Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

STS clarifică acuzaţiile lui Cătălin Nechifor legate de „postacii” de la această instituţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale infirmă acuzaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, cu privire la existenţa unor angajaţi ai STS care ar fi postat comentarii pe site-ul www.monitorulsv.ro, în timpul programului şi împotriva acestuia şi a USL. Reamintim că în cursul zilei de marţi, preşedintele CJ Suceava a sesizat faptul că angajaţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi-au folosit calculatoarele în timpul programului pentru a posta comentarii pe site-urile de ştiri sucevene, majoritatea acestora fiind împotriva celor din USL şi a lui personal. Nechifor a spus că la astfel de comentarii apare IP-ul calculatorului de pe care au fost scrise, acesta fiind de la Serviciile de Telecomunicaţii Speciale.

Într-un comunicat de presă trimis redacţiei Monitorului de Suceava în cursul zilei de ieri, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, colonelul Adrian Fulea, a ţinut să precizeze că această instituţie furnizează internet beneficiarilor legali, inclusiv către administraţia publică locală. „Angajaţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale nu se ocupă cu postarea de comentarii pe website-urile din mediul internet”, a precizat colonelul Adrian Fulea. El a spus că în judeţul Suceava sunt 32 de instituţii, printre care Prefectura şi Consiliul Judeţean, care primesc internet, cu adresa publică a providerului, de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. „Probabil că, în cazurile invocate, cei care au făcut postările pe internet sunt angajaţi ai instituţiilor respective”, a încheiat colonelul Adrian Fulea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului STS clarifică acuzaţiile lui Cătălin Nechifor legate de „postacii” de la această instituţie.
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
STS clarifică acuzaţiile lui Cătălin Nechifor legate de „postacii” de la această instituţie4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 iul 2012, 11:15:10
adicălea ... J’accuse degeaba ?! vorbiţi serios ?
adicălea în " reţeaua "asta nu-s toate ... interconectate ?
părerea mea-i că Nechifor are voie să fie furios
numai şi pentru c-aţi mers,pentru Flutur,în trecut,pe coate
2.   Da... trimis de
( 5 iul 2012, 12:12:35
Vai ce-ai dat cu mucii-n fasole dom'le Nechifor.Da zau asa, nu te informezi si matale nitel inainte sa faci acuzatii??Acum ca s-a lamurit treaba poate vedem si noi ceva progrese, ceva proiecte, treburi din astea cu care se ocupa presedintele CJ-ului.
2.1  RE: Da... trimis de
( 5 iul 2012, 12:44:56
Exact asta e problema, daca el a putut veni in fata cu o asemena prostie, la ce sa te astepti cand e vorba de lucruri mai grave si mai serioase.Cred ca a inteles complet gresit care ii sunt atributiunile in caliate de presedinte al CJ.Sa vedem ce se intampla pe viitor.Despre modernizarea aeroportului nu se aude nimic nou.Sa-i mai dam o sansa ca inca e la inceput, dar a inceput tare prost.:)
3.   Unanimitate trimis de
( 5 iul 2012, 12:21:22
De, unii ar dori ca toata lumea sa faca plecaciuni in fata lor, opozitia trebuie sa dispara, nu-i asa, domnule presedinte?
4.   Mineriada usl!!! trimis de
( 5 iul 2012, 12:35:14
Noroc ca nu mai avem mineri prin zona ca tovarashu capitan de judetz iar fi chemat putin sa mangaie angajatzii din institutiile publice:))))
5.   Lupii, uăi! trimis de
( 5 iul 2012, 12:40:59
După ce s-a făcut de cacao în ceea ce privește competența profesională a studiilor absolvite, ar fi timpul să facă ciocul mic și să purceadă la MUNCĂ în folosul sucevenilor.
(poate o dă și aici cu bota-n baltă, mai știi?)
6.   INTREBARI INTREBATOARE ANTI-SOMN trimis de
( 5 iul 2012, 15:52:04
BADITA NECHIFOR,TI S -AU TERMINAT ,,PASTILELE'' DIN TABLETA?????
,,POSTACII'' NU FAC DECAT SA-TI REAMINTEASCA FAPTELE GRAVE PETRECUTE IN JUDET,PE CARE ORI LE-AI UITAT ORI NU VREI SA LE PUI PE ,,TAPET'',ODATA AJUNS IN FUNCTIE,IN CIUDA PROMISIUNILOR DIN CAMPANIE.
CHESTIA CU TELEFONUL DE LA CJ PTR SEMNALAREA FAPTELOR DE CORUPTIE,SUNA MAI DEGRABA A AFACERE CU FIRMA DE TELEFONIE.ASADAR DUPA CUM URMEAZA:
ACOLITII SI PROTECTORII LU' HAYSSAM A LU' BOUT,MAI COLCAIE SI ACUM PRIN UNELE INSTITUTII SUCEVENE-SPERAM CA NU SUNT IN MISIUNE PRELUNGITA.
CAND O SA DEMARATI ACTIUNI,IMPOTRIVA JAFULUI SILVIC,DIN MINERIT,JAFUL BANILOR PUBLICI DIN PRIMARII,CAZURILOR DE IMPROPRIETARIRI SI RETROCEDARI ILEGALE???
SOLICITATI PRESEI SUCEVENE SA VA PUNA LA DISPOZITIE ARHIVELE SI ACOLO VETI GASI PE LANGA MULTE ALTE HOTII SI ,,LISTA SECRETA A AGAMANILOR'' CAT SI LISTA CU ,,PROFITORII''-CONVOCATI URGENT FOSTA ,,COMISIE JUDETEAN DE LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI'' SI INTREBATI-I,UNDE SUNT INTREPRINDERILE PREZENTATE IN ACELE LISTE????????????????????????
PE TOV MARZA IL GASITI LANGA DVS,TOV RAMBU PE LA SPITAL,TOV ILIE PE LA PDL,ETC.LA CONGRESUL PDL,CHIAR L-AM VAZUT PE TOV ILIE,LANGA ,,DRAGA STOLO'' CONVERSAND DE ZOR.PROBABIL FIXAU PRETURILE LA CARBUNELE PTR TERMICA,NECESAR IN ACEASTA IARNA.
SERBAN DE LA C-LUNG,NU TI-A TRIMIS CALDE SARUTARI DE MAINI PTR CA IL LASI IN PACE SA CHEFUIASCA CU BANII OBTINUTI CU MARE TRUDA CAT A FOST PRIMAR????
NU SE STIE,DACA IN TOAMNA NE VEI MAI PUTEA MINTI INCA ODATA.
APROPO,DESPRE METADET SI DISPARITIA ACETOCIANHIDRINEI[CATEVA SUTE DE TONE] CE STITI,D-LE NECHIFOR??? ,,A.R.F.U.''
7.   Mai citet... trimis de
( 5 iul 2012, 18:39:46
MONTE, te rog , daca mai postezi, scrie cu litere mici. E mai usor de citit.
8.   ... trimis de
( 6 iul 2012, 00:12:08
Sa inteleg ca Nechifor a incercat sa depisteze persoanele care scriu comentarii ???
Pai stimabile... cum ramane cu libertarea de exprimare ?
Sau ce te faci cand mesajele vin din institutia pe care o pastoreste ?
Asa ca stimati functionari publici, nu mai postati comentarii la adresa presedintelui CJ folosint tehnica institutiei pentru ca ii puneti pe cei de la STS in situatii ciudate. Uite, una din aceste situatii este sa-i explici unuia care a terminat facultatea de calculatoare ca IP-ul care apare este de fapt adresa unui proxy.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei