Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2012 - Anul XVII, nr. 71 (4976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

CoraMed - “Totul pentru pacient”

O nouă policlinică, la capătul cartierului Obcini, după Galleria Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii municipiului Suceava, dar şi cei ai localităţilor învecinate au acces la servicii medicale de calitate, garantate de personalul specializat şi echipamentele moderne, de ultimă generaţie, avizate metrologic, ale celei mai noi policlinici din judeţ, CoraMed.

Situată la capătul cartierului Obcini, chiar după sensul giratoriu din dreptul Galleria Mall, Policlinica CoraMed se remarcă în peisaj prin verdele său primăvăratic, a cărui notă optimistă este păstrată şi la interioare.

Serviciile medicale ale Policlinicii CoraMed sunt la dispoziţia pacienţilor între orele 06.30-22.30, de luni până vineri, iar sâmbăta de la 07-00 la 15.00.

Principalele servicii medicale asigurate sunt consultaţiile din Endocrinologie –dr. Motoveleţ C., care s-a specializat în acest domeniu cu regretatul profesor Zbranca E., de la Clinica de Endocrinologie Iaşi, Cardiologie – dr. Găitan A. (de la Centrul de Cardiologie Intervenţională Iaşi), Neurologie – dr. Franciuc F., Reumatologie – dr. Rusu M., Obstetrică-Ginecologie – dr. Andrei C., Pediatrie – dr. Longher E., O.R.L. – dr. Dumitrescu C., Echografie – dr. Petrescu A., Stomatologie – dr. Croitoru R. şi dr. Matei T.

Tot aici se fac recoltările necesare analizelor medicale şi tratamentele recomandate care se asigură la sediu sau la domiciliul pacientului, în funcţie de necesităţi.

“Tratamentele injectabile iniţiate nu se întrerup în weekend deoarece cadrele medicale se deplasează la domiciliul pacienţilor”, a precizat managerul policlinicii, Corina Motoveleţ, endocrinolog şi medic urgentist, cu competenţă în homeopatie şi ecografie generală.

La parterul clădirii policlinicii este deschisă Farmacia Santilie, “farmacia cu cele mai mici preţuri din oraş”, după cum afirmă farmacistul-şef Anca Năsăudean.

Farmacia funcţionează tot cu program prelungit, de luni până vineri între orele 08.00 – 21.00, iar sâmbăta şi duminica de la 09.00 la 17.00.

Clădirea are asigurat accesul pentru persoanele cu probleme locomotorii, fiind prevăzută cu ascensor la toate nivelele.

La subsolul clădirii este amenajată o bază de recuperare şi masaj terapeutic, dotată inclusiv cu bazin de recuperare, serviciile de kinetoterapie, reflexoterapie fiind asigurate de doi specialişti – profesorul kinetoterapeut Mihai Constantinescu şi asistenta kinetoterapeut Anelia Constantin (specializată în recuperarea copiilor cu dizabilităţi, chiar din primele luni de viaţă).

Policlinica CoraMed se pregăteşte să inaugureze în curând şi un compartiment de radiologie, care să pună la dispoziţia pacienţilor servicii precum cele de osteodensitometrie (DXA), ortopantomografie (OPT), mamografie şi radiologie convenţională.

Pentru cei interesaţi de consultaţii la noua policlinică, programările pot fi făcute la sediu sau telefonic, la numerele de telefon 0230/510146 sau 0754/555225, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute online, pe www.coramed-suceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă policlinică, la capătul cartierului Obcini, după Galleria Mall.
 Vizualizări articol: 3045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.03/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 30 voturi
O nouă policlinică, la capătul cartierului Obcini, după Galleria Mall4.0530

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greu, Greu trimis de
(26 mar 2012, 22:05:13
De tinut piept Policlinicii din Areni, Bhethesdei si laboratoarelor de analize din oras. Insa cu rabdare se poate razbi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei