Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2011 - Anul XVI, nr. 246 (4844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţintă electorală

Partidul lui Dan Diaconescu vrea cel puţin 25% din voturile sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partidul Poporului-Dan Diaconescu vrea să obţină cel puţin 25% din voturile alegătorilor din judeţul Suceava. Anunţul a fost făcut ieri, la Suceava, de secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu, în urma unei întâlniri pe care preşedintele interimar al acestei formaţiuni politice, Simona Man, a avut-o cu biroul de conducere a filialei judeţene.

Liviu Neagu a spus că acest procent a fost stabilit după ce s-a constatat că partidul înfiinţat de Dan Diaconescu se bucură de o popularitate crescută în judeţul Suceava. Neagu a explicat că, deşi Partidul Poporului poartă numele realizatorului TV Dan Diaconescu, acesta nu este şi preşedintele formaţiunii politice, pe motiv că este jurnalist.

„Procentul de 25% este trasat de la nivel central, iar aceste ambiţii sunt generate de tendinţa pozitivă a partidului. După înfiinţarea legală a partidului numărul de adeziuni a crescut cu aproape 30% comparativ cu cele înregistrate anterior, într-un an şi trei luni”, a spus Liviu Neagu.

La rândul său, preşedintele interimar al PP-DD Suceava, Adrian Artene, a spus că această formaţiune îşi propune să câştige alegerile în judeţul Suceava. Artene a subliniat că acest partid intenţionează să obţină cel puţin 35% la nivel naţional, astfel încât partidul înfiinţat de Dan Diaconescu să nominalizeze viitorul premier al României. Adrian Artene a mai precizat că până în momentul de faţă, PP-DD are în judeţul Suceava peste 6.000 de membri.

Nu în ultimul rând, preşedintele interimar al PP-DD, Simona Man, a declarat că liderul interimar al filialei judeţene din Suceava, Adrian Artene, are susţinerea conducerii centrale a partidului. Simona Man a spus că prima preocupare a lui Adrian Artene în momentul de faţă va fi organizarea alegerilor la nivel judeţean.

„Eu cred că domnul Artene este un lider bun şi cred că va putea demonstra că poate să organizeze aceste alegeri la nivel de judeţ. Şi sperăm să termine aceste alegeri cât mai repede, astfel încât să se poată prezenta la congresul naţional al partidului care va avea loc în jurul datei de 1 decembrie 2011”, a declarat Simona Man. Ea a mai adăugat că la alegerile de anul viitor, PP-DD va avea candidaţi pentru toate primăriile din judeţ, pentru preşedinţia administraţiei judeţene, precum şi liste complete de candidaţi pentru Consiliile Locale şi Consiliul Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Partidul lui Dan Diaconescu vrea cel puţin 25% din voturile sucevenilor.
 Vizualizări articol: 2420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 10 voturi
Partidul lui Dan Diaconescu vrea cel puţin 25% din voturile sucevenilor2.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare ar fi bine? trimis de
(18 oct 2011, 12:15:54
Am ajuns sa cred ca doar o schimbare radicala in Romania ar putea duce la ceva mai bun pt noi toti. Cum revolutie e imposibil sa mai facem, deoarece suntem prea delasatori, indolenti, ba mai mult, ne si place la nebunie cand ne-o trage statul, un partid de genul asta cred ca ar merita o sansa. Oricum nu au cum sa fie mai rai ca cei din PDL, PSD, PNL, etc. Astia sunt vulpoi batrani, au furtul in sange, l-au ridicat la nivel de arta. In schimb oamenii lui Diaconescu, par simpli, si chiar daca ar fura, tot nu ar reusi sa fure cat au furat astia. Daca Diaconescu ar fi baiat destept, cand PD-L-istii vor imparti galeti, el sa dea cu o galeata in plus. Sigur asa va castiga!
2.   Esti cu pluta .... trimis de
(18 oct 2011, 12:23:13
Si crezi tu ca schimbarea radicala vine de la Diaconescu ? Pffff ! Tu stii ce avere are Diaconescu ? Daca ai inghitit gogosi de la P.S.D. si de la P.D.-L. mai vrei o gogoasa cu mot de la Diaconescu ? Toti sunt niste parveniti si niste hoti, plimbati pe la diverse partide ,iar PP-DD ul este cireasa de pe tortul lui Basescu sa mai rupa din electoratul USL si sa distraga atentia de la masurile nepopulare luate de PD-L . Trebuie sa fii timpit cu totul sa-l votezi pe DD sau pe Vadim Tudor . Votez orice independent necunoscut dar nu hotii fosti,actuali si viitori !
2.1  RE: Esti cu pluta .... trimis de
(18 oct 2011, 13:03:39
Da, si eu as vota cu orice independent, dar votezi degeaba. Nu e niciun independent capabil sa adune voturi considerabile, astfel incat din 3-4-5 rele..incerc sa aleg raul cel mai mic. Poate se schimba cu 180 de grade Diaconescu, si dupa ce da de gustul puterii, i-o trage lu Base, n-ai de unde stii.
3.   Hhh trimis de
(18 oct 2011, 13:10:06
astia viseaza...au uita sa puna 0, inaintea lui 25, adica 0,25%. cine dracu ii mai voteaza pe astia??? pupincuristi basescieni...
4.   Politica in Romania... trimis de
(18 oct 2011, 13:25:16
Ciudat ca la sefie candideaza unul care Are tenie...Man-ul ca si Scania sau Actross trag bine si consuma putin! Traiasca Monarhia!
5.   CIRCARUL DORESTE SA OBTINA 35% DIN VOTURI. trimis de
(18 oct 2011, 15:54:39
Acest personaj de bufon al presedintelui Basescu,se da in stamba si doreste nici mai mult,nici mai putin sa castige decat 35% din voturi.Trebuie sa fii dus cu pluta sa crezi aceasta bazaconie!Cum doamne iarta-ma poate avea aceste pretentii un mascarici de duzina,unul care promite marea cu sarea,ca asigura cate 20.000 ero pentru fiecare cetatean care voteaza asa numitul partid pp.Averea pe care o afiseaza sfidator este castigata prin frauda si amenintare pentru care are deja dosar in cercetare.Acum acest aventurier vrea sa intre in politica,dar nu cred ca va obtine nici 4% din voturi.
6.   Comentariu trimis de
(18 oct 2011, 17:52:00
Mascariciul de diaconescu minte acu toata lumea la tv ce o sa faca daca ajunge la putere? Sigur va ajunge dar poate pe planeta lui cu toti aerienii si extraterestri lui hahahahaahhaaaaaahaaa
6.1  RE: Comentariu trimis de
(18 oct 2011, 18:30:36
Adevar graita-i.Acest mascarici de Caracal este un alt trepadus capabil sa "prosteasca" naivii "purtatori de stampila in alegeri". "Gogoasa" cu alocarea a cate 20.000 Euro catre fiecare cetatean,curtea de jurati aidoma celei din USA,etc,etc, ar acoperi bugetul Romaniei pe 40 de ani.La noi insa,"se da" intr-un an .Curata tampenie electorala.In timp ce in toate tarile UE si nu numai acolo,guvernele nu stiu cum sa taie din cheltuieli ptr a avea bani la buget cat si pentru a acoperi deficitul creat in aceasta perioada de criza,unii "derbedei" ai politichiei de pe Dambovita,se intrec in promisiuni care mai de care mai gogonate.USL da salariile inapoi,pensii mari,scade taxe,etc,DD-PP transforma tara intr-un Eden,Vadim promite bunastare si ordine,iata doar cateva din "minciunele umplute cu kko".Daca pe cei de la DD-PP ii cred in stare sa "se gudure" spre ciolan alaturi de oricine profitand de alegatorii vaivi si neinformati,ceilalti "trepadusi politici",desi inteleg ca nu exista sursa de finantare in exces( doar deficit),"prostesc" populatia la "OTV-urile" lui Vantu alias NUS securistul si la Felix motanul alias "Mircea turnatorul",uitand ca Romania este tara membra a UE si nu se poate face precum in Guyana sau Burundi.Iata dragi cititori cum stau lucrurile cu astfel de indivizi,spun ca au deschis "cornul abundentei" si vor sa-l reverse asupra voastra si a votului dvs !
6.2  RE: Comentariu trimis de
(18 oct 2011, 18:59:01
"Colac peste pupaza",PP-DD are cica '' 800.000" membri.Ioi,ioi,ioi,ce de membri ! Toti sunt cotizanti la PP-DD ? Parerea mea este urmatoarea : "geniul de Caracal" sau "tomberonul lui Tolea" cu Magda dansand pe mese,inventatorul Elodiei "reincarnate",a lui "Buzuca Zavoranu",etc,nu enumar ca mi-ar trebui cateva ore de scris,profitand de necazurile romanilor la inundatii a venit cu apa si haine second-hand colectate de la oamenii de bine din tara asta,le-a impartit in comunele din jurul Sucevei,apoi....hopaaaa,partidul si adeptii.Cum tata "Floarea" din Cucuietii de din Vale", nu stie nimic altceva decat sa munceasca in gradina, "geniul sau elita" din Caracal "prosteste,prosteste si iar prosteste" precum au "prostit" si Vadim,Becali,EBA,Daciana Sarbu-a doua sotie a lui "Lolek Ponta",Adina Valean-concubina si a doua sotie a lui " Bolek Crinulet Londa-Color Antonescu",etc. Ei si...o sa spuneti ? Daaa....au ajuns in PE la Brussell si....ninica,cum ar spune badea Vasile,doar atata "trai neneaca" dar numai ptr ei si acolitii lor.Amintiti-va arestarea "ciobanului Becali" inainte de Pasti ,cand vine "rudotel de Butimanu" Vadim, sa-l elibereze cu acele aberatii si comparatii cu Iisus rasticnit pe cruce.Apoi au sosit alegerile si ambii "derbedei" au ajuns la Brussell de pe urma voturilor primite.Cam astfel vor intra si Diaconescu,Condurateanu si toata sleatha de "neica-nimeni" ce se perinda seara de seara la "Zero Tv" prin jurul "geniului sau elitei" din Caracal.Ca deh....la OTV se spune ca partidul este al poporului,doar profitul obtinut din publicitate etc,este a lui Danut din Caracal. Altfel....ioc avioane,elicoptere,iahturi,Rol si vorba unei femei din Patrauti la inundatii ,citez din memorie :" vai mama ce frumos mai esti domnu' Dan,spune...chiar nu o poti gasi pe Elodia,ca te urmareasc pana la ora 4 dimineata ?
7.   Comentariu trimis de
(18 oct 2011, 21:17:03
Mare e gradina ta Doamne! Natie de masochisti!
8.   SIGURI PE PROCENTE trimis de
( 3 nov 2011, 11:03:54
Cu un individ ca Artene la Suceava sigur se vor obtine1,5 procente.Hai, va pup pe vot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei