Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Băsescu mă atacă permanent pe tema studiilor universitare, ocupându-se de bârfe şi calomnii

Joi, 5 Iulie 2012 (14:04:19)

Premierul Victor Ponta l-a acuzat din nou, joi, pe preşedintele Traian Băsescu că se află în spatele tuturor atacurilor iniţiate împotriva sa pe tema studiilor universitare, arătând că nu este normal ca şeful statului să se ocupe de bârfe şi calomnii.

"Preşedintele mă atacă tot timpul personal şi, de fapt, domnia sa a fost în spatele tuturor atacurilor împotriva mea. Un timp am avut iluzia că dacă prezint - ieri, de exemplu, am prezentat diploma obţinută în Catania şi astăzi scrisoarea oficială a rectorului din Catania, care demonstrează că totul este o minciună. Eu pe presă nu mă pot supăra, până la urmă este o chestie jurnalistică, dar să fii preşedintele României şi să te ocupi de bârfe şi de calomnii...Eu nu vreau să răspund în acelaşi fel, dar cred că preşedintele Traian Băsescu încă o dată ne dovedeşte că nu merită să fie în acea poziţie, oamenii aşteaptă altceva de la un preşedinte, nu să se ocupe de cu ameninţări şi cu minciuni împotriva primului-ministru, parlamentarilor, presei, a tuturor celor care nu îi fac pe plac", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, în Parlament, că unul dintre motivele solicitării de suspendare a sa din funcţie este conjuctural, determinat de faptul că premierul Victor Ponta, furnizat de USL, a ajuns să fie cunoscut în toată lumea ca "primul-ministru copy paste".

"Aveţi şi un motiv conjuctural, prim-ministrul pe care l-aţi furnizat este cunoscut în toată Europa şi peste Ocean ca un prim-ministru copy, copy-paste. Prim-ministru copy-paste", a spus Băsescu.

Totodată, el a arătat că a apărut o nouă problemă legată de CV-ul lui Ponta, în privinţa masteratului pe care l-ar fi urmat la Universitatea din Catania, în Italia.

"Toţi îl ştiam masterand la Universitatea din Catania, iar ieri a apărut în presă că nu a urmat niciodată un master la Universitatea din Catania", a spus Băsescu.

Premierul Victor Ponta a prezentat, miercuri, pe blog, diploma de absolvire a cursurilor de trei luni în drept penal internaţional absolvite la Universitatea din Catania, menţionând că a scos din CV referirile la aceste cursuri pentru a păstra "lucrurile referitoare la activitatea politică".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Băsescu mă atacă permanent pe tema studiilor universitare, ocupându-se de bârfe şi calomnii.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Băsescu mă atacă permanent pe tema studiilor universitare, ocupându-se de bârfe şi calomnii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei