Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afirmații

PD-L îşi va lansa candidaţii pentru primării şi consilii locale luna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Listele de candidaţi ale PD-L Suceava pentru funcţiile de primar şi consilier local vor fi finalizate luna viitoare, a anunţat şeful campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale, deputatul Ioan Bălan. Bălan, care deţine şi funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a partidului, a declarat că PD-L îşi propune să câştige primăriile care sunt conduse în prezent de primari democrat-liberali, cele în fruntea cărora se află primari ai Uniunii Social Liberale, dar care vor candida pentru PD-L, dar şi în alte localităţi unde partidul va avea candidaţi puternici.

Bălan a declarat: „Avem organizată campania electorală pe colegii şi vorbesc aici de colegiile de deputaţi. Aceste colegii sunt conduse în mare parte de deputaţi, acolo unde avem deputaţi, iar unde nu avem, de şefi de colegiu. Vom acorda o atenţie deosebită campaniei pe secţiile de votare, pentru că ni se pare corect ca mesajul să fie transmis de către oamenii noştri şi, de ce nu, de către activiştii noştri de partid, direct şi nedeformat, aşa cum trebuie să recunoaştem se mai întâmplă uneori în mass-media”, a spus Bălan. 

 

Bălan: „Nu cred că cel care va ţipa mai tare şi care va folosi cuvintele cele mai urâte va avea câştig de cauză”

Şeful campaniei PD-L Suceava pentru alegerile locale militează pentru un limbaj decent care, în opinia lui, îi va face pe politicieni mai credibili în faţa electoratului. „Nu cred că cel care va ţipa mai tare şi care va folosi cuvintele cele mai urâte va avea câştig de cauză”, a spus Bălan.

El a ţinut să menţioneze că din echipa sa de campanie mai fac parte senatorul Orest Onofrei, vicepreşedintele Ilie Vasile şi liderul judeţean al tinerilor democrat-liberali, Lucian Harşovschi, arătând că „este o echipă care a fost testată în bătăliile electorale din Suceava cu care am reuşit şi cu care sperăm să reuşim şi acum”.

„Sunt unul dintre cei care cred că această campanie electorală trebuie abordată cu foarte multă atenţie în fiecare localitate în parte, indiferent de numărul de locuitori sau de numărul de votanţi, pentru că dacă se face o analiză corectă, obiectivă a administraţiei judeţene, se va vedea că aproape fiecare localitate din judeţ a beneficiat de un proiect de dezvoltare, de un sprijin real din partea administraţiei judeţene”, a explicat Bălan.

El a mai ţinut să precizeze că se simte onorat pentru calitatea de şef de campanie, „pentru că avem ca şi candidaţi doi oameni importanţi, la Consiliul Judeţean, preşedintele Gheorghe Flutur, şi la Primăria Suceava, Ion Lungu, oameni care pleacă din pol position”, dar se simte şi obligat „pentru că este o mare responsabilitate”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L îşi va lansa candidaţii pentru primării şi consilii locale luna viitoare.
 Vizualizări articol: 2145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
PD-L îşi va lansa candidaţii pentru primării şi consilii locale luna viitoare2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 12:04:20
O sa avem parte, iarasi, de un spectacol jalnic oferit de membrii asociatiei hotilor PD-Laturilor din judetul Suceava. Toate SUCCESURILE regimului Baselu se vor trambita zi de zi la nivel national dar si la nivel judetean, bineinteles adaugand si SUCCESURILE prim secretarului judetenei de partid, spersexosul Flutur cap de mort. Astept cu nerabdare inceperea campaniei pentru ca am eu pofta sa-i altoiesc pe cativa prieteni portocalii, pupatori de fund basescian si cu multi fluturi la cap. Parca vad cum guita ca vina pentru situatia dezastruoasa in care ne aflam o are Marza, Iliescu, Ponta, Ceausescu, etc.... si nu preaintunecimea lor in frunte cu Scaraoschi Baselu, care de ani buni tot luptand si furand, furand si luptand, nu au reusit sa duca la indeplinire, inca, tintele propuse. Niste nesimtiti, fara obraz, niste BOMBALAI.
1.1  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 12:09:41
Depresia e (în felul ei ) o comedie
Depinde de care parte a depresiei te afli
Fiecare a luat-o (mai grav sau nu) în scăfârlie
Fiecare a ajuns Liniştea a preţui

Fiecare a “consumat” pu(b)licitatea disperării
Unii trăiesc în ea , alţii o vor trăi
Sunt unii (norocoşi)ce-au dat-o demult uitării
Tot mai mulţi,însă,o au în fiecare zi

C-o faţă de descarcerat disperatul priveşte
După himera unui posibil ajutor
El nu face conversaţie , el SE SPOVEDEŞTE
Trăind un prezent înfricoşat de viitor

1.2  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 14:50:37
Abc-ule,dă şi tu un sfat ca-ntre prieteni că nu te costă nimic:mi-am cumpărat trei cămăşi,una neagră,una verde şi una portocalie.Care să o îmbrac?Mă tentează aia verde,ce zici se merită?Am şi accesorii la ea.
1.3  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 16:05:34
depinde de "ocazie" . De ex. la primăvară (când mitingurile vor fi peste tot prin ţară ) îmbrac-o pe aia portocalie şi mergi printre manifestanţi
p.s. abea aştept să ne povesteşti cum a fostlaughing
Cămaşa neagră nu are nevoie de "accesorii", se poartă doar cu "motiv de conjunctură tristă" iar aia verde fă-o cadou unui pădurar însoţită de urarea : "V-a dat-o dom' Flutur ! să trăiţi bine !"

căci băsiştii-s speciali
ei vorbesc vorba şi merg drumul
toţi au cămăşi cu pectorali
şi accesorii (la ele) cu duiumulhappy
1.4  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 16:35:00
Da.Aşa se zice la mine-n sat când eşti nerăbdător : "abea" aştept happy
1.5  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 18:57:00
Mulţam fain!Amu problema e că atunci când am îmbrăcat-o pe aia neagră m-a bătut tătuca Iosif,când am luat-o pe aia verde m-a bătut tătuca Gheorghe.Cu asta portocalie nu mai am curaj că mă bate tătuca Ion.Spune şi tu dacă asta e treabă.Mă-mbrac cu tricou atunci şi mă duc la fotbal.Te sun de pe Naţional Arena să-ţi zic cum a fost.
1.6  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 19:48:47
Da.Aşa se zice la mine în sat,"amu". E satul acela,ştii tu,unde-ntoarce uliul.
1.7  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(11 feb 2012, 19:51:26
ma tem mai Stan ca ai s-o patesti si de data asta. La Suceava va iesi tot PDL-ul.
1.8  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(12 feb 2012, 12:33:44
singurele horde comuniste din acest judet sunt cele ele tovarasului Marza
1.9  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(12 feb 2012, 14:52:07
Ma minunez cu ce expresii se trezesc unii sa comenteze. Sunt pusi sa posteze impotriva lui Flutur si a PDLului dar nu li se spune si ce sa zica de asta dau cu bata in balta si se penibilizeaza. Eu am auzit marea majoritate a sucevenilor spunand ca vor vota cu PDL deoarece a facut enorm de multe lucruri pentru judet si oricum nu exista alternativa.
1.10  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(12 feb 2012, 15:55:59
Cine se poate minuna la o poarta noua?Boule!
1.11  RE: Se reactiveaza hoardele fascisto-comunisto-PD-L trimis de
(13 feb 2012, 12:47:11
Pdl-ul are o echipa castigatoare la Suceava!
2.   Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 12:35:24
succes echipei PDL!
2.1  RE: Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 16:25:28
Si tu diavol PSD-ist ce pupi, si la ce balesti? Ce daca sustii un om, care a facut ceva, inseamna ca il pupi undeva? Se vede diferenta de calitate umana intre Flutur si Marza (cu tot cu discipolii lui), si oamenii vor decide pe cine aleg in continuare, si nu membrii de partid. Aici e vorba de oameni nu de partide
3.   Denumiri alambicate. trimis de
(12 feb 2012, 00:17:24
flutur si lungu dupa ce au completat au mai facut ceva,dar in alte zone ale tarii nici zapada nu au dat-o din drum.astia nu-s fascisto-comunisti.astea oricum sunt doua termene opuse.multi din ei pot fi catalogati drept prima generatie de nazisti de dupa al doilea razboi mondial.aia,ca si astia,prima data au dat in poporul lor,mai ales in handicapati si neputinciosi.asa au facut si astia.ce conteaza ca iei 10 feluri de pastile si abia te tarai.iti luam pensia,nu mai dam pastile compensate si treci in plm la munca.si ce daca traiesti cu 2 copii din ajutorul social si din alocatiile lor.n-ai platit impozitele locale nu iti mai dam nimic,chiar daca oricum numai tu stiai ce le pui pe masa.de aia care aveau vile cu mertane in curte si luau ajutor social e o vorba de legenda:"ciocu mic".deci,dragi romani,votati PDL ca vad ei ce va mai taie dupa aia.nu ca ar fi USL-istii mai buni cu ai lor papusari ghiftuiti din umbra:Hrebenciuc,Marza,Mitrea si alte rebuturi comuniste.mai bine ganditi de 10 ori si votati odata fara sa mai asteptati galeti,umbrele etc,indiferent de ce culoare au uneltele respective.umbrelele se strica si voi ramaneti cu beleaua ca acum.
4.   Warum... trimis de
(12 feb 2012, 10:00:18
... mein Freund?
Sie machen uns Pedelachei?
NSDAP nicht NSADPdl.
Von politruk tun sonderkomandos dann nacht denn Bad - Cheia, Fa, Rexona und andere..
5.   Succesuri trimis de
(12 feb 2012, 10:02:47
L-as sustine daca si-ar depune candidatura la primarie. Sa il ia consilieri pe Serseniuc si Popovici iar sedintele de consiliu sa se tina la Giovani!
5.1  RE: Succesuri trimis de
(12 feb 2012, 10:12:11
Giovanni.
5.2  RE: Succesuri trimis de
(12 feb 2012, 11:21:58
cine sunt acesti SERSENIUC si POPOVICI? consilieri usl? n-am auzit inca de ei , in politica suceaveana. poate ma informezi si pe mine.
5.3  RE: Succesuri trimis de
(12 feb 2012, 11:26:05
Du Fickakopf
Saugen deine Mutter Pussy!
5.4  RE: Succesuri trimis de
(12 feb 2012, 12:02:59
gelernt, in deutscher Sprache schwören haben? manche Leute sind wirklich erzogenlaughing

au invatat postacii usl-isti sa injure si in germnana. penibililor!
va cred, o aveti pe distinsa d-na profesor de germana acolo la voi la psd, din cand in cand , cand nu mai are cu ce sa va minta va mai invata cate o injuratura in germana
6.   Viitor de aur tara noastra are trimis de
(12 feb 2012, 11:32:45
Jurnalul national-Militia online a PDL,prinsa in flagrant delict.Vezi cIne umple netul cu "Basescu e un om bun"si "Udrea e cel mai capabil ministru" Domnul din foto e seful OTrepedeleilor Suceava.
6.1  RE: Viitor de aur tara noastra are trimis de
(12 feb 2012, 11:35:39
Jurnalul Naţional a atras atenţia de mai multe ori asupra modului abuziv, propagandist, cu care reprezentanţii puterii îşi impun convingerile în mediul virtual. Şi nu am invocat degea­ba faptul că şi le impun. Având în vedere că nu-i mai suportă nimeni, nici măcar pe Internet, celula de criză din cadrul aparatului propagandistic al PDL-ului a luat taurul de coarne. Şi, ca să nu se compromită în nici un fel, şefii portocalii au convenit să pună la treaba Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OTPDL). În acest sens s-au organizat evenimente, tabere, aşa-zisele „şcoli de vară”, în care tineretului pedelist i s-a spălat creierul şi a devenit o simplă unealtă. Un „tool”, cum se spune în mediul virtual, că tot suntem pe subiect.
6.2  RE: Viitor de aur tara noastra are trimis de
(12 feb 2012, 11:38:33
Instrucţie ca la Serviciile Secrete
Un factor hotărâtor şi vital în instruirea tineretului pedelist a fost şi este „Social Media School”. Adică nişte cursuri privind rolul reţelelor sociale în politică, predate tinerilor PDL-işti de specialişti în comunicare şi relaţii publice, sociologi experimentaţi sau experţi în comunicare politică. Doamna Diana-Maria Cismaru este doctor în sociologie la Universitatea Bucureşti, conferenţiar universitar SNSPA, având un CV de-a dreptul impresionant. Cismaru a fost doar unul dintre specialiştii care le-a dezvăluit secretele comunicării. Recent, instructorul tinerilor pedelişti şi-a declarat mâhnirea faţă de modul cum se pun în practică metodele predate de dânsa, ca urmare a articolului aparut în Jurnalul Naţional.

Doamna Cismaru precizează pe blogul personal: „Scriu acest articol cu mâhnire, în urma articolului «Elena Udrea şi-a pus sclavii la treabă. Netul e plin de comentarii pozitive la adresa liderului PDL», apărut în Jurnalul Naţional, 24 ia­nuarie 2012, autor Cristian Ionescu, şi al celorlalte la care se manifestă fenomenul semnalat”, precizând că tinerii pedelişti „nu sunt plătiţi, o fac din «convingere» pentru organiza­ţie”. Mai mult, doamna Cismaru spune că nu poate să fie de acord cu ce a văzut în spaţiile de comentarii ale Jurnalului Naţional, precizând că dânsa i-a învăţat să facă faţă la crize cu inteligenţă, exprimându-şi poziţia proprie, nu să arunce orbeşte invective spre alte partide şi jurnalişti şi să îşi piardă timpul în mod patologic, cu identitaţi virtuale multiple.
6.3  RE: Viitor de aur tara noastra are trimis de
(12 feb 2012, 11:39:15
„Dacă există un coordonator, a gândit prost modul de exprimare şi de acţiune. Reţelele de sprijin, în modelul gândit de mine pentru gestionarea crizelor, sunt formate din personaje care susţin cu moderaţie şi subtilitate o organizaţie supusă la atacuri exage­rate şi nedrepte, nu sunt hoarde iraţionale care se năpustesc în spaţii virtuale nelocuite şi fac propagandă sau cultul personalităţii. Deci, cine a preluat modelul reţelelor de sprijin l-a înţeles şi l-a aplicat greşit, fără li­mite şi pierzând din vedere scopul final (care este persuasiunea, nu agresiunea)”, spune doamna Cismaru.

Ca să întărească cele spuse de specialistul în comunicare, Jurnalul Naţional pune la dispoziţia cititorilor noi informaţii despre activitatea Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal în mediul virtual. De asemenea, în tot acest proiect ambiţios al mezinilor portocalii apare şi ISP-ul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, al cărui IP este înre­gistrat în zona de comentarii Jurnalul.ro cu ameninţări la adresa redactorului-şef Victor Ciutacu. Totuşi, din câte ştim, STS-ul (stsisp.ro) se ocupă cu furnizarea de internet pentru instituţiile statului: Guvern, Parlament, ministere şi alte structuri de stat, aşa că oricare dintre angajaţii instituţiilor mai sus amintite s-ar putea regăsi în comentariile de pe site-ul jurnalul.ro, însă pare un efort de grup. Mai multe informaţii despre instituţiile găzduite de ISP-ul STS-ului găsiţi pe internet.
6.4  RE: Viitor de aur tara noastra are trimis de
(12 feb 2012, 11:39:56
Comentarii injurioase
Revenind la OTPDL, s-au înre­gistrat de la un singur ip (89.149.9.14) 3.068 comentarii, majoritatea injurioase la adresa jurnaliştilor sau pro­pa­gând informaţii false, la articole re­fe­ritoare la Elena Udrea, Traian Bă­sescu sau Emil Boc, în ordinea men­ţio­nată. Deloc surprinzator, IP-ul menţionat aparţine chiar site-ului Orga­nizaţiei de Tineret a Partidului De­mocrat Liberal, iar acest lucru se poate verifica aici ( ☭  ☭ www.claus.­ro/whois/logs/02-2009.txt), executând căutare după IP. Aceeaşi problemă o întâmpină mai multe publicaţii online, cum ar fi ZiuaVeche.ro  ☭  ϑ De asemenea, IP-ul OTPDL este marcat pe site-urile de profil (blacklist) cu grad maxim de periculozitate, fiind în­cadrat în categoria „spam bot” (robot care trimite mesaje nesolicitate).

Oricat de mult ne-ar bucura interesul tinerelor instrumente de propagandă portocalie privind articolele din Jurnalul Naţional, îi informăm pe această cale că am iniţiat toate demersurile legale în ceea ce priveşte stoparea activităţii dubioase pe care o desfăşoară cu atâta abnegaţie şi devotament. Secţiunea de comentarii este liberă şi necenzurată, dar abuzul se pedepseşte conform legii.
7.   Schutzstaffel Sonderkommandos trimis de
(12 feb 2012, 12:09:38
traieste tu in iluzie ca suntem cei de la usl.
ai timp sa descoperi realitatea schweinehund
8.   ... trimis de
(12 feb 2012, 13:24:03
pdl va castiga alegerile pe plan local in Suceava...acesti oameni merita s castige ...au facut multe pentru Suceava si vor continua sa faca aceasi munca extraordinara!
9.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 16:04:25
Mai degraba putem spune militia online USLista. Ca observ ca elevii PSDisti stau acasa la caldurica si posteaza conform instructiunilor. Puteti sa va dati si foc tot conform instructiunilor?
10.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 16:05:41
BREAKING NEWS REALITATEA TV : S-a trezit Crin Antonescu. Duminica 16.05! si ureaza buna dimineata tuturor romanilor.
11.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 16:08:38
BREAKING NEWS ANTENA 3 : Vicrot Ponta saluta si sustine trezirea dl. Crin Antonescu si doreste ca prin postul nostru de televiziune sa ii ureze '' buna dimineata''
12.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 16:11:11
BREAKING NEWS PLUS TV SUCEAVA : Presedintele PNL Alexandru Baisanu saluta trezirea dl. Crin Antonescu si declara : '' La Suceava vom adopta fara nici o ezitare modelul presedintelui PNL. Trezirea oficiala va fi in fiecare dupa amiaza la ora 16.05. Dorim prin aceasta cale sa transmitem sucevenilor ca vor fi pe maini bune odata cu guvernarea USL si ca ne vom trezi in fiecare dimineata la 16.05 pentru a lucra pentru binele lor.
13.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 16:12:50
Dragi suceveni, USL este cea mai mare mizerie existenta.
14.   Balan si politica...! trimis de
(12 feb 2012, 20:12:05
Stimabile...secretar de...partid...Dumneata trebuie sa stii...si sa te pregatesti de un lucru... Numai FLUTUR ramane din actuala conjunctura..PD-ul din PDL Suceava atat voteaza.... Pe voi sa va voteze Ioerdachel, Ionescu, juravle, Ungureanu, Zorojan, Prodan si...restul.... Ptre ce v-asi vota...cand am muncit ptr voi degeaba.... La munca de jos...si la usa DNA-ului cu voi!!!parvenitilor...datine PD-ul inapoi!!!!
15.   Comentariu trimis de
(12 feb 2012, 20:39:35
sunteti cei mai tari si veti castiga cu siguranta alegerile ...si cand zic asta ma refer la cei din PDL:)bineinteles nici de cum la cei amatoritongue
16.   ................ trimis de
(13 feb 2012, 12:54:51
Toti oamenii capabili care candideaza la functia de primar,sunt omeni capabili din sfera Pdl-ului,fara ei nu se mai realizau atatea si in mandatul precedent facand din Suceava un obiectiv turistic !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei