Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da’ Florescu?!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, la orele dimineţii, începusem deja să visez la o victorie în Turcia, fie ea şi cu 1-1! Ideea e că un egal acolo ar face cât o victorie. Mă gândeam însă de-a dreptul la un scor favorabil (1-2 mi se părea cel mai plauzibil) bazându-mă pe forma bună a lui Torje şi a lui Stancu, pe revenirea lui Mutu şi pe inspiraţia lui Marica. Mi-a trecut însă predispoziţia euforică la o zi distanţă, adică ieri, când încă de pe pagina 1 Gazeta Sporturilor anunţă că în formula de start preconizată de Piţurcă este anunţat... Cociş!!! Prima întrebare, cred eu, pe deplin normală şi justificată care-ţi vine în minte la aflarea chestiei ăsteia e: „Da’ ăsta mai trăieşte!?!”. Iar continuarea logică ar fi: dar mai joacă pe undeva? Şi încă: dar a jucat vreodată!? Că la Naţională, de câte ori l-am văzut, n-a jucat nimic. Absolut nimic. Părea adus acolo doar ca să-l facă să pară genial pe un neisprăvit ca Codrea. Sau Rădoi. Asta ca să nu mai vorbim de Florescu, cu care zău dacă îmi aduc aminte dacă numitul Cociş a făcut vreodată pereche la mijlocul prea răbdător al gazonului. Apropo: cum de lipseşte chiar Florescu? S-a retras? N-o fi oare titular acolo, la echipele din Liga a IV-a finlandeză sau malgaşă? Oricum, avem de ce să ne temem: lipsa lui Florescu e pe deplin compensată de prezenţa lui Cociş. A cărui prezenţă în lot, inexplicabilă pentru omul obişnuit, normal, este analizată pe larg în pagina a 3-a a amintitului ziar de ieri, pe baza tacticii preconizate de Piţurcă (dacă putem numi asta tactică): să pârjolească gazonul, factorul-cheie fiind tocmai numitul Cociş, cu rol de al doilea „închizător”. Între altele, nu m-am lămurit care-i primul, dar asta-i altă poveste. Iar acum vine şi explicaţia îngrijorării mele: aşa cum am mai spus, un 1-1 ar fi un rezultat foarte bun. Dar ca să-l obţii, nu poţi juca la 0-0. Adică să intri (a câta oară, Piţurcă!?) chitit doar pe distrugerea jocului ălorlalţi. Să-ţi asumi (a câta oară, Piţurcă!?) rolul de victimă care, cu mult noroc, să-l păcălească pe călău. Aşa a reuşit România să joace cel mai urât fotbal văzut vreodată la un turneu final, în 2008, în Elveţia. Fiţi atenţi: dacă-l vedeţi în echipa de start pe Cociş, luaţi-vă gândul de la două chestii: şi de la victorie, şi de la egal. Când joci de la 0-0, o iei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da’ Florescu?!.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Da’ Florescu?!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei