Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Validare

PD-L Suceava şi-a desemnat majoritatea candidaţilor de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L a validat în şedinţa de ieri candidaturile pentru funcţiile de primar din 90 de localităţi ale judeţului. Liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că dintre cei 90 de candidaţi validaţi, 61 sunt primari în funcţie, care vor candida pentru un nou mandat. „Toţi cei care au fost validaţi au prima şansă să câştige alegerile. Primarii în funcţie au prima şansă, iar ceilalţi sunt poziţionaţi pe primul loc în sondaje”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că noutăţile care au apărut după validarea candidaţilor sunt la Vatra Dornei, unde candidatul PD-L pentru funcţia de primar va fi omul de afaceri Ilie Boncheş, şi la Gura Humorului, unde va candida fostul subprefect al judeţului, actual şef al ITM Suceava, Ionuţ Creţuleac.

„Domnul Ilie Boncheş a fost finalist în alegerile din 2008, ajungând în turul al doilea cu actualul primar din Vatra Dornei. Acum, la alegerile de anul acesta, are cele mai mari şanse pentru a câştiga primăria din Vatra Dornei”, a spus Flutur.

El a mai precizat că din cei 90 de candidaţi validaţi în cursul zilei de ieri, zece sunt primari în funcţie de la PNL şi PSD. Gheorghe Flutur a spus că la şedinţa de ieri a Biroului Permanent Judeţean a PD-L Suceava au fost prezenţi şi au fost validaţi ca şi candidaţi ai acestui partid actualii primari PSD din oraşele Solca şi Dolhasca, precum şi din comunele Vereşti, Ipoteşti şi Mălini. Flutur a subliniat că pe lângă aceştia, din partea PD-L vor candida şi primarii aleşi în 2008 din partea PNL din Câmpulung Moldovenesc, Dorneşti şi Horodniceni. „Ca element de noutate pot să spun că din partea PD-L vor candida şi primarii PNL din Cornu Luncii şi Şerbăuţi. Mai trebuie spus că vinerea viitoare vom valida candidaturile pentru celelalte 24 de localităţi ale judeţului şi în mod sigur vor mai fi surprize”, a declarat Flutur.

Pe de altă parte, şeful campaniei electorale pentru alegerile locale, deputatul PD-L Ioan Bălan, a declarat că din cei 90 de candidaţi validaţi în cursul zilei de ieri, 49 au fost aleşi din partea PD-L la alegerile din 2008, diferenţa fiind reprezentată fie de primari veniţi de la USL, fie de candidaţi noi. „Ca şef al campaniei electorale nu pot decât să mă bucur şi să remarc faptul că PD-L Suceava este atractiv. Iar atractivitatea vine din munca administraţiei judeţene şi municipale. Şi trebuie remarcat faptul că alături de echipa Flutur-Lungu şi-au anunţat candidatura din partea PD-L şi alţi primari veniţi din USL”, a spus Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava şi-a desemnat majoritatea candidaţilor de primar.
 Vizualizări articol: 3800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 9 voturi
PD-L Suceava şi-a desemnat majoritatea candidaţilor de primar2.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fițuică aservită puterii! trimis de
(10 mar 2012, 11:27:11
Revista presei -Politic local:
Flutur: „Cred că nu am explicat suficient atunci când s-au redus cheltuielile”
PD-L va avea un ghid de mesaje pentru electorat
Flutur: PD-L şi-a luat botezul dreptei odată cu reformele făcute
PD-L Suceava şi-a desemnat majoritatea candidaţilor de primar
60 de tineri din PD-L participă la Suceava la Şcoala de Management Politic

DECI:
5 articole.....................1
5 articole pedeliste.........x%

x=100x5/5 = 100%

Stima noastră și mândria/ Pedeleu-n România!
1.1  RE: Fițuică aservită puterii! trimis de
(10 mar 2012, 11:29:33
00% de după 1 le-a ronțăit de ciudă moșneagul cel cu ochelari din funduri de borcan.
1.2  RE: Fițuică aservită puterii! trimis de
(12 mar 2012, 09:52:45
Este si normal sa fie asa. Cei de la USL s-au ocupat pana acum doar de proteste in strada, si alea prost organizate. Ce poti sa ceri de la niste oameni care nu pot sa isi scoata proprii membrii la o actiune, cum poti da stiri despre niste lideri ai nimanui, cum poti da stiri despre lideri care nu spun nimic, a unor lideri care vin cu promisiuni fara acoperire, a unor lideri care se bazeaza pe prostia romanilor, dar nu toti suntem prosti. Iata o explicatie de ce sunt ai multe stirile despre PDL aici in Suceava. PDL in Suceava a facut mult din ceea ce a promis si ca dovada o sa sa iasa multi din candidatii PDL din nou.
2.   Schimbarea... trimis de
(10 mar 2012, 11:36:02
Ultimele luni ale ciumei portocali,care a distrus Romania. RUSINEE FLUTURE! VA-TI BATUT JOC DE TARA ASTA! Tot-i bani ia-i bagat in Humor. Suceava e varza,ne-am rupt masinile in craterele din oras. HUOOOOOOOOOOOOOO!
3.   Orange trimis de
(10 mar 2012, 11:48:19
Jos dictatura portocalie. Vine clipa cind o sa raspundeti pentru furturile voastre.
4.   Vai si amar! trimis de
(10 mar 2012, 12:13:07
Sa rezumam: la Humor e un candidat pe care humorenii n-o sa-l voteze pentru ca nu renunta la primarul care a facut atat de multe, la Vatra Dornei a luat unul care, acum 4 ani, a candidat de la PSD-ului si a iesit al II lea, la Siret e primar PNL si o sa iasa din nou, la Campulung a achizitionat unul luat de la PNL-ul si a renuntat la viceprimarul PDL (am auzit, are sanse reale sa castige) care acum e candidatul PNL, iar la Radauti vine cu expiratul de olarean renuntand la Carcalete care candideaza din partea PNL. Mai nou asa se face politica d-le Flutur. Culegeti tot ce nu le trebuie la altii si ii puneti sa candideze de la PDL! Atat de rau ati ajuns?
In loc sa va promovati oameni de valoare din partid promovati toti penalii, treaseistii si oportunistii. E pacat de munca pe care ati depus-o in acesti 4 ani!
4.1  RE: Vai si amar! trimis de
(10 mar 2012, 15:42:31
La Humor se zvoneste ca actualul primar nu mai candideaza. Primaria se pare ca are o situatie financiara nu prea buna, dupa o perioada de investitii despre care nu stie nimeni cat de oportune sau profitabile au fost in realitate. In decembrie au fost nevoiti sa intrerupa iluminatul public noaptea, pentru ca nu mai aveau bani. Numai centrul orasului arata ok, in rest - dezastru, gropi si noroi.
4.2  RE: Vai si amar! trimis de
(10 mar 2012, 17:38:53
Nu renunta la primar? de unde stii tu parerea humorenilor? nici nu stii profilul viitorilor candidati si vorbesti ca nu se renunta la actualul primar. Si poate exista si varianta in care actualul primar numai candideaza. Nimic nu este batut in cuie. Dar ne place sa vorbim si safim pe dinafara cand suntem in opozitiebig grin
4.3  RE: Vai si amar! trimis de
(10 mar 2012, 17:52:01
@ ''ANTIOLI'' de unde vb tu? cumva de pe clanta usii care ti-a soptit o multitudine de zvonuri? Doar asa pot sa-mi explic faptul ca ne povestesti tu asemenea aberatii,gen: ''la Humor e un candidat pe care humorenii n-o sa-l voteze pentru ca nu renunta la primarul care a facut atat de multe''. Ce stii tu despre primaria GH? Pt ca pana acum ne-ai lamurit:))) esti varza!
4.4  RE: Vai si amar! trimis de
(10 mar 2012, 22:29:46
Mai sus doi PDLei s-au revoltat. Luati-o mai usor baieti, omul si-a spus parerea cum o faceti si voi. Sau numai parerile vostre conteaza? Tineti si voi cont ca ...Nimic nu e batut in cuie cacanarilor.
5.   Dacă ar avea sânje-n instalație... trimis de
(10 mar 2012, 12:19:39
ar defila la alegeri cu o garnitură NOUĂ de candidați, aleși din rândul tinerimii!
Hai, Ghiță, să te văd dacă ai curaj la Suceava să defilezi cu... HARȘOVSCHI (de ex.)!
(OOOOPS! scuze! uitai de pavelele gușatului! Găina cu ouă de aur nu se ucide!)
6.   COMPLETARE trimis de
(10 mar 2012, 13:39:23
LA C-LUNG,,CONTINUITATEA'' DEPINDE SI DE ALTI FACTORI.
1.MONITORIZAREA SECTIEI SPECIALE DE VOT ,A,,CHIRIASILOR'' SI A,,MUSAFIRILOR'' SOSITI CU 24 DE ORE INAINTE DE ALEGERI,A ,,TURISTILOR'' SOSITI IN ZIUA VOTULUI.
2.DE ,,PROCULTURA'' CE VA IESI PE PIATA,IN CAMPANIA ELECTORALA.
3.PUBLICAREA JAFULUI BANILOR PUBLICI SI ,,PREZENTAREA''FAPTASILOR SI A COMPLICILOR, DE LA SIMPLU MEMBRU DE PARTID SAU FUNCTIONAR,PANA LA EX-DIRECTOR DE PREFECTURA.[PROIECTE,LICITATII ,ACHIZITII,ETC]
ALTE ,,ACTIUNI'' IN CAMPANIE.
PANA ATUNCI SA NE BUCURAM DE PRIMAVARA,SA NE DESTINDEM IN PARCUL MUNICIPAL CU ARTEZIANA,UNDE APA TASNESTE IN CERCURI CONCENTRICE,VIU COLORATE,ALBASTRU-CEA RECE,ROSU-CEA CALDA DE LA NOUA CENTRALA,MUZICA AMBIENTALA,PROVINE DIN TUFELE CE TIN LOC DE WC PUBLIC,DOAR NU DEGEABA S-AU ALOCAT VREO 5MLD. ROL,IN 2008.
ASTEPTAM CU NERABDARE,AMENAJAREA NOULUI SKATE-PARC,UNDEVA LANGA ACTUALUL PARC,DOCUMENTATIILE FIIND DEJA INTOCMITE SI APROBATE PRIN HCL,TOT IN 2008.LOCATIA SKATE-PARCULUI S-AR PUTEA SA FIE LANGA CENTRALA,IAR DIN CENTRALA SE POATE FACE O CARCIUMA,DUPA CE TURBINELE VOR PUTEA FI VANDUTE,IN BAZARUL DIN SUCEAVA.DOAMNE,CAT II MAI RABZI???
7.   S.O.S "TITANIC" trimis de
(10 mar 2012, 16:48:37
Ne convine s-au nu ,nava PDL pe care se afla "comandantul" pluteste in deriva dar se va scufunda , si odata cu ea bineinteles si capitanul. Acum cand spunem proiecte , si solutii, brendul este al PDL. Dar cu ce costuri ? stie toata lumea.Salarii marite acum ? Cu ce bani ,DOMNILOR GUVERNANTI >?
8.   Cornu luncii? trimis de
(10 mar 2012, 20:08:35
e curios cum a ajuns actualul primar Voda de la pnl ca desemnat pentru primaria cornu luncii pe lista pdl? pana ieri desemnat era Fron. tare incurcate sunt caile domnului Flutur, mai ales cand apare cate o persoana dispusa si capabila sa aduca multi bani partidului si nu numai....in urma unui control al curtii de conturi sa descoperit ca in primaria domnului Voda lipsesc atatea miliarde ca nici la nivel de minister nu se pot fura. oare cati au ajuns in visteria pdl ca sa il mai tina un mandat?
9.   Fluturas,nu mai ai aripioare... trimis de
(11 mar 2012, 01:52:21
Politrucii PD-L au inceput campania. Si procedeaza exact invers:mai intai recolteaza candidati din partidele altora ca de la ei nu au de unde lua candidati viabili fiind greu sa gasesti asa ceva printre creierele spalate. Jigodiile traseite si lingaii sunt primite cu bratele deschise intr-un pd-l care se duce la fund. Din pacate nici usl-istii nu fac nimic pentru tara asta. Atunci ma intreb: eu cu cine votez??!!
10.   Fdg trimis de
(11 mar 2012, 08:43:30
Domnule Flutur nu cunosc activitatea celorlalti primari, dar la Campulung ati facut cea mai mare gresala ca la/ti numit ca, candidat pe actualul primar; mai ales dupa ce vicele si/a anuntat candidatura din partea PNL (si care are sanse de izbanda).
11.   S.O.S. TITANIC - in cont. trimis de
(11 mar 2012, 10:22:17
Ne convine sau nu, nava PDL pe care se afla comandantul pluteste in deriva, dar se va scufunda , si odata cu ea binenteles si capitanul. Acum cand spunem proiecte ,solutii ,si formule, brendul este al PDL. Dar cu ce costuri? salarii marite acum? IN PRIMUL RAND NU TREBUIAU TAIATE. Sintem in plina criza ec. de unde ... , aveti FONDURI ? .. nu sant bani.Sa fie o legatura cu alegerile locale si prez.?Va asteptati ca oamenii sa va voteze din nou ? CE ? anume... SI INTERESELE CUI ?Personal sant dezamagit de intreaga clasa politica , o mare lupta pentru putere,nivelul de trai scazut , pleaca tineretul ,specialistii ,si meseriasii buni din tara, institutiile statului nu sint respectate , nu este o stabilitate , lipsa de colaborare etc. --- haos total .Vom vedea inainte de alegeri ,ce promisiuni,- pardon minciuni , mai inventati. DOMNULE COMANDANT de nava ,draga STOLO. d-le Flutur, oamenii vin ,dar mai si pleaca . fiti un EXEMPLU.
12.   Comentariu trimis de
(11 mar 2012, 23:06:54
foarte multi candidati ai pd/l sunt si pe listele cu dosarele care se judeca zi di zi pe la instante, multi cu sanse reale de a se alege cu condamnari.viitorul va confirma.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei