Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iul 2012 - Anul XVII, nr. 174 (5079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Macovei: Vom cere excluderea PSD şi PNL din partidele europene

Duminică, 29 Iulie 2012 (17:22:34)

 

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat că se va implica în demersul PDL în a cere Partidului social european, respectiv Partidului Liberal European, excluderea PSD şi a PNL din aceste partide "pentru încălcarea statului de drept, a democraţiei şi pentru frauda" la referendum.

Monica Macovei a spus, într-o conferinţă de presă, că PDL "fimează tot" şi democrat-liberalii au pe casete tot ce se întâmpă în ţară la referendum.

"Noi filmăm tot, avem pe casete tot ce se întâmplă în ţară, toată această fraudă de proporţii, microbuzele, oamenii care bagă câte 50 de buletine de vot într-o urnă, toate sunt filmate, le adăugăm la tot ce au făcut în ultima lună cu ordonanţele de urgenţă, cu suspendarea statului de drept şi vom cere, şi eu mă voi implica personal în acest demers, vom cere Partidului social democrat european, respectiv Partidului Liberal European excluderea PSD şi PNL din aceste partide pentru încălcarea statului de drept, a democraţiei şi pentru frauda pe care astăzi o comit la acest referendum", a precizat Monica Macovei.

Ea a spus că PDL a depus până la ora 16.00, 42 de plângeri penale şi a făcut un apel către Parchet şi Poliţie "să acţioneze foarte rapid şi să cerceteze foarte rapid, pentru că este în joc statul de drept".

Macovei a făcut apel şi la cetăţeni să nu practice votul multiplu.

Ea a dat ca exemplu o secţie din Târgu Ocna, judeţul Bacău, unde o persoană, reprezentant al USL în secţia de vot, ar fi fost prinsă băgând şase buletine de vot în urnă, buletine votate "Da".

"Suntem în secolul XXI, am intrat în UE, nu se poate să ai oameni din partide care să bage câte 6, 50, câte 10, câte 100 de buletine de vot în urne. Toate astea le filmăm şi le transmitem la partenerii europeni, la familia europeană a acestor partide", a adăugat Monica Macovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Macovei: Vom cere excluderea PSD şi PNL din partidele europene.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macovei: Vom cere excluderea PSD şi PNL din partidele europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei