Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2012 - Anul XVII, nr. 71 (4976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

USL lansează în 7 aprilie tandemul Ponta-Antonescu şi adoptă interdicţia de colaborare cu PDL

Luni, 26 Martie 2012 (16:24:20)

USL va lansa oficial, în congresele succesive din 7 aprilie, tandemul Victor Ponta premier - Crin Antonescu preşedinte şi va adopta documente statutare care să prevadă interdicţia de colaborare cu PDL.

"Am finalizat pregătirile tehnice pentru evenimentul din 7 aprilie. Este vorba despre congresele celor trei partide componente ale USL, urmate de un eveniment al USL. (...) Locaţia este la Romexpo, în diverse săli, iar apoi în pavilionul central", a declarat Mihai Voicu, după şedinţa BPC al PNL.

De asemenea, el a precizat că obiectivele congreselor formaţiunilor USL vor include şi adoptarea "unor documente cu valoare statutară care să nu permită colaborarea cu PDL şi cu acoliţii săi în viitoarea guvernare".

Voicu a precizat că, tot atunci, va avea loc desemnarea oficială a liderului PSD, Victor Ponta, drept candidat din partea USL pentru funcţia de prim-ministru şi a liderului PNL, Crin Antonescu, pentru candidatura USL la următoarele alegeri prezidenţiale.

Întrebat dacă evenimentul USL de la Romexpo va cuprinde şi o lansare a candidaţilor pentru alegerile locale, Voicu a răspuns că încă nu a fost stabilit acest lucru, însă "probabil că da".

"Acesta nu este un detaliu la care pot răspunde momentan. Secretarii generali vor stabili dacă există şi un astfel de eveniment separat, probabil că da, însă cu siguranţă toţi candidaţii vor fi prezenţi şi desemnaţi până atunci", a spus el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL lansează în 7 aprilie tandemul Ponta-Antonescu şi adoptă interdicţia de colaborare cu PDL.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USL lansează în 7 aprilie tandemul Ponta-Antonescu şi adoptă interdicţia de colaborare cu PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei