Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gest de mulţumire

Italian tâlhărit la Vama de românul pe care l-a găsit dormind într-o maşină la Roma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un om de afaceri din Italia a trăit o experienţă neplăcută la Suceava, după ce a fost tâlhărit de maşină, chiar de către românul pe care, susţin el, l-a ajutat, după ce l-a găsit dormind într-o maşină la Roma.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în cursul zilei de miercuri, 8 februarie, cetăţeanul italian Gaetano L., în vârstă de 43 de ani, din Roma, a sesizat poliţia că a fost lăsat fără maşina sa, un Opel Antara.

Incidentul s-ar fi petrecut pe raza comunei Vama, italianul fiind pur şi simplu împins din maşină de un anume „George din România”. E tot ce ştia despre românul pentru care venise din Italia.

Gaetano a povestit că are o societate de lichidări judiciare şi că îşi contactase cunoştinţa din România, acel „George”, pentru a întreba la societăţile de profil ce preţuri ar fi pentru a dezmembra mai multe utilaje şi ambarcaţiuni de apă. 

În Italia, a povestit Gaetano L., l-ar fi costat în jur de 100 de euro pe tonă, însă „George din România” i-a spus că a găsit o societate care îi face aceleaşi servicii cu nici jumătate din preţ.

Încântat de ofertă, italianul a venit în România, şi s-a întâlnit cu amicul său român la Cluj.

Gaetano L. a povestit că se împrietenise cu românul, după ce l-a găsit în Roma, dormind într-o maşină, şi, fiindu-i milă de situaţia acestuia, a încercat să-l ajute.

I-a trimis chiar, după ce românul s-a întors în ţară, pachete cu mâncare şi haine.

 

Prins de poliţişti, suspectul a găsit o „scuză”

Italianul şi individul pe care îl credea amicul său au mers din Cluj la Câmpulung Moldovenesc, unde s-au oprit pentru a discuta la un hotel, iar apoi au plecat spre Vama, cu autoturismul lui Gaetano L., la volan urcându-se cetăţeanul român.

„Ajunși la intersecția DN 17 cu DJ 176, au pătruns pe DJ 176, au rulat circa 600 metri, după care au oprit în dreptul a două persoane de sex masculin, moment în care conducătorul auto l-a împins pe cetățeanul italian afară din mașină”, se arată într-un comunicat de presă al poliţiei.

Pe lângă faptul că i-a luat maşina, italianul a declarat că i-au dispărut şi 1.000 de euro din portofel.

Misiunea poliţiştilor de a-l găsi pe „George din România” a fost una destul de dificilă, însă oamenii legii au organizat filtre pe drumurile din judeţ şi au reuşit în cursul zilei de joi să depisteze maşina italianului pe raza oraşului Gura Humorului.

La volan era un bărbat din oraşul Frasin, Mihai T., care le-a spus poliţiştilor că, în seara precedentă, a fost căutat acasă de un bărbat din aceeaşi localitate, Gheorghe C., în vârstă de 31 de ani, iar acesta i-a propus să-i vândă maşina cu suma de 2.500 de euro.

Poliţiştii au reuşit să dea şi de urma suspectului principal, acesta recunoscându-şi fapta, însă susţinând că italianul avea o datorie mai veche la el, acesta fiind motivul pentru care l-a lăsat fără maşină.

Reţinut pentru 24 de ore, ieri după-amiază, la cererea procurorilor câmpulungeni, Gheorghe C. a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Italian tâlhărit la Vama de românul pe care l-a găsit dormind într-o maşină la Roma.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Italian tâlhărit la Vama de românul pe care l-a găsit dormind într-o maşină la Roma5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine ia facut !!! trimis de
(11 feb 2012, 13:56:04
trebuia sai rupa si un picior la broasca !!!
1.1  RE: Bine ia facut !!! trimis de
(12 feb 2012, 21:35:07
BATIX, esti un IDIOT. Vezi ca si mac-ta mananca paine si MACAROANE tot di ITALIA.
1.2  RE: Bine ia facut !!! trimis de
(13 feb 2012, 13:34:13
da de unde stii tu asta ? aaaa? nu mai manca  ☭  aiurea !!!
2.   Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 14:31:00
lui corleciuc i/ar trebui mai mult de 24 de ore de arest pt toate marsaviile care le/a facut.a facut prea mult rau la oameni.ar trebui sa stea mult la puscarie...nu sa rada de altii.......
3.   Batrix trimis de
(11 feb 2012, 14:46:50
esti tampi* sau doar te straduiesti sa pari??
4.   Comentariu trimis de
(11 feb 2012, 17:36:28
nu inteleg de ce imi adresezi un asemenea msg.probabil esti un amic de/al lui.de aia il aperi atat dar probabill nu stii la cata lume a facut rau si la cati a dat tepe.sper sa ii dea 29 de zile........
5.   Night trimis de
(11 feb 2012, 19:05:31
Mesajul era adresat lui Batrix... uită-te mai bine!
6.   Rusine! trimis de
(11 feb 2012, 19:50:11
Nu degeaba ne considera multi italieni pe noi romanii tigani si hoti.
7.   Romisoldan trimis de
(12 feb 2012, 20:28:51
poate tu esti tampit .... poate nu stii cat de tare isi bat joc italienii de romani si ne considera niste sclavi !!! dupa cate vad eu tu nu cred ca ai iesit vreodata din tzara sa vezi cum e !!! asa taci ca esti degeaba !!!
8.   Buna ziua trimis de
(13 feb 2012, 10:40:59
de ce generalizati oameni buni? era vorba de cazul asta...si dupa cate s-au scris acel italian la ajutat destul de mult...iar romanul nostru ca rasplata sa gandit sa-si arate adevarata fata..e drept ca sunt si italieni care ne trateaza cu dispret..insa sunt cu mult mai mult romani care pleaca fac pe smecherii acolo..si vin cu o gramada de bani...si nici nu recunosc ca li sa intins si o mana de ajutor...Daca ar fi asa cum se spune ca toti sunt tratati rau de ce se mai duc..?in ambele situatii..fie ca pleci in afara .fie ca ne vin turisti sau oameni de afaceri din strainatate..eu cred ca cel mai important lucru..dar si cel mai usor de facut....e RESPECTUL..fata de aproapele tau...nu costa bani...si nici nu doare....ci face din noi OAMENI adevarati.....
9.   Bunul simt , se mosteneste prin educatie trimis de
(29 mar 2012, 17:09:31
Nu este cazul sa intoarcem pe toate partile de ce a patit-o saracu italian si unde si cum gresesc romanii cand fac asemenea goange pentru ca nu putem generaliza un fenomen ce nu tine de conjuctura imediata. Sa procedezi in asemenea mod trebuie sa fii un cumul de mai multi factori favorizanti si in plius sa fii in locul , in momentul si cu partenerul favorabil. Singura frana intre acesti factori favorizanti este bunul simt care te obliga sa faci o scanare spontana a situatiei si sa-ti filtrezi comportamentul in raport cu niste principii de etica personala , daca acest filtru functioneaza , nu o sa fii niciodata autorul unor asemenea fapte reprobabile. Cum spuneam in titlu ca bunul simt se mosteneste , sava dau o paralela: Cand eram copil mergeam cu tata la iarmaroc sa cumparam cate o pereche de purcei pe care sa-i crestem si ulterior sa le facem felul . Intotdeauna cand alegea purceii, tata ii cauta de curatenie la piele si ma miram ca nu intotdeauna ii alegea de la gospodarii care ii aveau cei mai curati. L-am intrebat odata si mi-a raspuns ca de fapt el cauta sa-i aleaga pe cei care nu au fost spalati cu sapun inainte de a fi adusi la targ ,pentru ca acestia sunt de la o scroafa mizerabila car nu-si pastreaza curat unde doarme , si asa o sa faca si ei can cresc... fapt verificat. Deci ia incercati un efort de memorie si vedeti de cate ori nu ati citit fapte reprobabile facute de cutare sau de cutare , despre care se amintea cand se relata evenimentul "facea parte dintr-o familie dezorganizata" , "era sub influienta alcoolului , "parintii l-au abandonat, agresat, etc" si o sa vedeti unde este cauza infractionalitatii si a ceea ce-i defineste pe majoritatea oamenilor fara principii morale...Este o umila explicatie a ceea ce psihologii gomosi explica prin "gena ereditara a infractionalitatii" ceea ce nu este adevarat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei