Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ungureanu la miting: Pe revolta noastră stă căderea lor. Să fim supăraţi, tăcerea noastră se opreşte

Joi, 5 Iulie 2012 (20:23:42)

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a făcut un apel, joi seară, la mitingul anti-USL, la mobilizarea cetăţenilor, cărora le-a cerut să nu mai tacă, să fie "supăraţi" şi să protesteze în fiecare zi, el fiind aclamat de manifestanţi.

"Bine aţi revenit la Bucureşti, acum e timpul să revenim noi în politică, acum e timpul Pieţei Universităţii din nou", a spus Ungureanu, manifestanţii scandând "Unitate!".

"E aceasta România pe care vi-o doriţi şi dumneavoastră? E aceasta România pe care o dorim copiilor noştri?", i-a întrebat Ungureanu pe participanţi, care au răspuns: "Nu".

"Suntem pregătiţi să facem tot ce putem pentru a ne lua ţara înapoi?", a continuat Ungureanu, răspunsul fiind: "Da".

"Ţara noastră arată altfel - nu e o ţară a hoţiei, nu e o ţară în care oricine vrea poate ajunge în Parlament. Aceasta e ţara lor, iar ei sunt puţin şi noi suntem mulţi", a mai spus Ungureanu.

El a fost aclamat de manifestanţi, care au scandat "MRU".

"Ajunge preşedinte de Senat un om care e plătit din buzunarele noastre ca să meargă la Parlment şi n-a fost aproape niciodată acolo. E nevoie să spun care e numele său? Să-l ţinem minte pentru că exact asta nu trebuie să se întâmple în România noastră. Am ajuns ca Parlamentul României să aibă în fruntea sa un om care a făcut şcoala cu greu", a mai spus Ungureanu, iar participanţii au scandat: "Repetentul".

"Am o veste proastă pentru dumneavoastră domnule Crin Antonescu: va trebui să mergeţi la serviciu de acum înainte", a continuat Ungureanu.

"Are nevoie această ţară de un guvern care e condus de cineva care nu ştie nici măcar cum să-şi adune pagini scrise? Aţi auzit vorbindu-se de guvernare în aceste săptămâni? I-aţi auzit călcându-ne în picioare, făcând zob legile noastre, făcând zob democraţia. Dacă cea mai sfântă lege e zdrobită, cum putem cere cetăţenilor să le respecte?", a adăugat Ungureanu.

"Pe revolta noastră stă căderea lor şi vă chem alături de noi. Să fim cu toţii supăraţi, tăcerea noastră se opreşte aici", le-a mai spus fostul premier participanţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ungureanu la miting: Pe revolta noastră stă căderea lor. Să fim supăraţi, tăcerea noastră se opreşte.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ungureanu la miting: Pe revolta noastră stă căderea lor. Să fim supăraţi, tăcerea noastră se opreşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei