Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 apr 2012 - Anul XVII, nr. 86 (4991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ungureanu: SMURD a devenit o structură modernă şi foarte necesară

Joi, 12 Aprilie 2012 (14:22:07)

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, joi, că SMURD este "o structură foarte necesară", precizând că "nivelul de calitate al activităţii" acestui serviciu este dovada că "între instituţiile statului colaborarea pe orizontală este posibilă acolo unde buna intenţie şi patriotismul coexistă".

"Într-un parteneriat de excepţie cu statul, SMURD, proiect astăzi realitate, a devenit o structură flexibilă adaptată la orice tip de intervenţie, o structură modernă şi în mod evident foarte utilă, foarte necesară. Modul în care acest proiect a căpătat realitate dovedeşte că se poate lucra în administraţie în momentul în care onestitatea şi competenţa îşi dau mâna. Nivelul ridicat de calitate al activităţii SMURD este de asemenea dovada că între instituţiile statului colaborarea pe orizontală este posibilă acolo unde buna intenţie şi patriotismul coexistă", a spus Ungureanu, la Alexandria, la inaugurarea SMURD.

El a mai spus că angajaţii SMURD se bucură de o cotă "foarte ridicată de încredere din partea populaţiei".

"Aşa şi trebuie pentru că aceşti oameni salvează vieţi şi sunt vieţile tuturor indiferent ce poziţie ocupă în stat, indiferent dacă este bogat sau sărac, ei sunt cei care salvează. Respectul nostru se adresează curajului, se adresează dăruirii, faptului că aceşti oameni pun deasupra oricărui interes propriu, interesul comunităţii şi trebuie să ştim să le mulţumim pentru aceasta, în fiecare ceas pentru fiecare viaţă salvată" a afirmat Ungureanu.

Premierul a mulţumit, totodată, reprezentanţilor din MAI şi din Ministerul Sănătăţii care s-au implicat în realizarea acestui proiect.

"Există în România servicii publice care performează şi revin, acolo unde există onestitate, cinste, bună-credinţă, competenţă, profesionalism, patriotism, statul funcţionează. Acolo unde nu se întâmplă aşa ceva cu toţii suferim, nu doar unul, nu doar un om politic, cu toţii suferim şi este datoria noastră ca aşa ceva să nu se mai întâmple de acum înainte. (...) Acest stat, această ţară, are nevoie de un destin nou şi este la îndemâna tuturor", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

De asemenea, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriela Berca, a spus că "foarte curând", judeţul Teleorman va avea la dispoziţie pentru toată zona de sud un elicopter care să intervină în cazurile foarte grave.

SMURD a fost inaugurat, joi, în Teleorman, acesta fiind ultimul judeţ din ţată unde serviciul nu funcţiona.

La evenimentul desfăşurat pe platoul din faţa clădirii Prefecturii Teleorman au participat premierul Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, ministrul Sănătătii, Ritli Ladislau, secretarul de stat în MS, Raed Arafat şi inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgentă, Marcel Sorin Lucaciu, precum şi oficialităti locale.

SMURD va funcţiona cu 60 de paramedici şi cinci ambulanţe de tip B.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ungureanu: SMURD a devenit o structură modernă şi foarte necesară.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ungureanu: SMURD a devenit o structură modernă şi foarte necesară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei