Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2012 - Anul XVII, nr. 160 (5065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Pentru mine nu e relevant pragul de prezenţă, vreau cu un vot mai mult împotriva demiterii

Joi, 12 Iulie 2012 (20:58:32)

Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR, că obiectivul său este ca la referendum să obţină cu un vot mai mult pentru rămânerea în funcţie decât pentru demitere, spunând că nu vrea să rămână şef al statului "la masa verde, pentru că acest lucru este posibil doar "la liga lui Mitică".

Băsescu a spus că pentru el nu este relevant pragul de prezenţă la referendumul pentru demitere, precizând că obiectivul său este să obţină "cu un vot în plus" împotriva demiterii decât cele pentru demitere.

Traian Băsescu a susţinut într-o emisiune la TVR că pentru el nu are "relevanţă" pragul de prezenţă la referendum, condiţie pentru validarea scutinului.

"Eu am obligaţia să stau în faţa românilor (...) Pentru mine nu este, eu am alt obiectiv, obiectivul meu este să fiu vertical în faţa românilor (...) Obiectivul meu este să obţin mai multe voturi cu «Nu», pentru nedistituirea preşedintelui, decât voturi cu «Da». Eu nu sunt un om care să mă ascundă sub un prag", a spus Băsescu.

El a mai afirmat că nu vrea să răm,ână în funcţie "la masa verde": "Nu vreau să rămân în funcţie la masa verde, la Liga lui Mitică merge. (...) Acolo merge să câştigi la masa verde".

Băsescu a mai spus că dacă va fi invalidat la referendum, după opt ani de mandat, îşi va lua mapa şi se va retrage la viaţa sa.

Preşedintele suspendat a spus că după referendum urmează trei luni de instabilitate şi bătălii politice, iar România va intra "în mare dificultate".

"Românii să se gândească dacă au nevoie de un preşedinte cu opt ani de experienţă, care şi-a asumat măsuri în perioadă de criză economică, sau au nevoie oameni noi, care cu greu au acces la partenerii externi pentru modul în care au dobândit puterea", a spus Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Pentru mine nu e relevant pragul de prezenţă, vreau cu un vot mai mult împotriva demiterii.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Pentru mine nu e relevant pragul de prezenţă, vreau cu un vot mai mult împotriva demiterii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei