Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 apr 2012 - Anul XVII, nr. 86 (4991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni, în faţa Policlinicii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost rănit grav într-un accident produs pe strada Ştefan cel Mare din Suceava, pe trecerea de pietoni din faţa Policlinicii. Evenimentul rutier a avut loc ieri, în jurul orei 15,15.

Şoferul implicat în accident, Andrei V., în vârstă de 24 de ani, din Botoşani, aflat la volanul unui autoturism VW, circula pe direcţia Areni-Centru, victima, Mircea V., în vârstă de 54 de ani, din Mitocu Dragomirnei, angajându-se în traversare din dreapta sa.    

Conform anchetei preliminare a poliţiştilor rutieri, pietonul s-a angajat în traversare regulamentar, pe locul marcat, şoferul din Botoşani circulând imprudent şi observându-l târziu. Surprins de maşină, bărbatul de 54 de ani s-a lovit violent de parbriz, după care a fost proiectat pe carosabil.

Pietonul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat cu traumatism cranian şi mai multe leziuni interne. Medicii au apreciat că victima necesită în jur de 30 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu apar complicaţii.

Şoferul de 24 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni, în faţa Policlinicii.
 Vizualizări articol: 3780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni, în faţa Policlinicii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(12 apr 2012, 11:32:06
Uite inca o idee pt. Ion Lungu. Din milionul ala si jumatate de euro punea niste praguri la trecerile de pietoni de la policlinica si de la judecatorie stiut fiind faptul ca persoanele din afara localitatii nu cunosc cat de perriculoase sunt aceste treceri pt pietoni.
2.   Al2011 trimis de
(12 apr 2012, 12:12:39
La cate gropi sunt in suceava mai vrei si limitatoare de viteza pe strazi, multa minte mai ai. Eu nu stiu cum se face ca in fiecare editie a monitorului apare cate un accident cauzat de un sofer de Botosani, am auzit ca sunt soferi prosti dar nici chiar asa nu mi imaginam, totusi Suceava nu e metro ☭  sa te pierzi in trafic si indicatoare.
3.   . trimis de
(12 apr 2012, 12:43:47
Doamne cand ma gandesc ca puteam fi eu..Noroc ca am decis sa mai stau putin in parc... Sper sa fie bine pentru ambele persoane.. Si trebuie sa recunoastem ca umbla o vorba cum ca soferii din Botosani au un stil de a conduce...
4.   POPSV trimis de
(12 apr 2012, 12:53:13
@popsv, multa minte n-ai de o dai in baliverne, este adevarat limitatoarele de viteza nu sunt cea mai buna solutie dar pana s-ar face un pasaj subteran sau o pasarela pe deasupra, ele raman cea mai buna solutie in locurile cu risc mare de accident cum este si trecerea de pietoni de la policlinica.
5.   Asta inseamana agresivitate si mârlanie in condus! trimis de
(12 apr 2012, 13:23:01
Fara suparare, asta inseamana agresivitate si mârlanie in condusul unei masini.
,,Puternicii soselelor” fac mereu accidentele, parca ar fi pe soselele lor personale! Stau ca nesimtiti si ,,dorm’’ pe le stopuri cind verdele dureaza doar citeve secunde! Nu te lasa sa treci pe zebra sau te grabesc!

In nebunia traficului se afla si oameni cuminti, nevinovati, cu problemele lor, copii sau femei insarcinate si nimeni nu are dreptul sa le puna viata in pericol pentru ca un inconstient se da mare la volanul unde se crede el Dzeu

Poţi să conduci cu viteză, dar să fii şi în siguranţă în acelaşi timp. Un şofer bun ştie să pună siguranţa pe primul loc, ceea ce înseamnă că nu încearcă să arate cât de repede poate să conducă. Nimănui nu îi pasă cu adevărat de asta. Nu are nici un rost, nu câştigi nici un premiu dacă faci asta.
Mai bine ar avea grijă de oameni, pentru că asta contează cu adevărat....
6.   Hmm.... trimis de
(12 apr 2012, 23:04:15
nu vreau sa dau comentarii rele in legatura cu bthappy ...

trecerile de pe stefan sunt periculoase.... ar fi o idee semaforizarea lor!!

dar daca se face asta, sa se faca un sistem de reglare automata a luminilor de la semafor in functie de debitul de trafic! ..... si asta ar fi o idee pentru toata suceava, de la intrare dinspre falticeni, pana la carrefour!

inainte sa sariti in cap luati 2 idei in considerare, lumea va fi nevoita mereu sa treaca strada, si masina sa mearga pe acea strada,

daca nu ii limitezi la un moment dat pe pietoni, acestia pot trece unu dupa altu, stiind ca e trecere si ca deh, masina opreste, nu opreste? naspa de sofer el e de vina(uita ca poate muri calcat de o rabla)!

pietonii nu stiu ce inseamna in trafic sa astepti sa treci ca un grup de pietoni, le trebuie becuri!
7.   Relax trimis de
(13 apr 2012, 01:02:34
Nenea Lungu in curand face sensgiratoriu in acea zona...sa fim oameni chiar de e trecere de pietoni trebuie sa ai constiinta ca esti in viata si trebuie sa te asiguri nu zici ca e de vina pietonu dar poate acel sofer de Botosani nu ii mai tin franele s-au ce stiu eu cum a patit soferul de la autobuz in zona Nordic (G.Enescu) deci au vina si pietonii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei