Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2011 - Anul XVI, nr. 246 (4844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cameră: Votul la legea câinilor fără stăpân a fost amânat pentru două săptămâni

Marţi, 18 Octombrie 2011 (14:27:14)

Votul la Ordonanţa privind gestionarea câinilor fără stăpân a fost amânat, marţi, pentru două săptămâni, deputaţii luând această decizie cu 158 voturi "pentru", 100 "împotrivă" şi 7 abţineri, la propunerea liderului grupului PDL, Mircea Toader, făcută după o pauză de consultări.

Deputaţii luaseră o pauză de consultări, după ce au decis, în ciuda opoziţiei reprezentanţilor PSD şi PNL, ca votul la ordonanţă să fie electronic secret.

PSD şi PNL au anunţat că nu acceptă votul secret şi nu vor participa la vot.

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a cerut o pauză de consultări, iar, la reluarea lucrărilor, a spus că s-a consultat cu liderii coaliţiei şi punctul de vedere este amânarea votului la ordonanţa privind câinii comunitari.

"Punctul nostru de vedere este să amânăm acest vot două săptămâni, timp în care vom merge în colegii şi vom solicita administraţiilor locale să adune semnături pentru o opinie sau alta", a spus Toader.

Deputatul PNL Cristian Adomniţei a spus că, înainte să-l întrebe pe primar care este opinia lui, o să întrebe conştiinţa sa.

Propunerea de amânare a votului la acest act normativ şi de scoatere a lui de pe ordinea de zi a şedinţei de vot final a fost adoptată cu 158 voturi "pentru", 100 "împotrivă" şi 7 abţineri.

În timpul dezbaterilor care au avut loc marţi, în lojile sălii de plen se aflau aproximativ 100 de militanţi pentru drepturile animalelor, în frunte cu Marius Marinescu. Aceştia au purtat cartoane pe care scria "Vot deschis" şi fluturau steguleţe.

Deputaţii au adoptat, luni, pe articole, proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, în forma Comisiei de Administraţie, care prevede că eutanasierea câinilor va fi decisă de administraţia locală după consultarea cetăţenilor din localitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cameră: Votul la legea câinilor fără stăpân a fost amânat pentru două săptămâni.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cameră: Votul la legea câinilor fără stăpân a fost amânat pentru două săptămâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei