Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iul 2012 - Anul XVII, nr. 162 (5067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primăria Iaşi a aprobat organizarea mitingului PDL din 21 iulie, în Piaţa Palatului din municipiu

Duminică, 15 Iulie 2012 (15:43:00)

Primăria Iaşi a aprobat organizarea mitingului PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu, în Piaţa Palatului din municipiu, după ce iniţial refuzase solicitarea democrat-liberalilor pentru desfăşurarea acţiunii în Piaţa Unirii, întrucât în acest loc va avea loc mitingul USL.

Purtătorul de cuvânt al primăriei ieşene, Sebastian Buraga a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că municipalitatea a aprobat mitingul democrat-liberalilor programat pentru sâmbătă, 21 iulie, la Iaşi.

"Acţiunea PDL va avea loc în Piaţa Palatului, între orele 11.00 şi 14.00. Viceprimarul Mihai Chirica a fost împreună cu liderul PDL Iaşi să vadă locaţia şi s-a convenit că acţiunea poate avea loc în zona Palatului Culturii", a afirmat purtătorul de cuvânt al primăriei ieşene.

Potrivit liderilor ieşeni ai PDL, există o problemă legată de mitingul PDL din Piaţa Palatului, întrucât sâmbătă, 21 iulie, coincide cu ultima zi a unui festival de bere organizat în aceeaşi piaţă.

Şeful democrat-liberalilor ieşeni, senatorul Dumitru Oprea susţine că, cel mai probabil, corturile cu bere vor fi închise sâmbătă, până la finalul acţiunii PDL, urmând a fi redeschise publicului după prânz.

PDL mizează pe o participare de peste 10.000 de oameni la mitingul pro-Băsescu de la Iaşi, la acţiune urmând să vină simpatizanţi ai partidului din toate judeţele Moldovei.

Luni, PDL Iaşi depusese o cerere la Primărie, prin care solicita aprobarea unui miting de susţinere a lui Traian Băsescu, în Piaţa Unirii, sâmbătă de la ora 11.00.

Primăria ieşeană a comunicat, marţi, că nu a aprobat mitingul din Piaţa Unirii, întrucât în aceeaşi locaţie va fi organizată o acţiune USL.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, o cerere în acest sens a fost depusă la primărie de către PSD Iaşi, chiar în ziua în care în Parlament s-a decis suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Reprezentanţii PDL Iaşi au depus ulterior o a doua cerere pentru miting, într-o altă locaţie, acuzându-l pe primarul PSD Gheorghe Nichita că sabotează acţiunea democrat-liberalilor.

USL Iaşi nu a anunţat deocamdată ora la care va avea loc mitingul de sâmbătă, 21 iulie, din Piaţa Unirii, intervalul orar solicitat în cererea depusă la primărie fiind 8.00-20.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Iaşi a aprobat organizarea mitingului PDL din 21 iulie, în Piaţa Palatului din municipiu.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primăria Iaşi a aprobat organizarea mitingului PDL din 21 iulie, în Piaţa Palatului din municipiu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei