Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cursuri

60 de tineri din PD-L participă la Suceava la Şcoala de Management Politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

60 de tineri din 12 organizaţii de tineret ale PD-L din ţară participă în acest sfârşit de săptămână, la Suceava, la Şcoala Naţională de Management Politic. Deschiderea oficială a şcolii a avut loc în cursul zilei de ieri, în prezenţa preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a liderului Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, Ion Lungu, şi a preşedintelui tinerilor democrat-liberali din judeţul Suceava, Lucian Harşovschi. Acesta din urmă a ţinut să precizeze că şcoala de management politic a fost organizată pentru a-i pregăti pe tinerii din PD-L pentru viitoarele campanii electorale.

Harşovschi a declarat: „Facem acest lucru pentru că ne dorim ca tinerii noştri să fie pregătiţi. Pentru că până la urmă ei trebuie să fie generaţia de schimb. Să fie pregătiţi atât din punct de vedere politic, cât şi profesional. Multă vreme s-a crezut că managementul politic este doar o chestiune de fler şi de carismă, şi nu o ştiinţă. Însă istoria ne-a demonstrat faptul că oamenii puternici care au câştigat alegerile, locale sau prezidenţiale, au avut în spate oameni la fel de bine pregătiţi politic, dar şi din punct de vedere electoral”.

La rândul său, liderul democrat-liberalilor din municipiul Suceava, Ion Lungu, a declarat că PD-L are una dintre cele mai puternice organizaţii de tineret dintre toate partidele politice din România. Lungu a subliniat că acest lucru s-a văzut şi la numirea noului Guvern al României, când mai mulţi lideri ai tinerilor din PD-L au fost numiţi în posturi şi de miniştri. „Pe lângă faptul că tinerii au demonstrat că au pregătire în domeniul politic, ei au fost selectaţi în Guvern şi au arătat că sunt profesionişti şi în domeniile lor de activitate pe care le conduc acum. Eu cred că a venit vremea ca şi politica să se facă cu profesionişti, iar acest lucru se întâmplă acum la Suceava”, a spus Lungu.

 

Ministrul Comunicaţiilor participă la şcoala tinerilor din PD-L

În cursul zilei de astăzi, la Şcoala de Management Politic a tinerilor din PD-L va fi prezent şi ministrul Comunicaţiilor, Răzvan Mustea, care este şi liderilor naţional al tinerilor democrat-liberali. Alături de acesta, la Suceava va fi prezent şi fostul ministru al Muncii Sebastian Lăzăroiu. Şcoala de Management Politic este organizată de Organizaţia Judeţeană de Tineret a PD-L Suceava, în colaborare cu Institutul de Studii Populare, Fundaţia „Konrad Adenauer” şi Centrul pentru Studii Europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de tineri din PD-L participă la Suceava la Şcoala de Management Politic.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
60 de tineri din PD-L participă la Suceava la Şcoala de Management Politic1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Repetentia trimis de
(10 mar 2012, 14:41:05
Cu profesori ca Lungu, Flutur si Lazaroiu...PDL va scoate o generatie de corijenti politici.
1.1  RE: Repetentia trimis de
(10 mar 2012, 14:44:09
Cind Lungu declara "Eu cred că a venit vremea ca şi politica să se facă cu profesionişti" e ca si cum iti tai singur creanga de sub picioare. Tu grohacule nici macar la pavele nu te pricepi ca azi le pui si intr-o saptamina sar din loc. Cum naiba sa mai fii si profesor in politica?
1.2  RE: Repetentia trimis de
(10 mar 2012, 17:40:36
Nu cred ca a sustinut cineva ca Lungu sau Flutur ar fi profesori in politica,ba mai mult daca tu ''MCLEAN'' ai fi auzit integ discursul lui Lungu,stiai deja afirmatia ca nu se crede un intelectual de clasa dar macar incearca,a invatat si invata in continuare sa fie din ce in ce mai bun si performant.. Dar haide sa facem o comparatie vrei sa zici ca sunt profesori si sunt performanti Catalin Nechifor si Baisanu? Ma lasi? Haideti sa fim realisti totusi, propune tu "MCLEAN" o lista de ''profesori'' la noi in zona care sa il eclipseze pe Flutur sau Lungu?
1.3  RE: Repetentia trimis de
(10 mar 2012, 22:10:00
ai dreptate gabi2004...Lungu si Flutur se "perfectioneaza" permanent. Dar sa se perfectioneze pe banii lor nu pe banii amaritilor. Lungu asta cam se " perfectioneaza" de ceva timp si rezultatele sunt 0. Intr-adevar a "perfectionat" niste afaceri pe bani publici( si nu putini) niste crisme pe numele lu' nora-sa, etc. Astea pot fi singurele realizari...personale.
1.4  RE: Repetentia trimis de
(12 mar 2012, 09:36:19
Tinerii acestia au ce invata de la cei doi lideri locali multe, despre discurs, carista, mobilizare a maselor. Suceava nu are la momentul actual alti lideri care sa fi demonstrat ceva. Cu bune si rele acestia sunt oamenii cei mai buni din politica de aici, oameni care spre deosebire de cei de dianintea lor au mai si facut cate ceva.
1.5  RE: Repetentia trimis de
(12 mar 2012, 10:43:29
Domnule MCLEAN, as vrea sa sti ce varsta aveti. Pareti a fi un tanar batran din politica. Imi pare rau ca tinerii au preluat in mare parte metehnele celor mai in vasta. Pacat ca te-au facut sa ai o asemenea gandire invechita, o gandire mai mult decat comunista, un limbaj ce nu face cinste unui tanar, politician sau nu.
1.6  RE: Repetentia trimis de
(12 mar 2012, 17:28:41
MCLEAN,repet,propune tu o lista de candidati, care sa concureze cu cei doi lideri din context,pt ca pana acum te comporti precum vulpea care nu ajunge la struguri,''sunt acri''.De ce nu ne ''povestesti'' despre afaceri ale unor domni precum Baisanu,Nechifor,Marza si lista poate continua;SI mai da-ne si detalii despre cum au fost realizate acele afaceri si de unde acei bani?
2.   Etimologie? trimis de
(10 mar 2012, 15:08:11
de la ce anume vine cuvântul acesta MANAGEMENT?
vrea să spună că e o treabă făcută cu mâna și prin care se manevrează anumite treburi?
Dar chiar așa voyeuristic?
Nu-i frumos că-i în plin post!
2.1  RE: Etimologie? trimis de
(12 mar 2012, 09:43:36
La usl cred ca nu se fac instructaje. Uite de la ce vine: MANAGEMENT s. n. Activitatea și arta de a conduce. 2. Ansamblul activităților de organizare, de conducere și de gestiune a întreprinderilor. 3. Știința și tehnica organizării și conducerii unei întreprinderi. Si lasand la o parte educatia ta pe partea de cultura generala, trecem si la cea morala, sa stii ca nu e frumos sa faci Management cu manuta ta, ca este post.
3.   Ha ha ha ... trimis de
(10 mar 2012, 17:40:36
a inceput instructia catelusilor PDL...cum sa latre , cum sa muste...cum sa imparta galetile si toate ,,cadourile electorale,,...mare Menagement!!!
Pai cum sa-i bage in seama si pe astia mici... cu o vacanta la mare, cu un weekend la munte...si cu un curs de instruire:))!
Poate va ajuta Domnul cu 4.99% din voturi, sa nu va mai vada lumea vreo 4-5 ani!
4.   Postacii trimis de
(10 mar 2012, 17:46:49
3 comentarii de la opozitie....chiar nu sunteti in stare sa faceti nimic? Nu sunteti in stare sa organizati si voi ceva? ce stiti voi de politica, in sensul profesional?O intrebare pentru voi cei de la organizatiile de tineret din USL: Cum se face o campanie electorala? cum se creeaza un mesaj electoral? Lasati impresia ca nu ganditi deloc. Sunt lucruri si stadii prin care voi nu veti trece niciodata. Sunteti imaturi politic, la fel ca liderii vostri. Discursuri populiste, bazate pe vorbe si discursul ignorant(vorbiti orice, numai la subiect nu).
4.1  RE: Postacii trimis de
(11 mar 2012, 11:06:43
In mare ai dreptate GYMOS. Dar cind la Scoala voastra de Management pârât, vine unul Lazaroiu...acest politician de scara de bloc si de Facebook care cit a fost ministru n-a miscat un pai si acu e foarte desteptsi isi da cu parerea peste tot...de fapt cu ce te lauzi? Cu ce esti mai bun decit altii? Si mai mult de cit atat niste piricioase de pasarele au soptit ca v-a cam trimis la cersit( deci cu mina intinsa) daca mai vreti ciolan. Asa sa va ajute Cel de sus!
4.2  RE: Postacii trimis de
(12 mar 2012, 10:39:02
Scoala lui Marza ar fi trebuit sa fie facuta. Sa ii invete pe tinerii USL cum e sa stai 18 ani la conducerea unui judet, sa nu faci mai nimic, si totusi sa castigi atatea mandate. Chiar aveau ce invata, penru mine ramane o necunoscuta cum a castigat atatea mandate.
5.   Clasa politica trimis de
(11 mar 2012, 10:36:25
Noi,cei multi si cu drept de vot ne-am cam ingretosat de toata clasa politica romaneasca,de cei care ne-au furat ,mintit si terfelit demnitatea de 22 de ani.La fel ca dupa abdicarea lui Cuza,in acest moment s-ar impune aducerea unui conducator strain,din cauza nivelului scazut si a servilismului fata de imbogatitii Romaniei(din afaceri cu statul)a clasei politice actuale.Ar trebui interzis traseismul politic si adoptarea unui "cod al onoarei"in care cei dovediti cu minciuna,cu furatul-vezi cazul Nastase,Ridzi,Anastase,etc sa-si dea automat demisia si sa se puna la dispozitia justitiei.
6.   .... trimis de
(11 mar 2012, 15:24:36
Vad ca sunt multi papagali care fac scandal fara sa stie ce inseamna aceasta scoala.Ce-i rau in a invata politica de la oameni care fac asta de ani si pe langa asta sa se schimbe perceptia ca politicienii se nasc peste noapte. E invata, sa stie sa se exprime, sa discute si sa devina cei mai buni.
7.   Comentariu trimis de
(19 mar 2012, 13:05:14
Ciumpalaii din USL vegheaza.... Incercati sa ajungeti la putere dar slabe sanse pe Suceava . Nu a putut Flutu sa repare in 8 ani cat a FURAT MARZA in 18 .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei