Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Am discutat cu tehnocraţi "atotştiutori" despre funcţia de premier, însă niciunul nu a vrut

Duminică, 11 Martie 2012 (14:51:26)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, întrebat ce persoane s-au aflat pe lista sa pentru funcţia de premier, că a discutat cu tehnocraţi "care trec drept atotştiutori în economie", însă niciunul nu a vrut şi a recurs tot la o soluţie din mediul politic.

Preşedintele a făcut aceste declaraţii în contextul în care a fost întrebat ce alte personalităţi, în afară de Mihai Răzvan Ungureanu, erau pe lista sa pentru funcţia de premier. "Au fost mai mulţi. Şi pot să fiu şi foarte deschis. Am discutat cu foarte mulţi tehnocraţi, altfel vestiţi şi emiţători de puncte de vedere - ce trebuie să facă Guvernul, ce trebuie să se întâmple, ce viziune au ei. Sigur, adesea viziuni cu care cad în nas după ce se termină lungimea mesei, dar altfel foarte vocali. Am avut discuţii cu aceşti tehnocraţi", a spus preşedintele.

Traian Băsescu a refuzat să dea nume. "Dar ei ştiu. Şi, dacă se va găsi vreunul să spună «Preşedintele n-a vrut tehnocraţi» o să-l pun în situaţia să spun "Domnule care îţi dai cu părerea la televizor, te-am întrebat", a menţionat el.

Traian Băsescu a adăugat că a observat "lejeritatea cu care îţi dai cu părerea şi dai sfaturi la televizor, de pe un soclu de multe ori artificial construit de mare specialist".

"Şi eu vă pot spune câţiva care au fost în Guvern, îşi dau cu părerea toată ziua şi nu pricep nimic din ce ar trebui să priceapă. Nu au făcut nimic în Guvern, dar acum sunt mari specialişti. Dar nu m-am îndreptat către cei care au fost în Guvern. M-am îndreptat către nişte personalităţi care trec drept atotştiutori în economie. Niciunul n-a vrut. A trebuit să recurg tot la o soluţie din politic, pentru că Ungureanu, chiar dacă este independent, este totuşi un om politic", a mai spus preşedintele.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Am discutat cu tehnocraţi "atotştiutori" despre funcţia de premier, însă niciunul nu a vrut.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Am discutat cu tehnocraţi "atotştiutori" despre funcţia de premier, însă niciunul nu a vrut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei