Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2011 - Anul XVI, nr. 175 (4773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Argeş: Bebeluş mort, găsit la o ghenă de lucrători de la salubritate care ridicau resturile menajere

Miercuri, 27 Iulie 2011 (13:46:59)

 

Un bebeluş mort a fost găsit, miercuri, la o ghenă din oraşul argeşean Mioveni de către lucrătorii unei firme de salubritate care ridicau resturile menajere, primele cercetări ale poliţiştilor argeşeni indicând că băieţelul, spălat şi îngrijit, ar fi fost născut cu cel mult 24 de ore în urmă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, lucrătorii de la salubritate au anunţat imediat Poliţia, iar primele evaluări ale medicilor legişti arată că bebeluşul are 55 de centimetri şi cordonul ombilical tăiat, urmând ca necropsia să stabilească dacă acesta s-a născut mort sau viu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"La o ghenă din oraşul Mioveni, la blocul A 16, a fost găsit de către lucrătorii de la salubritate un bebeluş mort. Este îngrijit, spălat, are cordonul omblical tăiat, iar de buric îi atârnă cam 10 centimetri de cordon, este născut de curând, probabil noaptea trecută", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Potrivit sursei citate, a fost începută ancheta în acest caz, fiind luate declaraţii vecinilor. De asemenea, anchetatorii caută la spitale şi la medicii de familie pentru a o identifica pe mama bebeluşului, precum şi împrejurările în care acesta a ajuns mort la ghenă.

"În funcţie de concluzii, urmează să se realizeze şi încadrarea juridică a faptelor", a mai spus comisarul şef Dănuţ Dinu.

Acesta este al doilea caz de nou-născut abandonat la ghenă în Mioveni în această lună, după ce, în 7 iulie, la un tomberon din oraş a fost găsit un bebeluş în greutate de un kilogram şi jumătate şi 34 - 35 de săptămâni, viu, dar în stare gravă, care ulterior a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Femeia de 25 de ani care şi-a abandonat atunci copilul, din localitatea argeşeană Suici, a fost găsită de către poliţişti, fiind cercetată în libertate pentru pruncucidere. Ea le-a declarat anchetatorilor că nu a ştiut că este gravidă şi că s-a speriat când a născut, recurgând la gestul de a-şi abandona copilul la tomberon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Argeş: Bebeluş mort, găsit la o ghenă de lucrători de la salubritate care ridicau resturile menajere.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Argeş: Bebeluş mort, găsit la o ghenă de lucrători de la salubritate care ridicau resturile menajere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei