Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 aug 2011 - Anul XVI, nr. 197 (4795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Rădulescu rămâne la Ministerul Agriculturii până la depunerea jurământului ca deputat

Luni, 22 August 2011 (15:21:28)

Candidatul PDL care a câştigat alegerile parţiale din Neamţ pentru Camera Deputaţilor, Adrian Rădulescu, va rămâne în funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii până la depunerea jurământului de deputat, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

El a arătat că Rădulescu a fost prezent, luni, la şedinţa BPN al PDL, în care a fost felicitat pentru rezultatul obţinut în alegerile din Neamţ.

Conform lui Voinescu, înh şedinţa BPN nu s-a discutat despre schimbarea acestuia din funcţia de secretar de stat.

"Până la depunerea jurământului (de deputat - n.r.) e în continuare secretar de stat şi în perioada următoare vom avea această discuţie", a previzat Sever Voinescu.

Adrian Rădulescu a declarat, după ce a fost prezent la şedinţa BPN al PDL, că atât el cât şi contracandidatul său au avut o campanie electorală decentă. "Fiecare cu metodele lui de a convinge electoratul. Eu am fost pregătit până în ultimul moment să pierd pentru că lupta a fost foarte puternică, într-un colegiu cu 12 primari USL, numai şapte PDL", a arătat Rădulescu, menţionând şi lipsa lui de experienţă în domeniul politic.

"Prima săptămână pentru mine a fost extraordinar de grea pentru că şi eu ca şi ceilalţi aveam despre politicieni o părere şi este greu să schimbi imaginea. Şocul mare a fost în primele zile, pentru că mi se spunea: «Dom'le, eşti simpatic, te ştiu de mult, ai făcut multe pentru agricultură, dar nu te votăm că vii de la partidul de la putere!»", a spus Rădulescu.

Candidatul PDL Adrian Rădulescu a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 6 Neamţ, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, luni dimineaţa, de către Biroul Electoral de circumscripţie Neamţ.

După numărarea voturilor din cele 82 de secţii de votare, Adrian Rădulescu a întrunit 54,95 % dintre opţiuni (17.186 de voturi) în timp ce contracandidatul său, Liviu Harbuz (PDL) a primit 14.089 voturi (45,05 dintre opţiuni), a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de circumscripţie Neamţ, Constantin Chiriac. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Rădulescu rămâne la Ministerul Agriculturii până la depunerea jurământului ca deputat.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Rădulescu rămâne la Ministerul Agriculturii până la depunerea jurământului ca deputat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei