Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

20 de olimpicii eliminaţi de la bacalaureat, descoperiţi şi cu ajutorul camerelor de supraveghere

Tentativa de fraudă a celor 20 de olimpici eliminaţi ieri de la prima probă scrisă a bacalaureatului a fost descoperită atât cu ajutorul camerelor de supraveghere din sălile de examen, cât şi cu cel al profesorilor supraveghetori care şi-au făcut datoria, informează Ministerul Educaţiei.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău, 15 candidaţi au fost prinşi când copiau de pe fiţuici, iar cinci aveau asupra lor telefoane mobile.

Ieri, în Bacău, a avut loc prima probă scrisă, la limba şi literatura română, din cadrul sesiunii speciale a examenului de bacalaureat, organizată pentru participanţii la olimpiade şi competiţii internaţionale.

Conform datelor furnizate de ISJ Bacău, în cele două centre de examinare au fost prezenţi 878 dintre cei 880 de candidaţi înscrişi, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS).

Astăzi, va avea loc proba obligatorie a profilului, mâine - proba la alegere a profilului şi specializării, iar joi - proba la limba şi literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afişate tot joi, până la ora 18.00, iar depunerea contestaţiilor va avea loc în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18.00 - 22.00. Vineri vor fi soluţionate contestaţiile şi vor fi afişate rezultatele finale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20 de olimpicii eliminaţi de la bacalaureat, descoperiţi şi cu ajutorul camerelor de supraveghere.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
20 de olimpicii eliminaţi de la bacalaureat, descoperiţi şi cu ajutorul camerelor de supraveghere5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gramatica asta... din titlu trimis de
(29 mai 2012, 12:53:05
... 20 de olimpicii eliminaţi ...

Pe vremea mea s-ar fi scris... "20 de olimpici eliminati" sau mai corect ar fi fost "20 de elevi participanti la olimpiadele scolare..."

2.   Olimpicii..."parati".. trimis de
(29 mai 2012, 13:01:49
Oare cum au ajuns olimpici..? Va spun eu ...de nu stiti. cca 90%...cu ajutorul influientei, traficului de influienta....si politicii obligatorii de promovare.. a unor colegii nationale atat din judet...cat si din tara. Adevaratii olimpici sunt depunctati, marginalizati...iar " vuvuzei".... premiati. Nu generalizez...dar m-am convins la o cotrectare ptr olimpici...cad s-a spus din start..."X-ulescu pleaca la bucuresti"...si asa a fost...
Caci acolo a facut in...pantaloni...se vede si prin articolul de mai sus.. Asa ca nu mai publicati asemenea tampenii, deoarece discriminati...adevaratii...ol elitele judetului si ale tarii!
2.1  RE: Olimpicii..."parati".. trimis de
(30 mai 2012, 10:39:32
Mai ... asta cu "influienta" ... Ai cumva un mic retard mental? Te rog frumos sa imi arati olimpici la Informatica/matematica/fizica care sa fie buni si la limba si literatura romana. Nu ai cum sa le stii pe toate.
Vad ca numai tu si cu Chuck Norris le stiti pe toate si numai voi auziti care elev e "promovat" in elita olimpicilor internationali care reprezinta o tara intreaga.
Pentru binele tuturor ... taci pe vecie ...
3.   "influienta"? trimis de
(29 mai 2012, 13:19:41
daca tu ai corectat ceva de ce sa ma mir de rezultate? auzi, din ce vale provii si cu cine ai facut romana? ai trecut cumva folosindu-te de "influienta"?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei