Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2012 - Anul XVII, nr. 34 (4939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD a început să trimită, cu elicopterul, ajutoarele pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău

Duminică, 12 Februarie 2012 (17:00:45)

PSD a organizat un pod aerian pentru transportul ajutoarelor destinate sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău, primul elicopter, încărcat cu 700 de kilograme de alimente, decolând din municipiul Braşov către comuna Tâmboieşti, Vrancea.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD, transporturile aeriene vor continua în cursul zilei de duminică şi în zilele următoare, în măsura în care condiţiile meteo vor permite acest lucru.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că toate costurile privind transportul ajutoarelor vor fi suportate exclusiv din donaţiile membrilor şi simpatizanţilor partidului.

De asemenea, conducerea centrală a PSD a transmis către organizaţiile judeţene ale PSD procedurile pentru transportul de ajutoare destinate sinistraţilor. Astfel, judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ, Bacău, Vaslui, Iaşi şi Galaţi vor organiza convoaie auto către judeţul Vrancea; judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistriţa Năsăud, Braşov, Caraş Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Timiş vor trimite ajutoarele fie către municipiul Braşov, pentru transportul aerian, fie direct pe cale auto către judeţul Vrancea; judeţele Argeş, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman, Vâlcea şi municipiul Bucureşti vor trimite ajutoarele către judeţele Buzău şi Ialomiţa. Organizaţiile PSD din judeţele Alba, Sibiu, Mureş au trimis deja convoaie cu alimente către Braşov, de unde vor fi transportate pe calea aerului către zonele afectate. De asemenea, un transport din partea PSD Bucureşti va pleca în scurt timp către judeţul Ialomiţa, se arată în comunicat.

PSD a cerut sâmbătă organizaţiilor judeţene şi membrilor săi de partid să vină în ajutorul cetăţenilor din judeţele Vrancea şi Buzău şi din celelalte zone afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele zile. În adresa trasmisă către organizaţiile PSD se precizează că "prima necesitate o reprezintă colectarea de alimente neperisabile, cu termenul de valabilitate de cel puţin şase luni de zile, care pot fi depozitate la temperaturi scăzute (conserve, paste făinoase, făină, ulei, mălai, zahăr, orez, biscuiţi, ciocolată, apă minerală, ceai, cafea etc.)".

Totodată, PSD a solicitat filialelor sale să trimită lopeţi pentru deszăpezire, aparate de încălzire pe bază de combustibil solid sau lichid (sobe de mici dimensiuni), precum şi generatoare pentru producerea energiei electrice.

De asemenea, conducerea PSD a făcut un apel în special către organizaţiile din judeţele limitrofe zonelor afectate să-i contacteze pe întreprinzătorii care pot pune la dispoziţie utilaje pentru operaţiunile de deszăpezire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD a început să trimită, cu elicopterul, ajutoarele pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău.
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD a început să trimită, cu elicopterul, ajutoarele pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei