Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2012 - Anul XVII, nr. 71 (4976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Şi părăsit, şi cu banii luaţi!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mihai Costea trece printr-o dramoletă. Iubirea vieţii sale de fost fotbalist-speranţă îi este negată de Gigi Becali. Nu se ştie dacă din acest motiv sau direct din cauza iubirii-bibelou de porţelan, numitul Mihai Costea reuşeşte o performanţă greu de conceput cu ceva timp în urmă: să fie mai slab şi decât frate-său Florin! Pare greu de crezut, dar cineva i-a sucit minţile. Chiar dacă nu prea le poartă asupră-i, cineva tot i le-a sucit. Cine putea reuşi aşa ceva, dacă nu tot o fiinţă la fel de nedeşteaptă, una care s-a siliconat când încă era minoră! Dar să nu fiu mai rău decât simt, nu e obligatoriu ca oamenii să aibă minte, ci suflet. Poate că junii ăştia se iubesc sincer, nu mai pot unul fără altul, iar Gigi Becali se pune de-a curmezişul. Fata vine la televizor, plânge şi suspină ca o garofiţă de fiţă şi anunţă că gata, îi redă libertatea lui Costea pentru că nu vrea să-i pericliteze cariera. Cum ar veni, se sacrifică. Dar ce se întâmplase de nu-i mai ieşeau băietului driblingurile? Într-o seară, Costea a plecat din cantonament tocmai la Sibiu, unde sufletul-pereche trebuia să particpe, contra cost, la inaugurarea unui local de lux. Ca urmare, stelistul a fost scos din lot, amendat cu o sumă de vreo 20 de ori mai mare decât ar fi putut câştiga sufletul la inaugurare, iar Gigi Becali şi-a făcut şi el numărul pe spatele lor. Soluţia identificată de iubita atacantului oltean a fost la revedere-pa. Păi nu e prea mare suferinţa? Îi frânge inima, dar îi salvează cariera, lucru valabil şi pentru ea. Dar dacă s-ar căsători micuţii? Cu sufletele ar fi în rai, cariera lui la adăpost. Mai rămâne cariera ei, că doar o femeie la casa ei nu mai pleacă noaptea de acasă. Ei, aici trebuie lămurită că şi-a atins scopul în “carieră” şi deci poate trece la nivelul următor. Asemenea cariere au un unic scop, de a agăţa un fraier cu bani şi a-l sacrifica la altar. Iubire dacă e, e bonus. Ăsta e rostul pentru care se duc să danseze lasciv pe baruri, să se ude cu şampanie, să meargă elegant în patru labe şi câte şi mai câte… Poate să fie unul ca Iri, după cum pot nimeri şi în raza vizuală a unui fotbalist. Nici măcar una ca Adelina nu şi-a permis să-l refuze pe Chivu pe motiv că are o carieră, deşi a ei era una încă respectabilă! Aşa că hai cu pirostriile, că nea Gigi e naş de meserie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi părăsit, şi cu banii luaţi!.
 Vizualizări articol: 1744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şi părăsit, şi cu banii luaţi!3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei