Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

Cuciureanu, demis la cererea lui Cătălin Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Cristian Cuciureanu, a fost demis în cursul zilei de ieri, printr-un ordin al ministrului Educaţiei, după ce a fost acuzat de liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, că a acceptat ca un microbuz şcolar să fie folosit în campanie electorală. Nechifor a prezentat în cursul zilei de ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, un scurt film în care apărea un microbuz şcolar, pe geamurile acestuia fiind lipite afişe electorale ale PDL, respectiv cu primarul comunei, Zaharie Rusu, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Liderul PSD Suceava, care candidează din partea USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, a spus că pentru aceasta cere atât demisia directorului şcolii din comuna Bilca, cât şi a şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Cristian Cuciureanu. Nechifor a solicitat acest lucru ieri, în jurul orei 10:20, precizând că aşteaptă demisia celor doi până la ora 12:00. „Pot să vă spun foarte serios că aştept demisia de onoare a directorului de şcoală din localitatea Bilca, cel care s-a ocupat de această campanie electorală ilegală, şi în al doilea rând demisia de onoare a inspectorului general şcolar de la Suceava, despre care ştiu sigur că este şi candidat pe lista PDL, cred că la Câmpulung Moldovenesc. Aştept demisia lor”, a declarat Nechifor.

Tot în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Cătălin Nechifor a anunţat că dacă cei doi nu îşi dau demisia până la ora 12:00, îl va suna pe ministrul Educaţiei, Liviu Pop, pentru a-i prezenta situaţia şi pentru a cere demiterea directorului şcolii şi a şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava. Ulterior, liderul PSD Suceava a anunţat că şeful învăţământului sucevean a fost demis prin ordin al ministrului Educaţiei.

„În ultima perioadă, am spus de trei ori, explicit, foarte relaxat, foarte corect şi  normal şi am făcut un apel către toţi cei care sunt în funcţii publice, numiţi de PDL, pentru că nu i-a numit PNL sau PSD, că dacă sunt oameni serioşi, dacă îşi respectă funcţia publică şi legea, nu se întâmplă nimic. Din păcate, nu s-a înţeles acest mesaj, şi chiar se încalcă foarte grav legislaţia şi statutul funcţionarului public”, a spus preşedintele PSD Suceava.

El a arătat că în situaţia în care va constata că legislaţia electorală este încălcată, va acţiona în acelaşi mod, fără să ţină cont dacă cei care fac acest lucru sunt de la PSD, PNL sau PDL. „Oricine va încălca legislaţia electorală, că e PSD, PNL sau nu ştiu ce, toţi vor fi judecaţi cu aceeaşi măsură, pentru că e momentul să se facă dreptate”, a încheiat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuciureanu, demis la cererea lui Cătălin Nechifor.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 30 voturi
Cuciureanu, demis la cererea lui Cătălin Nechifor4.3530

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vorba e,eu cu cine votez? trimis de
(29 mai 2012, 11:19:27
Mai sa fie,dupa ce Printisorul a ajuns unde a vrut,l-a dat jos politica,oare cine urmeaza ?din nou,domn Petrica?ziceam si eu,asa.
1.1  RE: Vorba e,eu cu cine votez? trimis de
(29 mai 2012, 11:26:50
Sigur urmeaza domn Petrica daca nu va fi ales primar , nu scapam de el se tine de putere ca scaiul de oaie.Peste 4 ani se intoarce din nou in PDL si tot asa cat il tin balamalele.
2.   FELICITARI trimis de
(29 mai 2012, 11:31:34
Asa da.ce cauta un director si un insp care l a pus director ,in politica? se vedea primar in viitor.....sa si vada de lungul nasului si sa mai mearga la scoala.ar fi bine sa repete macar gimnaziul....o sa l ajute in viata viitoareeeeeeeeeeeeeeee.......a fi modest este lucru mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu te baga unde nu iti fierbe nasul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.   Verificati listele consilierilor PDL din BILCA trimis de
(29 mai 2012, 11:55:44
oare cine este consilier fruntas sustinator PDL???????????????????????????
4.   Comentariu trimis de
(29 mai 2012, 12:03:54
pacat de dl.Cuciureanu ca a avut aceasta soarta pe care nu o merita.campulungenii stiu foarte bine ca este un baiat cu bun simt,mai ales ca multi dintre ei au primit flori de la acesta pentru al alege primar din partea pdl la alegerile trecute dar campulungenii nu lau inteles si nu l/au votat.deasemenea acesta are merite deosebite si in felul in care arata acum campulungul fiind pare/se consilier local si tot din partea pdl.
5.   Traiasca...Iordache.... trimis de
(29 mai 2012, 12:30:31
Cine a crezut...ca va rezista intr-o functie de conduce...este un dobitoc. De aici se trage o ...invatatura ...ptr toate partidele politice ce vin la guvernare! PDL...avea nevoie de luni si ani...ptr a inlocui un director de deconcentrate, ori din alta functie de conducere. USL...are nevoie de un...telefon...Asta da...democratie...! Oare au inteles d-nii Flutur, Juravle, Ilie&Co...cum se fac demiterile.....? Macar sa stie atunci...ptr data viitoare, adica....incepand cu Noiembrie 2012
6.   Fgh trimis de
(29 mai 2012, 12:52:57
Imputitii de usl/isti dau afara persoanele care nu le agreeaza, Cuciurean Cristi om de caracter gospodar dar care nu a avut sansa sa fie primar la Campulung (poate viceprimar / cine stie). Cunosc viata domnului Cuciureanu; totdeauna pentru dumnealui un sut in fund a fost un pas in fata si asa se va intampla si acum..
JOS PSD/UL CARE IMPREUNA CU ILIESCU ATI DISTRUS ECONOMIA ROMANIEI SA VA IA DRACU SUNTETI BLESTEMATI JIGODIILOR
6.1  RE: Fgh trimis de
(30 mai 2012, 16:56:12
Nu cunosc situatie acestui om caruia ii iei apararea atat de vehement. Tu insa, esti cam prost daca ai impresia ca un om politic care are "caracter de gospodar" trebuie ales neaparat in funtea unui oras sau unde o fi candidand el. Degeaba are ala "caracter de gospodar " daca e bou de bauie si nu are nici o treaba cu politica (general vorbind) , asa ca las-o mai moale cu ineptiile astea si vino cu argumente valide daca tot faci pe aparatoru' lu peste.
7.   Xcvfbn trimis de
(29 mai 2012, 13:03:14
Referitor la campulung toti il critica pe serban dar de ce nu vorbiti despre excrocul de Mangiurea care impreuna cu alt excroc Marza au dat tunuri orasului meu (psd/isi imputiti) sa va fie rusine Montana, Mobila (cu Tataru), IPEG/ul (cu Vranau consilier USL) Raraul cu fostul PSD/ist Vranau mihai; aceste societati erau emblema Campulungului iar voi nemernicii de PSD/isti le/ati distrus, e drept PDl/ul a taiat pensii salarii etc dar cel putin pt campulung a facut ceva (au si furat asa cum ati facut si voi dar datorita lui flutur o sa facem ski pe rarau dar Nechifor nu stie ca el este un fumator si dupa aspect este handicapat fizic)......
ASTEPT CRITICI SI SA/MI SPUNA CINEVA DE CE CAT MARZA A FOST LA PUTERE NU S/A FACUT NIMIC PENTRU CAMPULUNG
8.   Felicitari trimis de
(29 mai 2012, 13:20:31
Cuciureanu merita asta. Ce calitati a avut el ca sa ajunga inspector general? Singura calitate a fost suma cu care a cotizat la d-nul Flutur. Toti padurarii cotizau la d-nul director.
Plus,in fiecare an la bac Cuciureanu strangea sume mari din spaga . Cunosc personal pe cineva care i-a dat 1000 eur si cu nesimtire i-a spus ca este putin.Acest lucru il stiu majoritatea campulungenilor si acesta este motivul pentru care nu l-au vrut primar.La cat era de arogant nu cred ca ar fi avut rabdare sa stea de vorba cu oamenii simpli din oras.
Postul de director la Liceul Silvic l-a lasat mostenire sotiei. Era ea mai pregatita decat ceilalti profesori? Va las sa trageti concluzia.
In ultimii 4 ani a fost consilier local PDL si impreuna cu Niga, Serban si Nicu Giosan au condus acest oras. Si se vede ce mult au facut pentru Campulung. Cand Flutur venea in oras se intalnea doar cu aceste persoane.Doar ei formau organizatia PDL Campulung.
Si acum este pe lista PDL pentru consiliul local pe locul 2 dupa Taran si pe lista consiliului judetean.
De ce oare PDL nu a pus afise cu consilierii? Sa nu se vada cine este pe lista?
8.1  RE: Felicitari trimis de
(29 mai 2012, 14:11:44
......si impreuna cu NEGURA, candidatul fara de pareri...
9.   Urmeaza dr.Ciosnar? trimis de
(29 mai 2012, 13:31:49
D-le Catalin Nechifor,
Stiati ca dr. Ciosnar, managerul Spitalului Campulung Moldovenesc face politica in spital in timpul programului?
Luni, la raportul de garda in loc sa discute problemele pacientilor, el l-a prezentat medicilor pe canditatul PDL -Ioan Taran.Foarte multi dintre medici au fost deranjati de acest lucru.Putei verifica foarte usor.
Acasa la el, acum doua saptamani a invitat circa 50 de persoane (vecini) si le-a dat mici si bere lamurindu-i in acelasi timp sa voteze cu Taran.
Intelegem, este pe locul 3 pe lista PDL, dar sa renunte la functie. Oare ii interneaza doar pe pacientii care voteaza cu PDL?
10.   RABDARE trimis de
(29 mai 2012, 14:02:49
SA VEDETI DACA SE VA SCHIMBA ,,BANDA LU' NIGA'' CU ,,BANDA LU' CHIRODEA''CE DEZASTRU VA URMA.AMBELE AU FAPTASI SI COMPLICI IN COMPONENTA ,INCA DIN 2004!!!
11.   O mica intrebare... trimis de
(29 mai 2012, 14:16:28
Fratilor, stau si ma intreb ce-au facut pentru jud. Suceava psd-istii cat au fost la guvernare! NIMIC! NIMIC! NIMIC! Ba! Au furat si astia cu portocaliu, dar macar a inceput usor, usor sa se vada ceva in urma lor. Daca e sa dau exemple, numai in oras (Suceava) sau imprejurimi ar fi cam asa: soseaua de centura au inceput-o, parcarea din Centru la fel, tevaraia din oras au schimbat-o, la iluminatul stradal la fel, parca au facut ceva anul trecut, aeroportul dupa cate vad in presa asteapta sa inceapa lucrarile de modernizare! Ce mai vreti! Aratati-mi si mie o cladire publica, o constructie, ceva, facute pentru suceveni! N-I-M-I-C! Din 1990 pana cand i-a debarcat Alianta DA nu au facut nimic! Au furat si au vandut tot ce se putea vinde. Acum credeti ca vor face ceva?!? Nooooooo! Ne inselam amarnic daca ajungem sa-i credem pe cuvant!
12.   Draga TZONTZONEL trimis de
(29 mai 2012, 14:19:42
Cred ca mai bine joci tontonelul alaturi de flamanzii USL-isti. 2 INTREBARI AM PENTRU DUMNEATA: ce au facut Mangiurea si Marza pentru Campulung? Pentru ca vad ca sunt foarte laudati de dumneavoastra- asta legat de PSD si cine a cumparat pe 2 bani toate spatiile comerciale din Campulung - asta legat de PNL. Sa va mai spun ca fiica dlui Mangiurea - vestit doctor profesor la silvic - nu se spala, copiii murind intoxicati de mirosul ei. Este pericol public. Ea a acondus scoala particulara, a luat banii pentru balaureat in fiecare an si i-a bagat in buzunar... Macar daca si-ar fi cumparat ceva de spalat....Atat cunosc din PSDsi imi este foarte greata de ei. Hoti, flamanzi, rai... dar se bucura si ei acum ca Mircea Geoana...
13.   Intrebare trimis de
(29 mai 2012, 14:28:23
Inca o problema: Cuciureanu a fost schimbat din functie pentru ca un sofer angajat de primaria PSD-ista Bilca a lipit afisele si a facut un tur in camp cu microbuzul. Si altul l-a filmat. Uraaaa!!!! Buuun, deci nenea Cuciureanu facea politica...
Dar, Nechifor a numit un alt general, care este presedintele PSD Humor si care care candideaza pentru consilieri locali. Deci nenea asta nu face politica, nu?
Si ca adjunct este presuL ISJ Suceava, doamna terfelita de toti prin paturi, care nu accepta sa deschizi usa biroului ei decat cu plicul. Cum naiba sa te atingi de asa ceva? E urata ca naiba!
14.   Comentariu trimis de
(29 mai 2012, 14:40:23
Nechifor asta e o jigodie penala si repede vrea toate functiile din judet dar s-a vedea ca pana la urma va lua si el un pumn in cap sau un un sut in fund de bombalau
14.1  RE: Comentariu trimis de
(29 mai 2012, 15:06:25
Catalin Nechifor este un om caruia nu i se poate imputa nimic, mai ales probleme penale.Sefii de deconcentrate au fost atentionati in mai multe randuri sa nu faca politica .Daca nu si-au vazut de treaba , cine este vinovat?
15.   Cine-i adjuncta??? trimis de
(29 mai 2012, 15:09:21
Cine-i, fratilor, adjuncta ISJ ???
16.   Ciuma portocalie de la bilca trimis de
(29 mai 2012, 16:01:55
NE-AM SATURAT DE PRESIUNILE FACUTE DE DIRECTOR IN SCOALA,ASA CEVA NU SA INTAMPLAT NICIODATA IN SCOALA. FELICITARI DOMNILOR.
17.   Nu fac politica trimis de
(29 mai 2012, 17:26:36
Domle................de ce ma dai afara ca eu nu fac politica.............?????????
18.   Adjunct ism trimis de
(29 mai 2012, 18:47:16
Cristina Teodorovici. Kool girl.... Buhuhu.....Dar inca nu m-ati lamurit... Atat timp cat primarul din Bilca a recunoscut ca a fost o inscenare, de ce nu vine Nechifor sa ceara scuze.... Si de ce a numit tot un om politic in schimb. Care este logica? Este clar mesajul, tot ce este PDL trebuie sa dispara, insa atat de las nu imi imaginam sa fie Nechifor. Oricum, USL-istii nu au oameni competenti.
19.   M-am suparat pe voi ! trimis de
(29 mai 2012, 19:19:59
Cum adica,mie nu-mi cere nimeni parerea ?
Recunosc,comentariile in sine sunt mai interesante decat articolul,dar am si eu ceva de spus :
La Campulung doi(cu d mic de mana,sau de tipar,tot aia e...) se bat,iar al treilea castiga ! Pi bune ca asa va fi.
20.   :) trimis de
(29 mai 2012, 20:07:37
Se stia de schimbarea lui Cuciureanu inca de la instalarea guvernului Ponta...nimic nou. Treaba cu afisele, microbuzul doar un motiv de-a dreptul penibil, aruncat prin presa. Adica schimbam un om capabil doar pentru ca e PDL-ist, si il inlocuim cu un PSD-ist de-al nostru, mda ce sa zic o mutare excelenta a unui guvern care se crede responsabil si nepatat.
21.   Raspuns ptr rovana trimis de
(30 mai 2012, 10:32:03
primarul nu este P.S.D-ist ci este P.D.L.-ist si in plus directorul scolii este candidatul PDL la consiliul local pe locul 3 si nu a fost nici o inscenare sa plimbat 10 zile cu afisele lipite pe buzul scolii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei