Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic închis pe DN 2 C; restricţionat pe DN 2 E85 Buzău - Urziceni şi DN 2 B Buzău - Brăila

Duminică, 12 Februarie 2012 (19:55:01)

Circulaţia rutieră pe DN 2 C Costeşti - Padina - Slobozia a fost închisă, duminică seară, din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada, iar pe DN 2 E85 Buzău - Urziceni şi pe DN 2 B Buzău - Brăila a fost restricţionată pentru autovehiculele cu capacitate mai mare de 3,5 tone.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei buzoiene, agentul Amalia Vlădescu, duminică seară s-a luat decizia ca circulaţia pe DN 2 C Costeşti - Padina - Slobozia să fie închisă, pentru că exista riscul apariţiei unor blocaje. Pe acest tronson, vântul suflă cu putere şi viscoleşte zăpada, iar vizibilitatea este redusă.

Traficul pe DN 2 C Costeşti - Padina - Slobozia a fost reluat sâmbătă la prânz, după o săptămână, timp în care a închis din cauza zăpezii.

De asemenea, traficul pe DN 2 E85 Buzău - Urziceni şi DN 2 B Buzău - Brăila a fost restricţionat pentru autovehiculele cu capacitate mai mare de 3,5 tone.

Potrivit prefectului judeţului Buzău, Paul Beganu, probleme au început să apară din nou pe DJ 102 H, între Glodeanu Sărat şi Glodeanu Siliştea, unde viscoleşte. Drumul fusese curăţat duminică dimineaţă.

Beganu a precizat că sunt în continuare blocate 15 drumuri judeţene pe care se lucrează, în timp ce trei localităţi sunt izolate. Totodată, 16 localităţi nu au curent electric.

El a mai spus că situaţia localităţilor şi a drumurilor afectate de ninsori se poate schimba întrucât în unele zone din judeţ ninge şi viscoleşte.

"În cursul dimineţii am transmis către fiecare autoritate locală, am solicitat ca până în 14 februarie să transmită o situaţie a pagubelor produse, să avem o estimare la sfârşitul fenomentului. Am transmis că există posibilitatea şi disponibilitatea ca aceştia să declare stare de alertă pe terioriul fiecărei comune cu avizul prefecturii. Am solicitat, unde e cazul, să solicite să instituie stare de alertă cu avizul prefectului", a declarat prefectul Paul Beganu.

Prefectul a mai spus că declararea stării de urgenţă solicitată, duminică, de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, este prematură.

Pe de altă parte, chestorul de poliţie Ion Dascălu a declarat, duminică, faptul că până luni la prânz se va lucra cu "motoarele turate la maxim" pentru că după aceea, până marţi la prânz, foarte probabil, vremea nu va mai permite intervenţia în zonele izolate.

"Azi, la noapte şi mâine (n.r- luni) vom lucra cu motoarele turate la capacitate maximă. De mâine după-masă până marţi la prânz nu vor mai putea interveni. Trebuie vigilenţă maximă din partea autorităţilor locale. Le transmit să ia legătura cu persoanele izolate, deja afectate de zăpezile anterioare. E bine că nu au fost înregistrate situaţii în care să avem oameni decedaţi cu hipotermie ceea ce e un lucru îmbucurător. Azi nu s-a putut interveni cu elicopterul şi nici mâine nu se va interveni probabil cu elicopterul, vremea nu va permite", a declarat Ion Dascălu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic închis pe DN 2 C; restricţionat pe DN 2 E85 Buzău - Urziceni şi DN 2 B Buzău - Brăila.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trafic închis pe DN 2 C; restricţionat pe DN 2 E85 Buzău - Urziceni şi DN 2 B Buzău - Brăila0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei