Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 sep 2011 - Anul XVI, nr. 221 (4819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Producătorii de armament: Ne adresăm clienţilor din UE şi NATO, pentru că Armata română nu are bani

Luni, 19 Septembrie 2011 (14:03:01)

Producătorii români de armament vizează clienţi din Uniunea Europeană şi din NATO, pentru că Ministerul Apărării Naţionale nu are suficiente fonduri, a declarat, luni, directorul executiv al Asociaţiei PATROMIL, Viorel Manole.

"Ne adresăm cu preponderenţă Uniunii Europene şi NATO, pentru că Armata română nu are bani. Nu pot spune că exportul către UE în domeniul apărării este pe măsura dorinţei şi a posibilităţilor noastre, dar aici trebuie să gândim pe termen mediu şi pe termen lung", a spus directorul executiv al Asociaţiei Patronale Române a producătorilor de Tehnică militară (PATROMIL), într-o conferinţă de presă prilejuită de expoziţia de tehnică şi tehnologie pentru apărare "EXPOMIL 2011".

A şaptea ediţie a expoziţiei "EXPOMIL"se va desfăşura în perioada 22-25 septembrie, la centrul expoziţional Romexpo. Ediţia din acest an reuneşte la standuri peste 80 de firme de prestigiu din zece ţări, printre care Franţa, Germania, Marea Britanie şi SUA, care vor prezenta echipamente din domeniul securităţii şi apărării.

Primele două zile din programul EXPOMIL sunt destinate specialiştilor, urmând ca expoziţia să îşi deschisă porţile pentru public în 24 şi 25 septembrie.

În Pavilionul A vor fi expuse sisteme şi echipamente militare din dotarea forţelor Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, fabricate atât de firme din industria românească de apărare cât şi de companii străine.

Ministerul Administraţiei şi Internelor a anunţat că participă la "EXPOMIL 2011" cu tehnică şi echipamente de intervenţie de ultimă generaţie din dotarea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Producătorii de armament: Ne adresăm clienţilor din UE şi NATO, pentru că Armata română nu are bani.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Producătorii de armament: Ne adresăm clienţilor din UE şi NATO, pentru că Armata română nu are bani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei