Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 apr 2012 - Anul XVII, nr. 86 (4991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gospodărire

Municipiul Rădăuţi este pregătit pentru sărbătorile de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ninsorile abundente căzute cu doar câteva zile înaintea sărbătorilor de Paşti au încurcat derularea programul de curăţenie de primăvară al municipalităţii rădăuţene. Cu toate acestea, printr-o mobilizare exemplară, salariaţii primăriei au reuşit să depăşească situaţia şi lucrurile au intrat în normalitate.

Inginerul Costel Florea, de la Direcţia Tehnică din Primăria municipiului Rădăuţi, a declarat: “Aproape că am reluat toate activităţile pe care le făcusem până acum şi după ce s-a topit zăpada, ne-am ocupat în continuare de curăţenia de Paşte. Vreau să vă mai spun că zăpada de la începutul acestei săptămâni a rupt mai mulţi arbori şi crengi de pe raza municipiului, însă am intervenit cu operativitate pentru înlăturarea lor”.

Cu toate acestea, se poate spune că zona centrală din municipiul Rădăuţi, cu parcul şi căile de comunicaţii care se intersectează în kilometrul zero al localităţii, a îmbrăcat deja haine primăvăratice de sărbătoare. În parcul central fântâna arteziană funcţionează „la capacitate” şi au fost instalate câteva figurine care să marcheze Sărbătoarea Paştelui. În acelaşi timp, dacă vremea va permite, echipele municipalităţii rădăuţene vor continua programul de vopsire a bordurilor, stâlpilor şi grilajelor metalice.

 

Olărean: Le urez tuturor rădăuţenilor multă sănătate şi un Paşte Fericit!

Primarul municipiului, Aurel Olărean, s-a aflat în permanenţă alături de echipele care lucrau la estetizarea localităţii, fie că acestea acţionau în zona centrală, pe strada Bogdan Vodă, ori în cartierele Obor sau Hipodrom.

Aurel Olărean a declarat: „Am ţinut mult ca executivul local să marcheze şi în acest an sărbătorile pascale. Am iniţiat încă în urmă cu câteva săptămâni campania de curăţenie pe raza întregului municipiu şi acum localitatea arată bine, în acelaşi timp am instalat în zona centrală câteva figurine specifice sărbătorilor de Paşti. Se pare că iniţiativa noastră a prins, dovadă fiind grupurile de copii, părinţi şi bunici, care sunt permanent lângă iepuraşul montat în vecinătatea Catedralei. Profit de această ocazie şi le adresez tuturor rădăuţenilor urări de multă sănătate, un Paşte Fericit şi tot ce îşi doresc!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Rădăuţi este pregătit pentru sărbătorile de Paşte.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Municipiul Rădăuţi este pregătit pentru sărbătorile de Paşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 apr 2012, 14:54:53
da foarte frumos gardieni care impart felicitari de pasti .are olarean slugi dar sa le plateasca de acasa de la masa am inregistrat pe tefefon nu dureaza mult si au sa se vada la realitatea SLUGI se m-ai plang ca au salarii mici
2.   Halal pregatire... trimis de
(12 apr 2012, 17:45:54
Mizeria e in floare mai la periferie (e la fetit putin centru si a dat drumul la fantana - asta ne lipsea), intrarea in Radauti dinspre Suceava arata jalnic, copacii din parcuri sunt plini de ciori, pe trotuare te impiedici prin gropi, in fata primariei protesteaza angajatii de la Servicii comunale in frunte cu fratele idilului ca nu-si pot lua salariile pentru ca olyta a uitat sa plateasca serviciile de care a beneficiat primaria din partea acestei societati, Hrenciuc a fost rasplatit pentru serviciul de gurist sef al lui olyta, cu un mandat de interimar la Scoala3.... bla, bla, bla... totul e minunat!
Nu va mai saturati de pupat! Penibil!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei