului. Pe vremea guvernării PDL, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, critica PDL-ul din poziţia de parlamentar. În prezent, domnul Nechifor este preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. Pe vremea guvernării PDL, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Ovidiu Donţu, critica PDL-ul din poziţia de director al unei instituţii publice. În prezent, domnul Donţu este directorul Cabinetului Prefectului şi se pregăteşte să devină senator. Pe vremea guvernării PDL, purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Ovidiu Milici, critica PDL-ul în calitate de un fel de muritor de foame.

În prezent, domnul Milici este tot un fel de muritor de foame. Pentru Ovidiu Milici nu s-a găsit nimic. În schimb, pentru deputatul Eugen Uricec, de exemplu, care până în urmă cu câteva luni a fost pedelist de pedelist, s-a găsit un loc pe lista pentru alegerile parlamentare. Şi încă un loc bun. În aceste condiţii, dacă ar mai fi rămas în PSD, Ovidiu Milici ar fi primit titlul judeţean de cel mai fraier activist de partid din toate timpurile. Rămâne de văzut, însă, dacă nu cumva acesta va fi nevoit, până la urmă, să primească titlul. De astă dată, în noua sa calitate de activist ARD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici şi titlul de cel mai fraier activist de partid.
 Vizualizări articol: 3983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 16 voturi
Ovidiu Milici şi titlul de cel mai fraier activist de partid4.5516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai ia cu vodcă trimis de
( 9 oct 2012, 23:44:20
da într-adevăr tov. milici a sărit gardul unde nimeni nu se aștepta. traseist și opurtunist! dar trebuia să-ți înmoi tu pana, d-le tiberiu avram, în rahat și să mâzgâlești în această fițuică unde tu deții adevărul suprem despre combinațiile politice. dar de ce nu i-ai zis pescarului de serviciu să-ți tragă cu bota de alun peste cap când pardău&co au sărit gardul ca să fie reloadați de fraierii care votează. mda, suntem discromați cu toții și nu mai vedem culoarea politrucă din sângele acestor cotizanți la fițuica care-ți asigură rația de bolșoi (vodca aia cu sticla marmorată să nu-ți scape din dejte). faceți voi pe îngerașii dar în cap aveți numai combinații. ps. ar fi în interesul vostru ca lumea să se uite la suleiman magnificul luni și marți. hai că deja v-am băgat prea mult în seamă!
2.   A iesit din papusoi si a facut caca in drum !! trimis de
(14 oct 2012, 17:19:25
Nene avrame asta s-a intamplat cu personajul lu matale , pe care acum tare te mai sfortezi sa-i gasesti calificateve asociate notiunii de fraier. Oi fi avand dreptate nu zic , dar parca ma deranjeaza brusca matale trezire cand stiu ca erai cu totiul autist la elucubratiile purtatoare de cuvant psd-ist cu sau fara argumentare corecta la tot ce misca prin portocaliul sucevean. Nu ca as fi vre-un simpatizant , dar ma 'nerveaza cand brusc unii care sar din somn se apuca sa insire adevaruri istorice dupa care lumea se perpeleste. ... Parerea mea !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei