Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preda, la mitingul PDL: Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?

Joi, 5 Iulie 2012 (20:21:35)

Prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda a spus, la mitingul de joi al democrat-liberalilor, că eurodeputaţii au vorbit zilele acestea la Bruxelles despre România în termeni ca "haos, atac la statul de drept, dezordine, ruşine, Belarus".

"Vin chiar de la Parlamentul European, acolo sunt deputaţi din 27 de ţări şi zilele astea toţi au vorbit despre România. Am să vă spun în ce termeni au vorbit. Au spus aşa: haos, atac la statul de drept, dezordine, ruşine, Belarus. Vă place?", a spus Cristian Preda.

El a susţinut că "şi Europa şi America ne spun că avem o problemă cu statul de drept".

"Şi Europa şi America ne spun că avem o problemă cu statul de drept, Victor Ponta şi Crin Antonescu ne spun că nu avem o problemă cu statul de drept, pentru că ei ne-au spus când au început guvernarea că prima lor preocupare nu e Bruxelles-ul, e Moscova. De la Moscova nu se vede o problemă cu statul de drept din România, de la Bruxelles se vede", a susţinut Preda.

Totodată, el a susţinut că premierul Victor Ponta a dat ordine Parlamentului prin intermediul noului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care ar fi mers imediat după alegerea sa la Guvern pentru a primi "ordine".

"Acum, când am început mitingul, era în vigoare o lege care spune că un preşedinte poate fi destituit dacă votează pentru destituirea lui 9 milioane jumătate de oameni. S-ar putea ca noi atunci când încheiem întâlnirea asta să fie de 10 ori mai puţin necesar, pentru că aşa vrea Ponta. Şi atunci îl întreb şi pe Ponta: ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta?", i s-a adresat europarlamentarul PDL prim-ministrului.

Totodată, Preda a afirmat că, dacă se ajunge la suspendarea şefului statului, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, este cel care va ajunge preşedinte al României, îndeplinind postul de preşedinte interimar. "Crin Antonescu a luat 9159 de voturi când a fost ales de pe locul doi, mai puţini decât sunteţi dumneavoastră aici. Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?", a întrebat liderul PDL.

El a mai susţinut că ceea ce propune USL românilor nu este stat de drept, ci un stat în care toţi să stea "drepţi".

Participanţii la miting au scandat "Ponta, nu uita România nu-i a ta".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preda, la mitingul PDL: Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preda, la mitingul PDL: Ai vreun Dumnezeu, Victor Ponta? Ai vreun Dumnezeu, Crin Antonescu?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei