Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zeci de case din judeţul Vrancea au fost inundate din cauza ploilor

Marţi, 29 Mai 2012 (13:29:46)

Zeci de case din judeţul Vrancea au fost inundate, marţi, din cauza precipitaţiilor abundente şi a apei care s-a scurs de pe versanţi, pompierii intervenind cu motopompe pentru evacuarea apei din curţile şi locuinţele afectate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, şase gospodării din comuna Vidra au fost inundate, pentru evacuarea apei din curţile oamenilor pompierii militari din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra acţionând o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cu o motopompă.

De asemenea, patru case din localitatea Modruzeni au fost inundate.

Una dintre cele mai afectate localităţi este Pufeşti, unde 55 de curţi şi 16 locuinţe au fost inundate. La faţa locului acţionează pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cu două motopompe.

Totodată, în satul Angheleşti din comuna Rugineşti, 50 de gospodării şi 20 de locuinţe au fost inundate, apa pătrunzând în curţile oamenilor după ce podul peste pârâul Domoşiţa s-a colmatat. În zonă acţionează, lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rugineşti cu un buldoexcavator pentru îndepărtarea aluviunilor aduse de apă.

La faţa locului se află şi două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud care acţionează cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi cu o motopompă.

Din cauza ploilor, drumul european E85, între localităţile Mărăşeşti şi Haret, a fost inundat. Marţi dimineaţă, apa de pe carosabil depăşea 70 de centimetri, pompierii intervenind cu trei motopompe. Traficul rutier a fost deviat pe un drum lateral.

La ora transmiterii acestei ştiri, ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, şi directorul general al Apelor Române sunt în Vrancea, unde vor verifica costrucţia hidrotehnică de pe râul Siret.

Ulterior, ministrul va urca pe Valea Zăbalei, zonă în care râul Zăbala a rupt drumul judeţean 205 D Valea Sării-Nereju-Brădăceşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de case din judeţul Vrancea au fost inundate din cauza ploilor.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de case din judeţul Vrancea au fost inundate din cauza ploilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei