Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2012 - Anul XVII, nr. 71 (4976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Barza zboară pe internet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Funcţiona pe-aici prin România, poate că mai funcţionează încă, un site din ăla sentimentălos – „Noi 2” îi spunea, dacă nu mă înşel – unde oameni diferiţi la sex îşi găseau parteneri de conversaţie, de agaţamente, de flirt şi de tăvăleală, folosind confortul net-ului.

Indivizi şi individe intrau fără multe inhibiţii în discuţie unul cu alta - zicându-şi „hello, ce mai faci ?” - pe cale virtuală şi, în caz că flirtul electronic se derula corespunzător, el conducea, cum se întâmplă de la bunicul Adam şi bunica Eva, spre întâlniri romantice la flăcăruia lumânărilor, spre plimbări înaripate la scânteierea cu subânţeles a stelelor, sau şi spre una şi spre alta. Urmau apoi, în ordinea lucrurilor lăsată de bunul Dumnezeu, partide mai mult sau mai puţin memorabile de sex, cu care prilej, romantismul câştiga în consistenţă sau pierdea în consistenţă. Tot Dumnezeu a lăsat şi asta, sau poate că Diavolul. Vorba lui Zorba, care-i diferenţa ?

Site-ul ăsta drăgălaş a fost gândit în principal pentru a fi folosit de cei timizi sau cu munci sedentare de birou, oameni lipiţi cu adeziv opt ore şi mai mult de scaun, în faţa calculatorului. Orizontul unui birou este dintre cele mai cenuşii, cel puţin în aparenţă, dar ecranul calculatorului deschide generos zările. Se vede că munca sedentară are, mai corect zis poate avea, debuşee dintre cele mai plăcute. Când fundul îţi stă la loc fix, spiritul zboară uneori spre înălţimi ameţitoare.

Unii dintre cei care au flirtat şi s-au combinat pe site-ul „Noi 2” s-au trezit mai apoi uniţi prin verighete de aur cu carate mai mult sau mai puţin durabile. Au întemeiat familii, şi-au luat mobilă, frigider plus maşină de spălat, au avut copii cu greutate normală la naştere.

Copii care, la întrebarea:

- Pe tine ce fel de barză te-a adus pe lume, puişor ?

Ar trebuie să răspundă fără ezitare:

- Barza mea este internetul, nene ! Dacă nu era el, eu nu mai apăream pe pământ!

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barza zboară pe internet.
 Vizualizări articol: 1945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Barza zboară pe internet3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
(26 mar 2012, 13:46:17
UNII ,,DECRETEI'',MAI RASPUND SI AZI-PE MINE M-A ADUS BARZA DE LA PARTID,TATA A FOST SECRETAR LA ORGANIZATIA FABRICII,IAR MAMA SEFA LA ALIMENTARA,MAI ,,INTEROGA'' PRIETENESTE,CUMPARATORII,CAND SE ,,BAGA'' CEVA LA ALIMENTARA.
CONFORM DIRECTIVELOR SECU-KGB,AM RAMAS ,,MOSTENITOR'' IN ADMINISTRATIE,CANDIDEZ LA ORICE FUNCTIE,SI VOI FI REALES,DE CATE ORI VA FI NEVOIE,CEL PUTIN ASA MA ASIGURA CEI CE MA SUSTIN, DIN UMBRA.MAI ESTE CATE CEVA DE FURAT,SI NU VREM SA NE PIRDEM RANDUL,VOI,DECONTATI SAU PLECATI,NU AVETI DE ALES,TOT NOI AM RAMAS LA PUTERE.
IAR NOI,CEI MULTI SI NECAJITI SI BOLNAVI SI CU PROBLEME ,CE SA LE ,,URAM''???
ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU,DUPA CUM AU JURAT ,PE BIBLIE SI PE CONSTITUTIE!!!
2.   Domnule Narcis ...sunteti un frustrat.. trimis de
(26 mar 2012, 17:59:30
nu stiu cine va publica aceste idei tampite dar sigur sunteti un la ba giu de prima mana... nu mai comentez
2.1  RE: Domnule Narcis ...sunteti un frustrat.. trimis de
(26 mar 2012, 18:02:36
tu chiar esti un prost si mi se face greata de ce spui..vad totusi ca stii cum functioneaza site.ul si vorba aia...din prisosul inimii vorbeste gura... esti patetic.. rau de tot si nu stiu cine o fi fost mata..dar sigur o martiana..sau un OZN
3.   Nenea Sireteanu e siret... trimis de
(26 mar 2012, 20:51:36
Cum spuneam mai sus stimabile Narcis ne pui imaginatia la incercare , nou astora garboviti pe net si cu hormonii dospind la foc mic. Pai cum bre ne spui matale asa intr-o doara ca masinaria aia de potrivit feromonii prin combinatii de biti pe reteaua planetara e buna , cum spui matale pentru ca e sigura deoarece "Când fundul îţi stă la loc fix, spiritul zboară uneori spre înălţimi ameţitoare" !! ??.
O fi nu zic !!! ..dar eu sunt un hormonaut mai conservator si intorc clepsidra si zic : ia gandeste matale cand vine vremea adevarului si se intoarce calimela si spiritul sta la loc fix, cu cealalta parte ce se intampla bre...??? pai vezi ??? de aia spun ca nu esti din siret ci esti siret pentru ca ne dai numai undita si nu ne inveti sa pescuim .. intelegi ???.
Acum zic eu ca n-o fi un capat de lume ca or fi oarece zdruncinaturi la revederea cu pricina , dar ceea ce ma face circumspect la a apela la acest mijloc de starostire (parca asa se spune celui ce intorloaca la dragoste ) este faptul ca am mai citit eu pe net d-alde astea care s-au lasat cu gemantane chinezesti legate cu pietre dupa prima zi de dragoste adevarata si de aceea spun ca babele "e" solutia frate .... solutie verificata... poti beneficia de descantece si vrajeli de viata lunga sau bogatii nemasurate ... .
Ce mai observ eu la matale nene ziaristule e faptul ca dai un inteles prea pretentios "romantic" asupra caracterului discutiilor "flirturilor" cum le spui matale de pe mess-urile net-ului . Pai stimabile daca te-ar auzi cea mai bicisnica la minte coconita nemaritata in anii 40, la ce spui matale "flirt" in ziua de azi , s-ar invarti in mormant ca o elice de turboreactor , zic asta pentru ca probabil te-ai jenat sa intri pe aleile placerilor de pe net , sa asculti ce se aude pe acolo legat de o discutie cu tenta sentimentala , distanta de la sentimental la realitate este cam aceeasi intre erotic si pornografie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei