Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 aug 2012 - Anul XVII, nr. 184 (5089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL cere demiterea preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate

Joi, 9 August 2012 (16:09:59)

PDL cere demiterea preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate pe motiv că timp de trei luni nu a implementat instrumentele antifraudă promovate de PDL, reţeta electronică şi cardul de sănătate, a anunţat, joi, deputatul PDL Cristina Dobre.

Dobre a spus la o conferinţă de presă că măsurile anunţate de USL în domeniul sănătăţii fac dovada că Uniunea iubeşte mai mult frauda şi refuză să folosească instrumentele antifraudă promovate de PDL, reţeta electronică şi cardul de sănătate, arătând că transferă "grosolan" costurile antifraudă asupra pacienţilor.

"Casa Naţională de Sănătate răspunde direct de introducerea mecanismelor antifraudă şi de trei luni nu a făcut absolut nimic, drept urmare PDL cere demiterea preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate, acest om fără chip şi fără voce", a spus deputatul PDL, Cristina Dobre.

Ea a arătat că preşedintele Casei Naţionale de Sănătate ar trebui să dea socoteală de ce mecanismele antifraudă nu funcţionează în sistemul de sănătate şi că este clar "că acest domn care coordonează Casa nu doreşte acest lucru" şi ar trebui demis.

Cristina Dobre a criticat şi măsurile USL privind introducerea complăţii în sistemul de sănătate, arătând că, spre exemplu, PDL a propus o taxă modestă de 10 lei pentru internare, în schimb USL propune taxe "enorm de mari" de 60-90 de lei pentru internare, care nu vor putea fi achitate de majoritatea pacienţilor.

Ea a mai dat exemplu că PDL a propus ca pacienţii să nu plătească nimic pentru un examen RMN, în schimb USL propune 250 de lei pentru acestă analiză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL cere demiterea preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL cere demiterea preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei