Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2012 - Anul XVII, nr. 71 (4976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: USL să lase ipocrizia şi să participe la revizuirea Constituţiei

Luni, 26 Martie 2012 (14:54:46)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că cere USL "să lase ipocrizia deoparte şi să participe la lucrările pentru revizuirea Constituţiei".

"Am o solicitarea extem de directă USL: să lase ipocrizia deoparte şi să participe la lucrările pentru revizuirea Constituţiei. Aud lideri ai USL vorbind fie de cazul Boldea, fie de altă obligaţie în faţa electoratului, când ei refuză, practic, să vină şi să pună în aplicare ceea ce oamenii au votat, şi anume 300 de parlamentari şi Parlament unicameral", a spus Emil Boc.

El a apreciat că dacă acest lucru ar fi fost votat în Parlament, nu ar mai fi existat situaţii precum cazul Boldea.

"Dacă acest lucru se votează în Parlament, unde sunt aşteptaţi cei de la USL, nu vom mai avea asemenea situaţii precum cazul Boldea, pentru că imunitatea parlamentară va dispărea practic şi oricine va putea ajunge în faţa justiţiei fără nicun fel de vot din partea Parlamentului. Pentru asta e nevoie ca USL să vină şi să voteze revizuirea Constituţiei", a spus Boc.

El a arătat că pentru votarea revizuirii Constituţiei este nevoie de două treimi dintre parlamentari.

Uniunea Social Liberală solicită puterii formarea unui grup de lucru putere-opoziţie pentru elaborarea cât mai rapid a unei noi legi electorale prin care să se evite ca în Parlament să mai existe "alţi Boldea".

Anunţul a fost făcut, luni, după şedinţa conducerii USL, de către copreşedintele Uniunii, Victor Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: USL să lase ipocrizia şi să participe la revizuirea Constituţiei.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: USL să lase ipocrizia şi să participe la revizuirea Constituţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Boc a fost intotdeauna un postas sarguincios ... trimis de
(26 mar 2012, 22:01:37
Stiti de ce ??? pentru ca simbolul clasic al acestei meserii e goarna cu mustiuc. Cate nu aflam noi din goarna in a carei mustiuc nu se opinteau buzele domnului Boc !!! Bun baiat ... altruist ... ce primea , dadea imediat pe goarna si ajungea la popor . Numai ca domnul postas, furat de avantul meseriei nu a observat ca i-a fost luata goarna si a ramas numai cu mustiucul , in care continua sa sufle si sa-si dea aceeasi importanta ca altadata. S-au dus acele vremuri cand doamna infanta a democratiei era agresata permanent de gornistul curajos ca in balciurile ieftine cu matroane si pitici, acum a venit fatul frumos spanchi care nu are goarna si vorbeste printre dinti de nu-l intelege nimeni , dar nu-i bai ca nici nu-l asculta nimeni . Postasul asta nou ne-a promis ca ne va aduce pensiile intregi si eu de aceea sunt tentat sa-i iert greselile macar pana la alegeri... parerea mea !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei