Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 aug 2011 - Anul XVI, nr. 197 (4795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăzăroiu: O suspectez foarte tare pe Mungiu-Pippidi că în 2004 a fost plătită de Hrebenciuc

Luni, 22 August 2011 (13:36:51)

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, într-un interviu pentru blogary.ro, că o suspectează "foarte tare" pe Alina Mungiu-Pippidi, preşedintele Societăţii Academice din România (SAR), că în 2004 "a fost plătită de Hrebenciuc".

Declaraţia lui Lăzăroiu este o replică la acuzaţiile Alinei Mungiu-Pippidi făcute într-un editorial recent în "România Liberă" în care preşedintele SAR susţine că acesta făcea parte din "deştepţii lui Hrebenciuc, al căror centru de comandă era în secretariatul general al guvernului sub Micky Şpagă, de unde emanau sondaje adormitoare".

În interviul pentru blogary.ro, Sebastian Lăzăroiu relatează că în anul 2004 activa o comisie electorală.

"Pretindeau că vor să schimbe legea electorală şi să treacă la votul uninominal. Hrebenciuc era dirijorul acolo, el era maestru de ceremonii, dim umbră, sigur. Cred că aveau alt şef formal. Rolul acelei comisii era să îngroape votul uninominal şi ideea era: hai să ne facem că vrem asta, dar obiectivul final era cum să-l omorâm. Atunci eu eram director la CURS. Noi am făcut nişte sondaje de opinie la nivel de judeţ, era în 2003, pentru Alianţa D.A., care trebuia să-şi stabilească ponderile pe liste. Au apărut rezultatele acelui sondaj pe fiecare judeţ. Doamna Mungiu a luat rezultatele, a făcut nişte simulări ea şi a spus: «Dom'le, dacă se face uninominal, din ce ne iese nouă pe simulările astea, rezultă că PSD va câştiga toate mandatele sau peste 50% din mandate». Simularea era o tâmpenie. Nici n-aveai cum să faci o asemenea simulare pe sondajul respectiv. Eu ştiu ce date conţinea sondajul. A făcut simularea şi s-a dus în comisia electorală şi a spus asta şi a transmis mesaje în toată presă că e o prostie, că Alianţa D.A. face o mare greşeală dacă susţine votul uninominal, o să piardă, PSD o să rămână. Lui Hrebenciuc i-a convenit de minune povestea aia. Ea mă acuză că am colaborat atunci cu Hrebenciuc. Nu înţeleg care e colaborarea. Eu o suspectez foarte tare că în momentul ăla ea a fost plătită de Hrebenciuc să facă asta", a afirmat Sebastian Lăzăroiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăzăroiu: O suspectez foarte tare pe Mungiu-Pippidi că în 2004 a fost plătită de Hrebenciuc.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăzăroiu: O suspectez foarte tare pe Mungiu-Pippidi că în 2004 a fost plătită de Hrebenciuc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei